CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Text: PR článek

01. 07. 2014

3 komentáře

SROVNÁVAČE PŮJČEK: Ty kvalitní mohou skutečně pomoci

 


 

Téměř každý se s tím setkal. Zpozdí se výplata, nedojde stipendium nebo výživné, na které člověk netrpělivě čeká. A to nejlépe ve chvíli, kdy nutně potřebuje zaplatit účty. Ačkoliv finanční poradci doporučují mít pro takový případ finanční rezervu, ne každý si toto řešení může dovolit. Co dělat, když se účty hromadí a peníze nejsou? Jako řešení se nabízí půjčení peněz, a to nejlépe od rodiny či přátel. Někdy ale pomoci nemohou nebo peníze k půjčení nemají. V takovou chvíli přichází na scénu půjčky od bank či nebankovních společností. S nimi má ostatně zkušenost 8 z 10 Čechů, jak nedávno zjistila společnost STEM/MARK.

Ne všichni ale věnují výběru půjčky čas, který si zaslouží. V žádném případě neplatí, že všechny nabídky jsou víceméně stejné a člověk tak může bez obav sáhnout po první variantě, kterou mu bankovní poradce nabídne. Na trhu existuje široká škála bankovních domů i nebankovních společností a jejich nabídky se mezi sebou mohou citelně lišit. Správným výběrem může klient ušetřit tisíce.

Srovnávač půjček najde tu nejlepší nabídku

Nejvhodnější a nejpohodlnější způsob, jak snadno a z pohodlí domova vybrat půjčku, je kvalitní on-line srovnávač půjček, například na portálu Ušetřeno.cz. Veškeré nabídky prověřili bankovní specialisté a do finálního výběru vybrali jen ty nejlepší půjčky. Lichvářů a podomních prodejců se zájemce bát nemusí. Ve srovnávači najde pouze bezpečné a osvědčené nabídky.

Samotné srovnání půjček je jednoduché a každý si ho přizpůsobit svým potřebám. K porovnání všech nabídek se zadá do online formuláře výše půjčky, požadovaná doba splácení a několik osobních údajů. Zájemce jedním klikem zjistí přehled všech nabídek, které vyhovují jeho požadavkům. Jestliže si nějakou z nich vybere, může ihned zaslat nezávaznou poptávku a vyřešit tak během několika minut svou tíživou finanční situaci.

Všechny informace na jednom místě

Skrytých informací, které podomní prodejci i někteří bankovní poradci zatajují, se zájemci o půjčku na portálu Ušetřeno.cz bát nemusí. Srovnávač půjček totiž hraje čistou hru. U jednotlivých nabídek jsou zobrazeny všechny důležité informace, které jsou potřebné ke správnému rozhodnutí. Jednáte se o tyto údaje:

REKLAMA

  1. Úroková sazba: Je klíčová a udává cenu procentní navýšení půjčené částky za určité období. Nejčastěji se uvádí za období jednoho roku.
  2. Měsíční splátka: Udává měsíční poplatek za půjčení peněz.
  3. Poplatek za zpracování úvěru: Udává, kolik bude stát zřízení půjčky, jedná se tedy počáteční náklady.
  4. Poplatek za vedení úvěru: Udává pravidelnou měsíční částku, kterou bude klient platit společně s měsíční splátkou.
  5. RPSN: Neboli roční procentní sazba nákladů udává cenu půjčky. Kromě úroků v sobě skrývá i poplatky – např. za zpracování a vedení půjčky.
  6. Celková splátka splatná spotřebitelem: Černé na bílém zájemce vidí konečnou cenu vybrané půjčky.

Po rozkliknutí konkrétní nabídky se navíc zobrazí informace o poskytovateli půjčky i komplexní shrnutí v číslech. Ke správnému rozhodnutí jistě pomůže i reprezentativní příklad. 

Srovnávače půjček pomohou bezplatně najít tu nejvýhodnější nabídku za minimální čas a z pohodlí domova. Zájemce by si však měl dát pozor, komu důvěřuje. Bezpečí, předem dané podmínky i bezplatnou pomoc odborníků najde na Ušetřeno.cz.

Loading

Vstoupit do diskuze 3 komentáře

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • .

    28 srpna, 2014

    Poctivé oddlužení s jistotou, osobní bankrot manželů a osvč hledejte na http://www.oddluzime-vas.cz, volejte 800 210 310

    Odpovědět

  • odorik

    11 května, 2018

    Číslo 800 210 310 i adresa http://www.oddluzime-vas.cz jsou nefunkční, odebrat!

    Odpovědět

  • Pastor Osas Ben

    3 května, 2016

    Ahoj,

    Hledáte podnikatelský úvěr, osobní půjčky, dům úvěr, auto úvěr, studentské půjčky, půjčky konsolidaci dluhu, nezajištěných úvěrů, rizikového kapitálu, atd .. Nebo jste byl odepřen úvěr u banky nebo finanční uspořádání jednoho nebo několika důvodů. Vy spíše jejich úvěrové řešení! Jsem Pastor, soukromé věřitele, půjčování podnikům a jednotlivcům v nízké a cenově dostupné úrokové sazby ve výši 2%. Máte zájem? Kontaktujte nás léčit úvěr následovat převod do 48 hodin. KONTAKT: pastorossasben@gma­il.com

    Podrobnosti aplikační

    Jméno:
    Datum narození:
    Pohlaví:
    Stav:
    Adresa:
    Umístění
    Postavení:
    PSČ:
    Země:
    Telefon:
    E-mail:
    Stát Účel úvěru:
    Částka půjčky:
    Půjčka Doba trvání:
    Čistý měsíční příjem.

    Zpátky ke mně co nejdříve s výše uvedenými informacemi pro více informací.
    Doufám, že to slyším od vás.
    Díky a Bůh vám žehnej,
    Pastor OSAS Ben

    Odpovědět