CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/$ 23.616 -0,24%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

Text: Petr Zámečník

01. 06. 2009

0 komentářů

Raiffeisenbank: Efektkonto Prémium

 


 

Raiffeisenbank a.s. pro své klienty výrazně navýšila úrokové sazby u vybraných spořicích produktů. Spořicí účet Efektkonto Prémium má úrokovou sazbu až 3 % ročně. Kromě vysokých úrokových sazeb jsou výhodou tohoto spořicího účtu i poplatky – za zřízení ani vedení účtu se neplatí žádné poplatky, zdarma jsou i příchozí platby. Klient si přitom pro jeho zřízení nemusí u Raiffeisenbank zřizovat běžný účet. Raiffeisenbank zdvojnásobila úročení na spořicích účtech, doposud max. sazba na spořicím účtu činila 1,5 %.

Nejvyšší sazba platí pro vklady nad milion korun. Spořicí účet Efektkonto Prémium lze obsluhovat přes přímé bankovnictví, lze k němu rovněž získat platební kartu. Cena za odchozí platbu z tohoto účtu je stejná jako u kterékoli jiné odchozí platby z běžného účtu, tedy tři koruny. Vklady nejsou omezeny žádnou výpovědní lhůtou.

Podle průzkumu mezi klienty, který pro Raiffeisenbank provedla společnost Confess Research, zákazníci při zhodnocování svých úspor v současné době především vítají možnost rychlé dostupnosti peněz – své úspory nechtějí vázat na termínovaná depozita. Pro takové klienty je spořicí účet Efektkonto Prémium ideální volbou – své peníze mají kdykoli k dispozici a Raiffeisenbank jim zároveň nabídne srovnatelnou úrokovou sazbu.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *