Neděle 20. června. Svátek má Květa.

Equa bank dnes otevřela novou pobočku v OC Zlatý Anděl a úspěšně tak završila dvouletou expanzi své obchodní sítě

Banky Equa bank 29.03.2016 | 16:38 0 Komentářů

Equa bank dnes otevřela novou pobočku v obchodním centru Zlatý Anděl v Praze. V současné době tak mají Češi možnost navštívit 58 obchodních zastoupení Equa bank po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoliv místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou. Otevřením pobočky na pražském Andělu završila Equa bank expanzi své obchodní sítě, kterou oznámila v září 2014.

„Otevřením nové pobočky v obchodním centru Zlatý Anděl v Praze jsme úspěšně završili masivní expanzi naší pobočkové sítě a dostáli tak slibu, že Češi mají pobočku Equa bank dostupnou do 30 minut běžnou dopravou. Díky velice frekventované lokalitě, kterou oblast pražského Anděla je, považujeme naši poslední otevřenou pobočku za nejatraktivnější z celé naší distribuční sítě,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank a dodává: „V současné době mají naši klienti možnost navštívit 58 poboček Equa bank, přičemž 37 z nich se specializuje na retailovou klientelu a nabízí kompletní portfolio služeb.“

Equa bank disponuje pobočkami jak v krajských městech, tak i ve vybraných okresních městech tak, aby prodejní síť Equa bank byla rovnoměrně rozmístěna po celé České republice. Všechny pobočky Equa bank reflektují požadavky klientů na maximální kvalitu a efektivitu obsluhy a pohodlí. K dispozici je  Wi-Fi připojení, denní tisk a samozřejmostí je káva pro každého klienta. Na vybraných pobočkách je pro nejmenší připraven dětský koutek.