CZK/€ 25.265 +0,14%

23. 07. 2012

Subjekty:

Air Bank již získala 50000 zákazníků

Kodexu mobility využívají a do Air Bank nejčastěji přecházejí zákazníci České spořitelny, ČSOB, Komerční banky, Raiffeisenbank a GE Money Bank. Díky Kodexu mobility může zákazník svou starou banku opustit „bezbolestně“ a bez nepříjemných průtahů. Stačí podepsat jeden formulář a zákazník si tak ze starého účtu převede peníze i se svými nastavenými trvalými příkazy a inkasy do nové banky. Starý účet se pak na základě kodexu zruší. Protože české zákony bankám zakazují účtovat klientům poplatky za zrušení účtu, některé banky klientům účtují absurdní poplatky za zrušení inkasa nebo trvalého příkazu. Air Bank proto svým zákazníkům, kteří se rozhodnou Kodexu mobility využít, případné poplatky vzniklé na základě rušení starého účtu hradí.

Air Bank má nyní šestnáct poboček v devíti krajích České republiky a v srpnu otevře další dvě – v Olomouci a v Ústí n. Labem. Nejnovější pobočka v Praze na Andělu se rychle zařadila mezi trojici nejúspěšnějších poboček společně s pražskou pobočkou ve Vodičkově ulici a pobočkou na Joštově v Brně.