CZK/€ 25.200 +0,18%

CZK/$ 23.143 +0,22%

CZK/£ 29.467 +0,04%

CZK/CHF 26.168 -0,02%

Reklama – podmínky

 

Investujeme.cz je finanční portál zaměřený na kompletní správu osobních financí. Naši čtenáři jsou odborníci z řad finančních poradců, klienti finančních poradců a finančních institucí. V poslední době se prostřednictvím Investujeme.cz o aktuální informace z oblasti investic zajímá mnohem více drobných i větších investorů.

Co do složení informací si na své přijdou jak odborníci, tak laická veřejnost. Aktuální rozložení informací nabízí novinky z oblasti penzí, investic, bankovního sektoru, bydlení, pojištění a v neposlední řadě také finančního poradenství. Pravidelnými články přispívají také uznávaní odborníci z finančního sektoru.

Proč inzerovat na portálu Investujeme.cz?

  1. Lukrativní cílová skupina
    Čtenáři našeho portálu jsou ve většině případů lidé rozhodující se jak naložit se svými finančními prostředky, s úsporami, jak se zajistit na stáří, nebo jak zajistit prostředky na bydlení, vybavení. Čtenáři Investujeme.cz jsou lidé, zajímající se o okolní dění a finance, nikoliv jen běžní uživatelé internetu hledající erotiku, nebo zábavu.
  2. Plný inzertní servis
    Součástí každé reklamní kampaně na Investujeme.cz jsou kompletní statistiky a vyhodnocení kampaně. V případě zájmu Vám naši specialisté pomohou s vytvořením vhodně zacílené inzerce a doporučí reklamní formáty vhodné pro Váš product nebo službu.
  3. Image
    Finanční portál Investujeme.cz je pro své čtenáře důvěryhodným zdrojem informací. Čtenáři Investujeme.cz tak veškeré informace včetně reklam vnímají jako důvěryhodné informace.
  4. Individuelní přístup
    Ke každému klientovi máme velmi individuelní přístup. Každá reklamní kampaň je pro nás stejně důležitá, neboť i z malé reklamní kampaně se může díky výborné zkušenosti stát oboustranně výhodný dlouhodobý obchodní vztah.
  5. Profesionalita
    Jde nám především o naše čtenáře, neboť právě naši čtenáři Vám mohou zajistit vyšší odbyt služeb i výrobků. Proto každému klientovi sdělujeme své dojmy v případech, kdy jsou na místě pochybnosti o komunikačním sdělení v reklamě nebo úspěchu. Každý klient tak zhodnocuje své marketingové prostředky na maximální úrovni.

Pro ceník inzerce nás prosím kontaktujte. Kontakt obchodního oddělení: reklama@investujeme.cz


Nejnovější články

důchodový účet v roce 2023

Jak dopadl důchodový účet v roce 2023

Český důchodový systém je financován průběžným způsobem. Tedy stát vybírá během roku sociální (důchodové) pojištění, jako daň z práce. A z této částky by ideálně měl vyplácet povinné důchody. Přičemž platby prochází přes tzv. systém důchodového pojištění. A ten je v posledních letech spíše v mínusu. Jak […]

Text: Hana Bartušková

Foto: Shutterstock

19. 03. 2024

Komentář: Šílenství měnové politiky

Současná měnověpolitická „sezóna“ začala v roce 2022, kdy centrální bankéři v západních vyspělých ekonomikách začali zvyšovat sazby, aby bojovali proti inflaci. Trvalo jim několik let, než se dostali tam, kde jsou dnes. Zda bylo jejich úsilí úspěšné, nám pravděpodobně napoví několik příštích měsíců a další období.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

18. 03. 2024

institucionalizace bitcoinu

Jak moc institucionalizace mění bitcoin?

Bitcoin v současné době nastoupil cenovou cestu růstu. Už překonal své maximum před šesti lety. A to nejen cenou za jeden bitcoin, ale i celkovou kapitalizací trhu. V pozadí tohoto cenového růstu pak stojí mimo jiných vlivů i začlenění bitcoinu a dalších altcoinů do institucionálního systému. Jak […]

Text: Hana Bartušková

Foto: Shutterstock

18. 03. 2024