CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

17. 08. 2015

1 komentář

E.ON spustil novou verzi zákaznického portálu Energie24, umožňuje spočítat si odhad roční útraty

Zákaznický portál je k dispozici na adrese www.energie24.cz. „Energie24 má nový design, díky kterému je přehlednější a uživatelsky přívětivější. Při jejím návrhu jsme vycházeli ze zpětné vazby od našich zákazníků,“ vysvětluje Jiří Matoušek ze společnosti E.ON Energie a.s. Portál umožňuje zákazníkům společnosti E.ON snadnou správu všech záležitostí spjatých s dodávkami energií. „Zákazníci mají díky Energii 24 dobrý přehled o svých výdajích za energie včetně historie spotřeby. Nejdůležitější je pro naše zákazníky možnost realizovat změny a zadávat požadavky bez ohledu na denní či noční dobu, a především už nikdy nebudou muset hledat údaje jako je číslo smlouvy nebo odběrného místa, vše mají k dispozici v rámci svého účtu,“  doplňuje Jiří Matoušek.

Společnost E.ON bude zákaznický portál aktivně rozvíjet a přidávat nové funkcionality, především z oblasti snižování spotřeby energií a zákaznického servisu. Službu Energie 24 si mohou zákazníci společnosti E.ON zdarma aktivovat na stránce www.energie24.cz.
Zdroj : Tisková zpráva E.ON Energie a.s.

Vstoupit do diskuze 1 komentář