Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

Equa bank otevírá novou pobočku v Karviné

Banky Equa bank 14.09.2015 | 16:44 0 Komentářů

Equa bank pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě a dnes otevírá další regionální pobočku, tentokrát v Karviné. Každý, kdo si na této nové pobočce založí do 31. října 2015 běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma bez podmínek, může navíc dostat mimořádný bonus ve výši 300 korun. Equa bank má včetně karvinské pobočky v současné době 57 obchodních míst.

Příjemné překvapení čeká na nové klienty v karvinské pobočce na adrese Třída osvobození 4. Každý, kdo si zřídí do 30. října 2015 běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň tři platby kartou, získá bonus 300 korun. Obyvatelé Karviné jistě ocení, že nová pobočka nabízí kompletní portfolio bankovních služeb a nachází se na dobře dostupném místě. Nová pobočka v Karviné je již devátou pobočkou v regionu Severní Moravy, další Equa bank pobočky mohou klienti najít v OC Frýda Frýdek Místek, v Globusu v Havířově, v Opavě na Horním náměstí 287/54 a v Ostravě na 5 místech: ve Forum Nová Karolina, V Avion Shopping Parku, v ulici Msgre. Šrámka 1826/5,na Hlavní třídě 86 ve čtvrti Ostrava-Poruba a Globusu Ostrava.