CZK/€ 25.025 -0,26%

CZK/CHF 25.669 -0,18%

10. 01. 2013

Subjekty:

Bankomaty České spořitelny lidem nově nabízí možnost zvolit si hodnotu bankovek

Zavedením možnosti zvolit si výši vybíraných bankovek reagujeme na přání klientů, kteří po této funkci dlouhodobě volali. Klienti mají nově na výběr až ze tří variant složení požadované sumy a je pak jen na nich, jestli jim vyhovují menší či větší hodnoty bankovek. Tuto funkci nejprve zprovozníme na přibližně 120 bankomatech po celé České republice a podle zájmu klientů jsme připraveni ji rozšířit i do celé naší bankomatové sítě,“ uvedl Miloslav Křečan, ředitel kartového centra České spořitelny.

Česká spořitelna má v tuto chvíli již více než 1 360 bankomatů a 107 platbomatů. Bankomaty České spořitelny jsou multifunkční zařízení, která klientům vedle výběru hotovosti umožňují ještě dalších 11 funkcí, například zadání jednorázového i trvalého platebního příkazu, zaplacení složenky, dobití kreditu mobilního telefonu, změnu PIN kódu nebo zobrazení limitů karty.