Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

ERGO pojišťovna slaví 20 let na českém trhu

Akciová společnost ERGO pojišťovna slaví dnes významné jubileum − 22. září 2014 je to přesně 20 let od jejího založení. Za dobu své existence získala důvěru desítek tisíc klientů i renomé mezi pojišťovnami a svou pozici na trhu chce nadále rozvíjet. U příležitosti svého výročí zasadí symbolicky v městské části Praha 4 lípu.

ERGO pojišťovna byla založena v roce 1994 pod názvem VICTORIA pojišťovna, a. s. Dnes je dceřinou společností ERGO Austria International AG, která patří k mezinárodní pojišťovací skupině ERGO. Jako držitel univerzální pojišťovací licence nabízí klientům široké portfolio pojistných produktů. Společnost se soustředí především na životní a úrazové pojištění, pojištění majetku a cestovní pojištění.

V posledních měsících zaznamenala ERGO pojišťovna několik významných novinek a změn. Vedle toho, že změnila své sídlo, zveřejnila nedávno také jméno nového předsedy představenstva, jímž se stal Mag. Harald Londer. „Velmi si vážíme dlouhodobé důvěry našich klientů a jsme rádi, že se k nám mnozí každoročně vracejí pro cestovní pojištění. Dosahované výsledky a narůstající počet klientů jsou pro nás důkazem, že jdeme správným směrem. Budeme dále pokračovat v rozšiřování a zdokonalování našeho klientského servisu a nabídky produktů,“ říká Harald Londer.

Kromě jiného ERGO pojišťovna nedávno pro klienty inovovala portál on-line pojištění, kde nově umožňuje klientům sjednat i majetkové pojištění on-line, platbu platební kartou a spustila nový firemní profil na sociální síti Facebook a Google+, kde mohou klienti získávat aktuální informace
o dění v ERGO, inspirovat se a soutěžit o zajímavé cen
y. V minulém roce dosáhla ERGO pojišťovna hospodářského výsledku ve výši 53 milionů korun po zdanění.