CZK/€ 24.645 -0,26%

01. 06. 2012

Subjekty:

Air Bank má 40 tisíc zákazníků

Po otevření pobočky na pražském Andělu minulý týden má Air Bank již 16 poboček. Kromě těch pražských, které jsou i díky většímu počtu obyvatel v Praze úspěšnější, chodí nejvíce zákazníků do brněnské pobočky na rohu Joštovy ulice a Moravského náměstí, do plzeňské pobočky na náměstí Republiky a na třetí místo se propracovala pardubická pobočka, přestože je otevřená teprve od 1. března.

Mezi novými zákazníky je oblíbený také Kodex mobility. Podpisem jednoho formuláře tak zákazník zruší účet ve staré bance, převede si peníze do Air Bank a automaticky se mu tam nastaví i trvalé příkazy a inkasa. Nejčastěji využívají Kodex mobility pro přechod k Air Bank zákazníci České spořitelny, následovaní zákazníky ČSOB, Komerční banky, Raiffeisenbank a GE Money Bank.