Pátek 23. června. Svátek má Zdeňka.

Aplikaci FinData pro chytré telefony využívá aktivně již čtvrtina poradců Fincentra

Unikátní aplikaci FinData pro chytré telefony využívá aktivně již čtvrtina poradců společnosti Fincentrum. Poradci díky ní mohou kdykoli vyhledávat a spravovat nejen aktuální kontakty na své klienty či kolegy, ale také sledovat svou produkci a předběžný odhad nároku na provizní odměny v daném měsíci.

Jednoduchá mobilní aplikace FinData zvyšuje efektivitu práce poradců a pomáhá jim zlepšovat kvalitu služeb klientům. Obsahuje přehled aktuální produkce, umožňuje rychlé vyhledávání v databázi klientů nebo poradenské struktury včetně telefonních kontaktů a propojení na mapu.

Fincentrum dlouhodobě vítězí v testech a žebříčcích, které hodnotí kvalitu finančního poradenství na českém trhu. Mobilní aplikace FinData je jednou z cest, jak můžeme nad konkurencí vítězit i nadále – umožňuje poradcům pracovat efektivněji a zjednodušuje jim život tak, aby se mohli naplno věnovat své práci a kvalitě poradenství pro klienty,“ uvádí Petr Stuchlík, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Fincentrum.

Mobilní FinData jsou vhodným doplňkem robustní aplikace FinData 2011, kterou mohou využívat poradci Fincentra na přenosných počítačích a tabletech. Unikátní webový portál umožní poradcům přímo v terénu zpracovat analýzu klientových potřeb, propočítat různé varianty nastavení finančních produktů dostupných na trhu a vybrat pro klienta to nejlepší řešení.

Mobilní verzi aplikace FinData mohou využívat poradci v České republice i na Slovensku. V obou jazykových verzích je dostupná v Apple App Store (zařízení iPhone a iPad) a v Google Play (pro zařízení s operačním systémem Android). Podle počtu stažených aplikací prozatím mezi poradci Fincentra převažují telefony na platformě Android (více než 300 instalací), zařízení s operačním systémem iOS jsou v těsném závěsu s více než 200 instalacemi.