CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

02. 06. 2015

Americká hvězda podnikatelského světa Grant Cardone vystoupí v Česku

Grant Cardone je americký podnikatel, jeden z nejprodávanějších autorů New York Times, řečník a motivátor, který prostřednictvím vlastních knih a seminářů poskytuje lidem praktické nástroje pro budování vlastní ekonomické nezávislosti na cestě k opravdové svobodě. Jeho přímočaré názory na leadership, ekonomiku či drobné podnikání lákají nejen posluchače, ale staly se cenným zdrojem informací pro média. Pravidelně se objevuje na Fox News, Fox Business, CNBC a MSNBC a publikuje příspěvky na Entrepreneur.com a Huffington Post.

Grant Cardone vytváří prodejní a vzdělávací programy na míru pro společnosti ze seznamu Fortune 500, malé a střední podniky, podnikavé osobnosti i podnikatele. Je autorem čtyř publikací o prodeji a obchodu, včetně knihy Pravidlo 10×, jež se stala bestsellerem po celém světě. Nechcete se spokojit s průměrností? Myslete, jednejte a chtějte od všeho 10× více než konkurence. Otevřete se tomu, co chcete, a uvědomte si, že úspěch je důležitý a je vaším závazkem a povinností.

České publikum má možnost seznámit se s názory Granta Cardona na semináři “Znásobte 10X Vaše podnikání a život“, který se uskuteční 17. června v Praze. Pro registraci využijte odkaz http://www.grantcardone.com/cee/.