CZK/€ 25.200 +0,18%

CZK/$ 23.143 +0,22%

CZK/£ 29.467 +0,04%

CZK/CHF 26.168 -0,02%

Multilevel, nebo letadlo?

 


 

V poslední době zaznamenává v tichosti velký rozvoj nová forma prodeje finančních produktů – klientské sítě. Jejich prostřednictvím prodává produkty většina známých pojišťoven, stavebních spořitelen i penzijních fondů.

Princip je velmi jednoduchý – zprostředkovatelská firma buduje síť z klientů, kterým nabízí možnost sjednat si u ní pro sebe jednotlivé finanční produkty levněji o část provize a navíc možnost získat další provize přivedením dalších klientů – vše s použitím principu MLM.

VŠECHNO JE OK?
Oproti distribučním sítím se její účastníci nemusí učit žádné produkty ani se nemusí vydávat za finanční poradce. Jejich úkol je jednoduchý – přivést do firmy zájemce o sjednání finančních produktů.

Vlastní zprostředkování produktů, tedy sepsání konkrétních smluv, pak zajistí firemní specialisté. Díky tomu nemusí členové sítě mít ani zvláštní podnikatelská oprávnění, jako je například registrace pojišťovacího zprostředkovatele.

Stačí jim živnostenský list na zprostředkování obchodu a služeb, který získá bez problémů každý.

REKLAMA

Proti tomuto systému nelze zřejmě namítat ani nic z hlediska odborné péče – vlastní zprostředkování produktů se neučí stovky lidí v síti, ale pouze úzká skupina specialistů.

Nábor do těchto sítí je ulehčen právě tím, že lidé nejsou přesvědčováni, aby začali působit jako finanční poradci a mimo jiné se učili produkty, ale pouze, aby si od té které firmy nakupovali se slevou finanční produkty, které ostatně tak jako tak nakupují, a tuto možnost dali i svým známým.

Proto se tato síť buduje podstatně snáze, než síť distributorů (poradců).

PRINCIP "LETADLA"
Přesto zde jeden problém je. Z poněkud nepochopitelných důvodů do těchto sítí nelze zpravidla vstoupit zdarma! Je požadován vstupní poplatek, který je rozdělován do sítě, což už má charakter "letadla".

REKLAMA

Mám teď před sebou konkrétní komisionářskou smlouvu jedné takové firmy. Ta požaduje do 14 dní od podpisu smlouvy zaplatit 20.000,- Kč + 19% DPH, tedy celkem 23.800,- .

Ve smlouvě je tato platba nazvána "paušální poplatek za poskytování servisu". Podle ústního sdělení na "školení" získá z této částky ten, kdo dotyčného přímo přivedl, částku 3.300,- Kč, další částky získají účastníci sítě nad ním.

Ve skutečnosti tedy nejde o poplatek za servis, ale o motivaci k náboru dalších lidí.

PENÍZE, NEBO ŽIVOTKU
Pokud někdo poplatek zaplatit nechce, musí s firmou povinně uzavřít životní pojištění s měsíční platbou od 850,- do 2000,- (to podle věku) s délkou trvání do 60ti let, přičemž pojistná smlouva nesmí být ukončena minimálně 36 měsíců od sjednání.

REKLAMA

Tady už lze o odborné péči hovořit asi jen stěží, neboť je zjevné, že jde jen a jen o výši provize, která má firmě nahradit oněch nezaplacených 20.000,- Kč.

V této souvislosti mne napadá, jak by se asi dotyčná firma tvářila, kdyby někdo toto smluvní ujednání naplnil uzavřením čistě rizikové životní pojistky.

Ve smlouvě je totiž použit obecný pojem "životní pojištění", provize za čistě rizikové ŽP by ovšem byla podstatně nižší….

KDO CHCE Z KOLA VEN…
Komisionářská smlouva je uzavřena na 5 let, kdo ji chce ukončit před uplynutím této doby, musí opět zaplatit 20.000,- Kč – tentokrát jako odstupné.

Tyto "vstupní a výstupní" platby jsou již přinejmenším zvláštní a je s podivem, kolik lidí je ochotno takovéto podmínky podepsat. Kdo se pohybuje v oboru, moc dobře ví, že firmě by mohl stačit její podíl na provizích ze sjednaných produktů.

Je ovšem velký problém v našem právním řádu takovéto praktiky označit za nelegální. Proto také neuvádím jméno firmy, z jejíž smlouvy vycházím.

Nevadí to zřejmě ani finančním domům, které bez problémů s těmito firmami uzavírají zprostředkovatelské smlouvy a produkty jejich prostřednictvím prodávají.

Loading

Vstoupit do diskuze 349 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Karel Cepko

    1 srpna, 2006

    Zrovna dnes (tedy spise vcera) sem byl na brainwashingu teto firmy a musim jen potvrdit slova vyslovena v clanku. Firma se kryje tim, ze funguji podobne na celem svete a dokonce mi bylo receno ze muzu podat stiznost na Ministerstvo financi a jestli mi ji uznaji ze se svetova ekonomika rozpadne:D to me rozesmalo pod vousy. Byl me udavan priklad z vladou, kde maji jednotlivi ministri take pod sebou sekretarky a sekretariaty a priklady jinych „siti“, ktere ovsem funguji na zcela jinem principu.Nejvice me dostal priklad s firmou Skoda auto jako pyramidy. Nelituji, ze sem se mohl zucastnit a tak snad zachranit ostatni ve svem okoli, kteri by nebyli tak psychycky silni, ale hlavni lituji divciny, ktera me chtela privezt do celeho prujektu. Celou doby i pouze opakovali jak celou vec nechapu a jake maji ohromne know-how, ale zaroven me presvedcovali ze takove firmy existuji na cele planete a ze jsou zcela legalni. Coz sem jim veril diky deravosti nasich zakonu. Firma se orientuje hlavne na mlade lidi,kteri nemaji tolik zkusenosti s financnimi produkty, a jestli jsem pochopil spravne, to co jsem cetl o teto firme na internetu (jelikoz mi nehteli dat koncept smlouvy aniz bych ji podepsal,abych takovou smlouvu ziskal, tak bych musel jit na dalsi kolo ve kterem mi slibili dalsich klidne az 20hodin prednasky a casu na rozmyslenou, ale s podminkou ze si smlouvu nesmim vzit domu) musi uzavrit aby mel v celem projektu misto v teamu uspesnych lidi aspon 10 smluv jinak je vyrazen. Aby clovek ziskal zpet aspon 10000 zpet musi privezt aspon tri lidi nebo muze spolehat na meziprovize, ale pouze v pripade ze si neustale zvysuje svuj bodovy zaklad, aby mel neustale vice podu nez clanky pod nim.
    S pozdravem Karel Cepko,student gymnazia, levicovy volic(to pisu kvuli zmince o deravosti v zakonech, ktere me mrzi)

    Odpovědět

  • Marek

    10 srpna, 2006

    Svatá pravda !!

    Odpovědět

  • Sigurn

    24 října, 2008

    hmm myslim ze by nekdo nemel podepissovat neco co si nemuze precist nebo cehoz kopii si nemuze vzit domu na rozmysleni…btw ZFP nevim co proti tomu mate??kdyby to bylo letadlo-uz by se na to prislo ale nee ona je to 2. nejvetsi firma u nas(mysleno z oblasti financniho poradenstvi) a to ze je to letadlo uz je vazne obvineni,jiste vas nazor,vas vsech tady s vyjimkou pana Šafránka který asi jako jediny se dokaze povznest nad takove blby jako ste vy a ma svuj vlastni nazor na vec,chlapci vy uz jste se rozhodli ze je to spatne tak proc tady pisete a snazite se mozky vymyt nam??jdete se zahrabat potoze jestli jste tak ovlivnitelni ze po ZS musite jit na forum a brecet tam tak nemate na svete co delat

    Odpovědět

  • Vladisek

    5 srpna, 2006

    Chtel bych jen pridat polinko do ohne,pac presne tak jak to psal kolega, jsem byl na vymyvani mozku firmy budu konkretni Euro Financial a to mi stacilo….varuji lidi pred touto firmou…je naprosta pravda vse co se v clanku pise a lituju lidi co do tohodle kolotoce vlezli a i ty,co nekdy vlezou! Me osobne nejvic dostali,kdyz po tech 3 hodinach vymejvani mozku mi jeste nasefovali,ze druhej den v poledne bych mel prijit na uprasnujici informace a podepsat s nima tuhle zrudnou smlouvu a mel jsem na rozmysleni asi tak 3 hodiny vecer:D PRoste nejvic mazec…varuju vas

    Odpovědět

  • Zeman

    7 srpna, 2006

    Tohle nepochopím. Co jste si chtěl rozmýšlet? Jste typ člověka, který by šel prodávat herbalife nebo hrnce Zepter?

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    5 srpna, 2006

    Je činnost ZFPA (člen AFIZu) ,,letadlo“? Je v této společnosti vše OK? Doufam, že máte dost odvahy odpovědět a vyjadřit svůj názor na činnost ZFPakademie. Děkuji.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    6 srpna, 2006

    ZFP akademie, a.s., prošla podrobným vnitřním auditem AFIZ. Její obchodní model je postaven na modifikovaném MLM, nemá však žádné prvky „letadla“. Platba za základní seminář ve výši necelých 2.000,- Kč odpovídá poskytnuté službě, poplatek za seminář není ani z části rozdělován mezi obchodní zástupce – neexistuje zde tedy žádná odměna za pouhé získání nového obchodního zástupce. Žádné jiné poplatky firma nevybírá. Vzdělávací program ZFP akademie, a.s., je navíc opakovaně akreditován MŠMT jako rekvalifikační kurs.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    7 srpna, 2006

    Ale to jste hledali Stealth předválečním radarem, který byl v provozu krátkou a předem známou dobu a monitoroval předem vymezený prostor.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    7 srpna, 2006

    Pokud máte konkrétní poznatky, určitě se jimi budeme zabývat, pokud nám je sdělíte a doložíte. Určitě to bude užitečnější než psát vzletná ale nic konkrétního neříkající přirovnání do této diskuse. Ve svém prvním příspěvku jste psal cosi o odvaze – tak teď projevte tu svoji a předložte konkrétní věci. V obecné rovině může napsat kdokoliv cokoliv.

    Odpovědět

  • Tomáš Marný

    7 srpna, 2006

    Pan kolega přispěvovatel měl na mysli zřejmě onu taktiku, kdy vás nalákají na seminář, s tím, že projdete seminář a následně si budete sám sobě radit.
    Následně vás na školeni naučí, jak si máte uzavřít životní pojištění, stavební spoření a penzijní připojištění, umně schované do daňově optimalizace – tedy trojkombinace.
    To je větší letadlo, než zmiňovaný EuroFinancial, nejenom že uzavřete ještě víc produktu, než u nich, ale ještě za to, že si to můžete uzavřít, zaplatíte, prostě geniální.
    Nebo si někdo opravdu myslí, že po víkendovém školení něčemu rozumíte, natož finančnímu poradenství? 🙂
    Ale rozumím, jsou velcí.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    8 srpna, 2006

    Doufám, že „kolega přispěvatel“ nepotřebuje tiskového mluvčího a ozve se sám. Vaše informace o systému ZFP akademie, a.s. jsou značně zkreslené. Na základním semináři nic neuzavíráte, a ten je také jediný plně placený. Jeho cena 1.950,- odpovídá poskytnutým službám, není rozdělována do sítě. Nejedná se tedy o žádný vstupní poplatek, což je hlavní znak „letadel“. Další produktové semináře si buď můžete zaplatit (á 1.000,-) a nekupovat žádný produkt, nebo naopak využít semináře zdarma a uzavřít si produkty se slevou v podobě podílu na provizi.

    Odpovědět

  • Tomáš Marný

    9 srpna, 2006

    Proč by kolega nemohl mít tiskového mluvčího? Dnes je to módou. 🙂 Nicméně, dobrá, nebudu mluvit za kolegu, neznám ho, nijak jsem svůj dotaz s ním nekonzultoval. Takže mluvím jen sám za sebe.
    Otazka prvá – a kdo dostavá oněch 1 950 Kč?
    Otázka druhá – co vás na vstupním školení naučí, resp. co vám je vsugerováváno?
    Otázka třetí – další semináře si buď zaplatíte, nebo sjednáte produkt. Fajne, tomu říkám instatní poradce, aneb poradcem snadno a rychle. (Bez ohledu na to, že radíte sám sobě.)

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    9 srpna, 2006

    Odpověď prvá: ZFP akademie, a.s , a to na základě řádného v OR zapsaného předmětu podnikání „Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí
    včetně lektorské činnosti“ a také stát v podobě DPH, které cena zahrnuje.
    Odpověď druhá: Základní principy osobního finančního plánování a využívání základních finančních produktů.
    Odpověď třetí: Neznám žádnou jinou firmu na trhu, která by poskytovala relativně široké veřejnosti dostupná produktová školení – tedy vysvětlovala základní principy produktů, které nabízí.

    Odpovědět

  • Tomáš Marný

    10 srpna, 2006

    Pane Šafránku, osobně si Vás vážím, třeba proto, že máte odvahu občas řící pravdu. Ale v totmo případě mám pocit, že se mi tak trochu vykrucujete.
    Takže, základním vzděláváním jsme prošel, tudíž vím o čem mluvím.
    Když se ptám, kdo pobírá odměny za školení, odpověděl jste mi obdobně, jako je výklad zákona o pjišťovacích zprostředkovatelích – … je povinen na vyžádání sdělit způsob svého odměňování. Fajn věta, spousta lidí měla radost že bude vědět kolik díleřík vidělává ale ejhle, vše je jinak – provizně nebo fixně. V takovém příapdě je celé ustanovení na dvě věci.
    Kdo dostává odměnu? Společnost díky svému ŽL. A já se ptám konrkétně, co s takto získanými penězi společnost udělá?

    Odpovědět

  • Anonym

    10 srpna, 2006

    omlouvám se za pravopisné chybky, nepřečetl jsem si to před odesláním. 🙁

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Nezlobte se, ale už mi připadáte jako z Marsu. Co udělá obchodní společnost s příjmem? Odvede DPH, uhradí náklady a zbytek po zdanění je její zisk. Ten použije buď k rozvoji firmy nebo k výplatě dividend…. Tedy věc zcela standardní u milionů firem na celém světě, tak o co Vám jde? Ptáte se snad například prodejce aut, co dělá s tržbou za prodaná auta?

  • TM

    11 srpna, 2006

    Nezlobím se. 🙂
    Buzze Brescolla „sejmuli“ v Kanadě (rozuměj byl odsouzen soudem 1. stupně, za provozování pyramidového systému) za to, že si dovolil na jednom ze seminářů pro diamantové distibutory říci, že málo školí. Že kdyby školili více, měli by výrazně vyšší příjmy. Ze školení. (Ne za práci, myšleno obchodní činnost.) A to i přesto, že má podnikatelské oprávnění na školící činnost. Měl smůlu, žo to vyšlo na CD z edice Success, vydáváné Millionar in motion.
    Soud dospěl k závěru, že pokud má společnost takto významné příjmy z oblastí, které úzce souvisejí s poskytovanými službami, ale nejsou placeny klienty ale distributory, jedná se o pyramidový systém.
    To se ale u nás samozřejmě stát nemůže. ):-)))
    Ale rozumím, ZFP si dala sama přímo do vínku, že bude učit a jen tak na okraj občas něco sjedná.
    Odpovím si sám, peníze samozřejmě jdou společnosti, a také lektorům. A kdo jsou lektoři?

  • baryj

    17 srpna, 2006

    Ad 2) jakéže „základní principy osobního finančního plánování ráčíte mít na mysli ? Stručně : Si tam zajdi, cype, bo něviš, o čem pišeš !
    Ad 3) tak to je mi Vás líto ….. přeloženo = ku.a kecaš a guvno temu rozumiš ! Zakladni princip je jasny : Pojiščovňa nikdy něproděla !
    Byť od tématu, jde diskuse k ZFP a jejich praktikám, vnímám to jako konkretizaci – ač jde o poukázání na jednu firmu, tak nevadí. Vím i o ÖVB – a je to obdobné. Prostě podání vstupních informací je (zásadně) neúplné (tudíž zavádějící a řekl bych záměrně zkreslené), což mi vadí.
    IMHO nesdělení dalšího poplatku (svého času 100 Kč) za další školení (po základním semináři), ovšemže za každou oblast v pojištění, se mi jeví poněkud …. nu, budu předstírat slušnost – podivným.
    Lákají Vás, že po ZŠ netřeba dalších školení, že za jeden den se dozvíte vše. Ehm – no comment. No a pak (najednou) jsou zde další školení – ovšemže za poplatek. Nejde (až tak) o tu stokorunu (za každé), jde mi o slušnost a poctivost. Jistě – očekávat ji od lidí, snažících se pracovat s financemi ve velkém je asi (v těchto zeměpisných šířkách) naivnost.
    Vytvoření t.zv. profesní kariéry je kouzelné. Prostě potřebujete (ovšemže nemusíte, je to přece Vaše volba !!!! – ale bez absolvování nelze …. jak jistě chápete ….) absolvovat školení (dejme tomu o penzijním připojištění) a k tomu dodat 3 ks uzavřených smluv (penzijních). A životní pojištění …. a majetkové …. a dodat patřičné smlouvy k tomu ! Pominu-li to, že před vlastním školením MUSÍM již uzavírat tento druh smluv (holt sponzor se musí starat), není to tedy o školení (vdělávání se v osobních financích), ale o uzavírání pojistných smluv. Takže řeči o školicí agentuře mne mohou leda iritovat. (překlad = to mně sere jak sviňa) !
    Dochází zde k zaměňování příčiny s následkem a důsledkem. Dochází zde k manipulaci s lidma. Dochází zde ke klamání lidí. Ač nejsou naplněny znaky trestného činu podvodu, pohybuje se ZFP-Academy těsně na hraně zákona – o diktátu při uzavírání smluv o obchodním zastoupení se již raději ani nezmiňuji. Takřka hysterická reakce při mém pokusu dohodnut si jiné, ne až tak nevýhodné podmínky, mne přesvědčila, že ne všichni zaměstnanci (či obchodní partneři) vědí, o čem je řeč.
    Mimochodem – u ZFP budete dost marně hledat (kmenové) zaměstnance – za ně pracují jejich obchodní partneři ….. No a ti nejsou oprávněni některé kroky činit (jak najednou vědí ….). No a tuto informaci si už každý musí přebrat sám !

    Odpovědět

  • Martin

    19 srpna, 2006

    „Lákají Vás, že po ZŠ netřeba dalších školení, že za jeden den se dozvíte vše. Ehm – no comment.“
    No to je samozřejmě blbost. Ale nevím, kde jste na to natrefil. Kdo říká, že budete tomu všemu rozumět za jedniný den??? Ukažte mi toho člověka,který zvládne za 1 jediný den být expert. Nemožné. IMPOSSIBLE! Osobně si myslím, že člověk získá základy. Né že bude expert. Ale je mu to nastíněno 🙂
    „…profesní kariéry je kouzelné. Prostě potřebujete (ovšemže nemusíte, je to přece Vaše volba !!!! – ale bez absolvování nelze …. jak jistě chápete ….) absolvovat školení (dejme tomu o penzijním připojištění) a k tomu dodat 3 ks uzavřených smluv (penzijních). A životní pojištění …. a majetkové …. a dodat patřičné smlouvy k tomu ! Pominu-li to, že před vlastním školením MUSÍM již uzavírat tento druh smluv….“
    – A nutí ty lidi někdo do toho??? Je po základním semináři podepsaný papír, kde se vyloženě píše o NUTNOSTI aktivní spolupráce? Nutí na ZS, aby se vzdali své práce a pracovali jako živnostníci?

  • Anonym

    12 října, 2010

    Slušnost a poctivost v ZFP ? Sranda, však toto spojení slov je nemožné ! Přeci jen zjevně [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru] firma orientující se na oblbování zejména mladých a naivních, [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru] a někteří „borci“ i na [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru]… hnus, rakovina, mor.
    Vymývání mozků, bauchačství smluv do nefunkční kombinace, likvidace vzdělaných zakladatelů struktur, garantů, lektorů evidentními nevzdělanými primitivními individui… to je reálný stav „firmy“.

  • Jozef Šulík

    9 srpna, 2006

    Ano, mám konkrétní poznatky. Má je přece každý, kdo prošel alespoň Základním seminářem. Proto doporučují: ,,Chcete-li mít konkrétní poznatky zúčastněte ho i Vy“. Nabízím se Vám jako Sponzor – tj. umožním Vám, aby jste se zaregistroval do mojí struktury a doporučují účast na Základním semináři u nás v Ostravě. Velice rád se s Vámi seznámím a slibují, že tam s Vámi budu po celou dobu školení.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Pane Šulíku, předpokládám, že když mne zvete jako „sponzor“ na základní seminář ZFP akademie, a.s., tak jste jejím obchodním zástupcem. V tom případě mi Vaše počínání v této diskusi připadá přinejmenším zvláštní a upozornil jsem na ně vedení společnosti. Být obchodním zástupcem firmy, kterou veřejně označuji za „letadlo“, nepovažuji za normální.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Nic jiného jsem od Vás nečekal. Děkují.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Ani jste nic jiného čekat nemohl. Nehodlám se nechat zatahovat do vnitřních půtek mezi jednotlivými strukturami ZFPA. Od toho má firma dostatečně kompetentní vedení, aby tyto věci řešilo. Jsem přesvědčen, že pokud máte oprávněné výhrady, budou vedením firmy vyslyšeny a řešeny.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Docela mne zajímá, proč si myslite, že Vás chci zatáhnout do vnitřních půtek mezi jednotlivými strukturami ZFP. Mne jsou totiž všechny půtky v ZFP volné. Prostě mne nezajimá, kdo komu podpálil čajník.

    Odpovědět

  • Zachrdla - TriMan

    10 srpna, 2006

    To „bonznutí“ diskutéra není zrovna nejšťastnější. Nedivme se potom, že diskutující se bojí zveřejnit svoji pravou identitu a představují se jako „Honzové“ nebo „Marie“.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Děkují Vám za přesné označení toho, co pán Šafránek provedl. Ale budíž mu odpuštěno. Třeba to má v náplní své práce.

    Odpovědět

  • Jana

    28 ledna, 2009

    co totu furt pises za hovadiny,zfp je normalni pyramida, [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru].Prestan tu furt psat jaka je to dobra vec.Myslim,ze nemas mozek na spravnem miste,protoze ten kdoho ma by tohle v zivote nepsal

    Odpovědět

  • Jan Traxler

    9 srpna, 2006

    Se ZFPA mám různé zkušenosti a smíšené pocity. Rozhodně bych však nemluvil o letadlu, jde o normální firmu.
    Je fakt, že když jsem několikrát u klienta viděl, co tam spáchal „poradce“ ze ZFPA, nejraději bych toho poradce vystřelil na měsíc.
    Ale musíme se na ZFPA dívat z jiného úhlu. Filozofií ZFPA je naučit lidi rozumět svým vlastním financím (samozřejmě s mnoha vedlejšími efekty pro firmu), ne vychovávat sofistikované poradce. Například na svém semináři učí lidi odkládat 10% svého příjmu stranou, základní rozdíly mezi aktivy a pasivy podle Kiyosakiho, apod. Pravda, doporučované strategie spoření na důchod nepovažuji za nejvhodnější. Ale lepší spořit alespoň nějakým způsobem než vůbec.
    Takže osobně jsem za ZFPA rád a jsem vděčný za každého člověka, který projde jejich základním seminářem.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    S tímto Vaším hodnocením a úhlem pohledu se plně ztotožňuji. Jde o druhou největší firmu na trhu v ČR, tudíž rozhodně nelze vyloučit, že někteří lidé v tak velké firmě nedodržují firemní pravidla. Nicméně jsem se osobně přesvědčil, že vedení firmy nad tím nezavírá oči a takové případy řeší.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Ano jde o druhou největší firmu na trhu v ČR, tudíž i její příspěvek do společné pokladny AFIZu je asi značný. Prozradite nám o jakou částku se jedná?

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Pokud jde o výši členských příspěvků konkrétních korporativních členů AFIZ – jedná se o vnitřní záležitost našeho občanského sdružení, kterou nejsem oprávněn zveřejňovat.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Dobrá. Chápu, že mate omezené pravomoci. Pokusme se tedy vypočítat minimální výši daného příspěvku alespoň orientačně, z údajů veřejně přístupných.
    Počet aktivních spolupracovníků ( k 30.6.2005) 18 748
    ? zdroj – Profil společnosti ? papírová forma
    Počet aktivních spolupracovníků ( k 31.12.2005) 16 022 – mírný pokles nebo chyba tisku? – zdroj ? Profil společnosti ? elektronická forma
    Počet aktivních spolupracovníků ( k 31.10.2005) nevím
    Pro rok 2006 činí rozpočtový příspěvkový koeficient 709 Kč.
    – zdroj ? Vnitřní předpis představenstva AFIZ
    Takže: 18 748 x 709 = 13 292 332, nebo 16 022 x 709 = 11 359 598, nebo něco mezí tím. Slušné částky. Opravte, prosím, mé výpočty pokud nejsou správné.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Jste vedle jak ta jedle – celý AFIZ hospodaří s cca 4 milionovým ročním rozpočtem, což je číslo veřejně známé…..

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    10 srpna, 2006

    Tak v které časti mého výpočtu je chyba?
    Nemá snad ZFP přes 16000 aktivních spolupracovníků?
    Nebo není snad rozpočtový příspěvkový koeficient pro rok 2006 – 709Kč?
    Nebo se snad Roční členský příspěvek korporativního člena nevypočitává jako součín rozpočtového koeficientu a počtu pracovníků korporativního člena?
    Rád se nechám od Vás poučit.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    10 srpna, 2006

    Příspěvek se odvíjí od počtu obchodních zástupců, poskytujících plnohodnotné služby, tedy vlastnících i podnikatelská oprávnění podle zvláštních právních předpisů, zejména pak podle zákona 38/2004Sb. popřípadě podle zákona 256/2004Sb.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    11 srpna, 2006

    Děkují za fundované vysvětlení. Neměl jsem dostatečné informace. Nejsou uvedeny ve veřejně přístupných zdrojích. Ale i tak si myslím, že příspěvek do společné pokladny není zanedbatelný a do budoucna s růstem počtu ,,plnohodnotných obchodních zástupců“ (se smlouvou S D1) určitě poroste.

  • Lukas

    21 listopadu, 2009

    ahoj jsem spolupracovnik zfpa na ZS jsem sel 15,8 a parada a premyslim o tom ze pujdu to delat na plno tak vas cu poprosit o nazori

    Odpovědět

  • Koule

    4 listopadu, 2010

    Jj, běž. Takové tam určitě potřebují. V jediné větě tolik pravopisných chyb vypovídá o tom, že Ti to půjde skvěle… 🙂

    Odpovědět

  • Jan Lener

    7 srpna, 2006

    Možná by stálo za zmínku, že Euro financial spoluvlastní Vlastimil Bezděk, můj známý ze školy(student VŠE), který mi jednou vyprávěl, jak prodává IŽP investor. Ta věta mi utkvěla v paměti, protože byla opravdu šokující. Cituji: „Stavební spoření? Dneska? Při nižší státní podpoře je to o ničem. Dneska jedině Investor, zhodnocení 8% p.a. a to se ještě držím při zdi.“ Stačí se podívat na jejich stránky, klamavá reklama, zavádějící informace…Proč tohle stát nereguluje? Ale tahle diskuze je zbytečná, protože lidé v EF na takovéto stránky ani nechodí.

    Odpovědět

  • Angel Bratovanov

    13 srpna, 2006

    jen doufám, že pan Bezděk nemá nic společného s tzv. Bezděkovou komisi co připravuje důchodové reformy, respektive analyzuje 🙂

    Odpovědět

  • Jencek

    16 února, 2011

    No to si piš Angel, že je to ten stejný Bezděk!

    Odpovědět

  • joachim

    17 února, 2011

    ted maka pro generali a bokem spoluptacuje s axa, v podobe Tatyrka

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    13 srpna, 2006

    Původní název odkazu uvedeného v záhlaví webu se změnil ze:
    Petr Šafránek
    Finanční domy spolupracují s „letadly“
    na současný:
    Petr Šafránek
    Pojišťovny spolupracují i s „letadly“.
    Vysvětlí mi to někdo, prosím? Proč tá změna?

    Odpovědět

  • Jan Majer

    13 srpna, 2006

    To je dotaz na mne – ve čtvrtek odcházel mailem týdenní newsletter a článek byl nahoře mezi upoutávkami. Původní název se tam nevešel (kolonka pro text je v mailu menší než na webu). Generuje se to automaticky z hlavní stránky, takže jsem titulek musel změnit i tam. Místo „finanční domy“ „pojišťovny“, to se vešlo. Omlouvám se, jestli to nějak posunulo význam sdělení pana Šafránka.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    14 srpna, 2006

    Pokud je to opravdu tak, považují to za dostatečné a přijatelné vysvětlení. Děkuji.

    Odpovědět

  • Jan Majer

    15 srpna, 2006

    Je to opravdu tak. Díky za pochopení.

    Odpovědět

  • Martin

    19 srpna, 2006

    Dobrý den. Musím říci, že tady si člověk udělá svůj osobní názor, protože je zde debata k tématu, fakta, lidí kteří tomu rozumí a zajímají se o finance atd. 🙂
    Zajímal by mne názor na společnost ZFP Akademie. Samozřejmě, že se v každé společnosti najde nějaká pijavice, která škodí klientům. Chce si nahrabat pro sebe co nejvíce a nezajímá ho situace klienta. Osobně mám velmi dobré zkušenost s touto společností. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na lidi, kteří to berou vážně a hlavně tím správným směrem.
    Ovšem někteří lidi pořád tvrdí, že je to letadlo, že akreditaci MŠMT má skoro každý atd. Osobně si to nemyslím. Mé otázky tedy jsou:
    „Je ZFPA věryhodná?“
    „Jedná se o kvalitní MLM, nebo je to postaveno na úplně něčem jiném???“
    „Je nějak ze zákona určeno, aby v takových to firmách bylo oddělení, kde se budou zajímat lidma, kteří právě patří mezi ty „pijavice“, škodí klientům a zajímají je pouze provize? Vím, že firma pár takových to případů řešila.
    Děkuji za odpovědi

    Odpovědět

  • Tomáš

    2 března, 2008

    No firmou ZFP akademie se zabývám již nějaký mněsíc, Mněl jsem to štěstí že jsem narazil na osoby, na které se mohu spolehnout a důvěřovat jim, všude se najde svině co jde jenom za výdělkem a nejde mu až tak o lidi. To jak s takovýma lidma naložit je jednoduché, prostě je práskněte vedení a irma je sama zlikviduje. Znám lidi co byli napálení nepodstivci, ale nezaevřeli na tuto firmu a vrátili se pod někým jiným a jsou plně spokojeni. Myslím si že je dobré se něco v tomo směru dozvědět, na semináři mně nikdo k ničemu nenutil a byl to příjemný den. Jsem rád že jsem mněl to štěstí a tyto informace mne neminuly. Myslím si že trvání firmy 12 let může vypovědět o jejích kvalitách.

    Odpovědět

  • ZFPA non-client

    3 dubna, 2008

    Mněl jste již několik mněsíců to štěstí pracovat pro ZFPA ? To už tam berou jenom dementy ?

    Odpovědět

  • Martin

    19 srpna, 2006

    Dobrý den. Musím říci, že tady si člověk udělá svůj osobní názor, protože je zde debata k tématu, fakta, lidí kteří tomu rozumí a zajímají se o finance atd. 🙂
    Zajímal by mne názor na společnost ZFP Akademie. Samozřejmě, že se v každé společnosti najde nějaká pijavice, která škodí klientům. Chce si nahrabat pro sebe co nejvíce a nezajímá ho situace klienta. Osobně mám velmi dobré zkušenost s touto společností. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na lidi, kteří to berou vážně a hlavně tím správným směrem.
    Ovšem někteří lidi pořád tvrdí, že je to letadlo, že akreditaci MŠMT má skoro každý atd. Osobně si to nemyslím. Mé otázky tedy jsou:
    „Je ZFPA věryhodná?“
    „Jedná se o kvalitní MLM, nebo je to postaveno na úplně něčem jiném???“
    „Je nějak ze zákona určeno, aby v takových to firmách bylo oddělení, kde se budou zajímat lidma, kteří právě patří mezi ty „pijavice“, škodí klientům a zajímají je pouze provize? Vím, že firma pár takových to případů řešila.
    Děkuji za odpovědi

    Odpovědět

  • Martin

    19 srpna, 2006

    Dobrý den. Musím říci, že tady si člověk udělá svůj osobní názor, protože je zde debata k tématu, fakta, lidí kteří tomu rozumí a zajímají se o finance atd. 🙂
    Zajímal by mne názor na společnost ZFP Akademie. Samozřejmě, že se v každé společnosti najde nějaká pijavice, která škodí klientům. Chce si nahrabat pro sebe co nejvíce a nezajímá ho situace klienta. Osobně mám velmi dobré zkušenost s touto společností. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na lidi, kteří to berou vážně a hlavně tím správným směrem.
    Ovšem někteří lidi pořád tvrdí, že je to letadlo, že akreditaci MŠMT má skoro každý atd. Osobně si to nemyslím. Mé otázky tedy jsou:
    „Je ZFPA věryhodná?“
    „Jedná se o kvalitní MLM, nebo je to postaveno na úplně něčem jiném???“
    „Je nějak ze zákona určeno, aby v takových to firmách bylo oddělení, kde se budou zajímat lidma, kteří právě patří mezi ty „pijavice“, škodí klientům a zajímají je pouze provize? Vím, že firma pár takových to případů řešila.
    Děkuji za odpovědi

    Odpovědět

  • Martin

    19 srpna, 2006

    Dobrý den. Musím říci, že tady si člověk udělá svůj osobní názor, protože je zde debata k tématu, fakta, lidí kteří tomu rozumí a zajímají se o finance atd. 🙂
    Zajímal by mne názor na společnost ZFP Akademie. Samozřejmě, že se v každé společnosti najde nějaká pijavice, která škodí klientům. Chce si nahrabat pro sebe co nejvíce a nezajímá ho situace klienta. Osobně mám velmi dobré zkušenost s touto společností. Měl jsem štěstí, že jsem narazil na lidi, kteří to berou vážně a hlavně tím správným směrem.
    Ovšem někteří lidi pořád tvrdí, že je to letadlo, že akreditaci MŠMT má skoro každý atd. Osobně si to nemyslím. Mé otázky tedy jsou:
    „Je ZFPA věryhodná?“
    „Jedná se o kvalitní MLM, nebo je to postaveno na úplně něčem jiném???“
    „Je nějak ze zákona určeno, aby v takových to firmách bylo oddělení, kde se budou zajímat lidma, kteří právě patří mezi ty „pijavice“, škodí klientům a zajímají je pouze provize? Vím, že firma pár takových to případů řešila.
    Děkuji za odpovědi

    Odpovědět

  • Martin

    20 srpna, 2006

    omlouvám se, ale příspěvek se mi nechtěl odeslat. ale jak vidím, tak je tu hned 4x. Jestli můžu poprosit správce,aby zbývající 3 stejné příspěvky smazal. Děkuji 🙂 A ještě jednou se omlouvám

    Odpovědět

  • Dan

    7 září, 2006

    Muj nazor je jednoduchy neduveryhodna spolecnost se vsemi znaky „letadla“.

    Odpovědět

  • Martin

    20 srpna, 2006

    Dobrý den, s potěšením budu reagovat na článek o ZFP akademii. Mé zkušenosti s touto společností jsou velice kladné, už jen kvůli tomu, že je to kvalitní MLM a liší se od letadla, nebo pyramidy co je v dnešní době velice oblíbené slovo (přitom většina lidí má pouze jakou-si představu a žádné konkrétní informace) v samém základu. Ano do letadla je nutný vložit základní kapitál. Už tato věc je odlišná. Do ZFP akademie a.s. se v podstatě nic neinvestuje. Zaplatí se pouze základní seminář, což je celodenní školení o sociálních programech. Pro informaci, kdyby si chtěl jedinec nastudovat tyto produkty a zaplatil si na to kurz, tak stojí přes 10 000 kč, zde je to pouhých 1950 kč. No a mohl bych pokračovat dále a poukazovat na velké odlišnosti od letadla. apod…Spolupráce se společností ZFP akademie je zcela dobrovolná , tudíž se u této společnosti k ničemu nezavazujete. Když Vás to přestane jakkoliv bavit nebo motivovat, můžete bez jakýchkoliv problému skončit a jít si po svém. Děkuji a nashledanou

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    20 srpna, 2006

    Martine. Proč se nepodepíšeš pod svůj příspěvek, když máš tak velice kladné zkušenosti s touto společností? Já osobně považuji poplatek, „pouhých 1950 Kč?, za prohlídku Stealthu pouze zvenku.

    Odpovědět

  • Martin

    20 srpna, 2006

    No myslím si, že je pořád lepší, když se člověk podepíše jako Martin než jako „anonym“. Kde na ostatních servrech je to opravdu běžné. Potom taky pointa z jejich příspěvků je velice, velice, velice poutavá a inteligentní 🙂

    Odpovědět

  • Martin

    20 srpna, 2006

    jo a nepíšu to za Martina, který má napsané jen jméno Martin. Jmenuji se stejně jako on

    Odpovědět

  • Honza

    27 srpna, 2006

    Dovoluji si varovat lidi před firmou ZFP akademie, která je dle mých zkušeností klasickou pyramidou, ekonomickou sektou, říkejme tomu, jak chceme. Firma neoprávněně tahá peníze z kapes lidí, kteří se nechají ke „spolupráci“ s touto sektou přesvědčit. Lidé, kdo jste moudří, od ZFP akademie se držte raději dále. Nejsem agentem žádné konkurenční firmy, jestli to někomu tak připadá.

    Odpovědět

  • Lukáš

    28 srpna, 2006

    A podle čeho soudíte, že je to pyramida??? 🙂

    Odpovědět

  • Honza

    1 září, 2006

    Např. podle toho, že firma chce dopředu peníze. Žádná firma, která mě zaměstnává, (a ZFP tvoří síť lidí, kteří „zaměstnávají“ další lidi, aby mohli „zaměstnat“ další), po mně nemůže chtít dopředu ani vindru. A hle, hned 2 litry!!! Kdo jste hloupí, klidně do toho běžte, ale mějte potom vztek sami na sebe a svou blbost, když doslova vyhodíte 2 litry…

    Odpovědět

  • Martin

    7 září, 2006

    dopředu peníze??? a vy dneska nedáváte v běžném životě peníze dopředu??? Co když jdete do kina na nějakou premiéru?!?! Taky nevíte, zda to bude super film a nebo v horším případě totální propadák. atd. 🙂

    Odpovědět

  • Honza

    19 září, 2006

    Srovnáváte nesrovnatelné. Sice např. do kina nechodím, ale to vůbce není podstatné. Pokud si hledám zaměstnání, neexistuje, aby po mně zaměstnavatel chtěl dopředu složit zálohu za to, že mě pak možná zaměstná. Uvažujte rozumně. Hezký den.

    Odpovědět

  • Martin Ch

    23 června, 2008

    Musím vám zdělit, že poplatek 1950 kč je za náklady na jednodenní školení, kde se dozvíte něco o sociálních programech.Vy si nejedete pro smlouvu se zaměstnavatelem, ale pro informace o produktech, které využíváte celý život! Pokud se po tom semináři rozhodnete se společností spolupracovat, nic neplatíte.

  • Marloos

    23 června, 2008

    Přesně tak, 1950 Kč zaplatíte za to, že se dozvíte něco o sociálních programech, jak se zabezpečit, to je důležité – značka KŽP+PP+SS+DP. Absolvoval jsem několik schůzek s ZFP poradcama, ale žádný mě nedokázal přesvědčit, proč bych to tak měl mít a k čemu vlastně potřebuji jejich kombinaci. Když jsem poukázal na to, že chci řešit bydlení, tak se nezajímali ani kolik na to potřebuji. V portfoliích od této společnosti narážím na neustále stejně sjednané produkty, u kterých se neliší jestli klient má 10 000 Kč nebo 100 000 Kč příjem.
    Mimochodem já taky učím své klienty finanční gramotnosti a poplatky od nich nevybírám.

  • Pavel Nový

    3 července, 2008

    Už podle tvého pravopisu bych se opravdu nechtěl stát tvým klientem.Nejdřív si běž zopakovat základní školu a pak teprve začni přispívat do internetových diskuzí.

  • Kamila

    27 září, 2008

    Honzo, uvědom si že to není výběrové řízení na práci. je to školení!!!!!! to se platí, uvědomte si všichni že je to školení a né nábor nových lidí co mají a musejí pracovat. ještě jednou ano? ŠKOLENÍ!!!!! přemýšlejte než něco napíšete

  • KLIENT

    20 května, 2008

    PAN ŠULÍK BY SE MĚL PŘEJMENOVAT NA ŠULIN…

    Odpovědět

  • Anonym

    20 května, 2008

    BODNI SE LAVOREM CYPE

    Odpovědět

  • Mara

    8 října, 2009

    Martine díky, velký dík za to co jsi napsal a plne s tebou souhlasim!! doufejme ze lide zacnou verit sobe a ne recem cizich ci okoli…

    Odpovědět

  • PP

    11 října, 2009

    pan klient, opravdu inteligentní člověk, podle svého příspěvku. Co se týče pana Honzy – Pane Honzo, Vy začněte malinko přemýšlet o tom, co tu říkáte. Jelikož tohle není zaměstnání, ale smluvní vztah na ič. Ty dva tisíce se platí za to školení, jak tady všichni říkají, že se člověk dozví něco o sociálních programech.
    Akorát se dozví to, že si je má uzavřít a že z toho bude mít provizi, přičemž už se moc nemluví o tom, že 2 smlouvy ze slavné kombinace uzavírá jeho nadřízený na své os. číslo, jako odměnu za to, že pozval onoho člověka na základní seminář a dále, že dalších 2.000,- z jeho provizí mu zůstane ležet na provizní sestavě jako storno kredit, který se ovšem nijak nehodnotí, takže ve finále člověk odchází s výdělkem + – 0,- a má svou slavnou kombinaci, která nefunguje 🙂

    Odpovědět

  • osoban

    8 listopadu, 2009

    Ježkovy voči ty jsi pitomec

    Odpovědět

  • jarda

    10 prosince, 2009

    Nějak nechápu, proč tento zjevně neadekvátná názor [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru] tu stále svítí od roku 2006. Je od 1.1.2010 změna v zákoně, a doufám, že i v AFIZ dojde k restrukturalizaci, protože poplatky za počet „členů firmy“ – to dooopravdy není o potřebách finančního poradenství, ne ? Kdo vlastně chce podvodně jednající v představenstvu ? Potom to všechno půjde kam ? Není žádná sebereflexe ?
    Poslal jsem fakta, a žádná odpověď, takže potom budu ze zákona muset rozšířit žalobu o spolupachatelství… /trestní právo/.

    Odpovědět

  • ble

    16 července, 2010

    Máte v hlavě piliny? Je to typický příklad letadla. Kdo říka že ne, toho už dostali do spárů..

    Odpovědět

  • Prcik

    17 července, 2010

    Příspěvek odporoval pravidlům serveru.

    Odpovědět

  • Katrina

    17 července, 2010

    Příspěvek odporoval pravidlům serveru.

    Odpovědět

  • Kučera

    2 prosince, 2010

    V unoru nás oslovil známí , že nám udělá bezvadnou nabídku a že budeme mít provizi z uzavřených smluv. Do dnešního dne jsme žádnou provizi nedostali, máme uzavřeno plno nesmyslných smluv o kterých nás mylně informovali, převáděli jen uzavřené smlouvy z důvodu , aby měli oni vyplacené provize, zatajili informace že při přechodu k jinému penzijnímu fondu nám budou stržený peníze, podali nám informaci, že dostaneme dvě státní podpory za rok z toho důvodu nám uděli další stavební spoření, když jsem si začal zjištovat jak jsou výhodné smlouvy které nám dali tito chlapci k podpisu zjistil jsem že jsme pouze tratili peníze a ted je problém tyto smlouvy rušit. Na počátečním školení s náma jednali jak z malýma dětma , pozor v návštěvnících sedí plno jejích lídí a jsou ze všech pouček které vám tam řeknou ohromně nadšení, takže nemáte šanci říct cokoliv negativního, protože vás hned umlčí. Navíc máme na jedné smlouivě zfalšovaný podpis , dle zdělení pojištovny AEGON takže jsme ted museli podpis ke zrušení smlouvy notářsky ověřovat. Na další smlouvě je pojistná částka úplně jiná než se ve zkutečnosti potom musela platit a opět je to u pojištovny AEGON.

    Odpovědět

  • Fireghost

    31 března, 2011

    Tak bych řekl, že tuto recenzi psal někdo od ZFP. Mé osobní zkušenosti jsou následující: Zaplatíte za základní seminář 2.100,-. Kulišácky dostanete potvrzení na 1.500,- za školení a 500,- za občerstvení. Již toto je fajn tah kvůli odpisu z daní. Dále se dozvíte, že za každého, koho do tohoto procesu dostanete, vy obdržíte AŽ 2.500,- Kč. Pozor, to je ale pouze za podmínky, když tento člověk uzavře několik finančních produktů, jako je nové penzijní pojištění, nové životní pojištění a nové stavební pojištění a to na velmi vysoké cílové částky. Pokud tedy jen někoho přivedete, kdo zaplatí oněch 2.100,-, jako vy a následně nebude chtít nic uzavřít, vy nedostanete ani korunu!!! Dále rozvržení provize je také zajímavé. Přestože budete mít „opticky“ přislíbeno až 85%, dostanete v reálu pouze necelých 40%. Moje rada: nechejte si vše dobře vyložit od někoho, kdo se s touto společností setkal a u koho budete mít jistotu, že na Vás nechce vydělat. Další věcí o které se nedozvíte, že abyste mohli dostat provize, musíte následně uzavřít smlouvu o obchodním zastoupení. A na tzv. následné provize také zapomeňte…pokud je budete chtít, budete muset nejdříve pojistit půlku příbuzenstva, abyste se dostali na vyšší příčky v hierarchii. Tak co, přisluhovači ZFP Akadamie, co z toho, co jsem uvedl, není pravda???

    Odpovědět

  • Jenda

    1 září, 2011

    Dobrý den.
    Musím reagovat na tento článek.
    100% se přikláním k tomuto dopisu.
    Ať banka nebo pojišťovna je povinna vyplatit provizi.Kdo tedy tu provizi dostane?ZFP a malou část i možná po nějaké době i vy.Zeptejte se raději známých a domluvte si schůzku z finančním poradcem kterému můžete důvěřovat.Opatrnosti není nikdy dost,zvlášť když se jedná o vaše FINANCE.

    Odpovědět

  • Helena

    21 dubna, 2011

    Milý Martine, jsem ráda, že máte stejné zkušenosti a přeji Vám další úspěchy a ať Vás firma ZFP Akademie dále motivuje a pomáhá v sebevzdělání.

    Odpovědět

  • Martin

    23 srpna, 2006

    Dobrý den. Dnes jsem měl schůzky se dvěma lidma z firmy Euro Makler. Chci se zeptat na va še zkušenosti s touto firmou ať už to pracovní nebo úvěrové. Dost mě překvapilo, jaký byl na mne vyvíjen tlak, ať jdu na jejich školení a že jejich firma je nejlepší. Nemluvím o tom, že pomlouvali jiné firmy, což mi přišlo dost neprofesionální.
    Předem díky za odpovědi
    S pozdravem Martin

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    23 srpna, 2006

    Pane Martine, mám obavy, že tady Vám na to nikdo neodpoví. Nebo snad ano? Autor článku tady hraje „mrtvého brouka?. Já osobně nemám s touto firmou žádné zkušenosti.

    Odpovědět

  • Martin

    23 srpna, 2006

    Děkuji. Doufám, že se najde osoba, která má zkušenosti. Našel jsem na internetu pár příspěvků,ale jsou spíše záporné. Takže názor si o tom neudělám 🙁

    Odpovědět

  • Anonym

    30 srpna, 2006

    http://www.es-si.szm.com/2006_1P.htm
    Pak tlačítko ctrl + F a do textového pole zadat Euromakler

    Odpovědět

  • Milos

    12 srpna, 2008

    Zdravim, nevim co Vam Euro makler nabizel, ale nam konkretne SUPERHYPOTEKU…..:-( KATASTROFA SLIBY TAHANI PENEZ A PAK NIC…..NEDAVEJTE JIM ANI PRVNI VSTUPNI PRISPEVEK CCA 4170KC….POZOR NA PANI JANASOVOU VERU!!!!!

    Odpovědět

  • Šmerdice

    18 září, 2008

    Příspěvek byl odstraněn, protože porušuje Podmínky užívání serveru.

    Odpovědět

  • Hlavačka

    10 března, 2011

    Musím přiznat, že můj prvotní dojem ze schůzky s panem Šmerdou nebyl zrovna dobrý. Nabýval jsem dojmu profesní převahy ze strany pana Šmerdy a rozdílnost našich názorů vedla k určitým vnitřním pochybnostem,které jsem na počátku získal. Ty byly ,ale záhy prolomeny , když jsem se účastnil školení, které vedl právě pan Šmerda. Tím jsem pochopil hlavní filozofii, která je bezesporu panu Šmerdovi vlastní, a je tak jeho nedílnou součástí businessu! Pan Šmerda umí filosofii a logiku coby samostatnou disciplínu zakomponovat právě do své práce a tím má mé osobní uznání a sympatie. Dnes jsem jejich klientem, a půjčení peněz od pana Šmerdy jsem bral jako odrazový můstek pro podnikání, které jsem si zvolil.Přispělo tomu taky školení , kterého jsem se účastnil a odnesl si tak poznatky pro vlastní business. Myslím si , že pokud půjčené peníze řádně splácíte nemusíte se čeho obávat a tak to platí ve všech bankovních i nebankovních sektorech. S pozdravem Hlavačka

    Odpovědět

  • honza

    5 března, 2009

    jak že nic uvery klienti dostávají bud v plné výši kterou žádali připadne jim to sníží proto že mají hodně neplacených pohledávek a nebo nedostanou proto že nedodaly potřebné podklady k žadosti o uver ktere požadujou po odeslání žadosti o uver za nekolik dni, je to jednoduchy system nic podvodnýho na tom není jsem klient

    Odpovědět

  • Jarka

    18 září, 2008

    Já klidně odpovím.S touto firmou mám velmi špatné zkušenosti jak v oblasti půjčky, tak do doby než jsem zjistila,že je to vše podvod jsem pro ně pracovala.Je to nechutné!!!

    Odpovědět

  • Minerva

    20 února, 2009

    Euro makler ,…Tato společnost okrádá lidi a je to ta nejhorší možná instituce plná lhářů kort na Chomutovsku

    Odpovědět

  • Uáááááááá

    22 února, 2009

    Zkušenosti s Euro Makler? Jako všichni – strašné!! Jako lient – na směnku nic, nabídka 30.000 s ručením majetkem – vím, že takto dopadli všichni žadatelé! Jako pracovník pro EM – ruce pryč! Šmerda je zloděj a podvodník!! Okrádá vlastní lidi! Na školení dělá z lidí hlupáky, zesměšňuje a shazuje je. Vysmívá se všem, kdo neumí ten jejich prodejní pohovor! Chtěl bych vidět Šmerdu, jak za necelý měsíc bude na 100% fungovat v práci kohokoli z nás!! Prohlédl jsem praktiky této firmy velice rychle a volám:“UTÍKEJTE OD NICH!!!

    Odpovědět

  • antraxy

    27 srpna, 2009

    Plně s příspěvkem souhlasím, arogance pracovníků Euromakler je neuvěřitelná,ta se stupňuje s pozicí, zejména ředitel Oldřich Šmerda , v Bně je velmi aktivní paní Rašovská a další…oni se přímo svým jednáním vysmívají zadluženým lidem a využívají k lichvě situace, kdy tito lidé zoufale potřebují další peníze… Bylo by potřeba aby si na ně posvítila policie.Filozofií firmy je totiž příslib výhodné půjčky či úvěru za super podmínek, po vyinkasování poplatků za zprostředkování vstřícnost náhle ochladne a hledají se záminky , proč půjčku nelze zrealizovat, poplatek ovšem firma nevrací, cca 4200 Kč- 5000Kč . Uvedené jednání nese s sebou všechny znaky PODVODU, zatím bohužel bez trestního postihu. Jejich jëdnání je od samého začátku založeno na podvodu, příslib půjčky, platba o 100% větší než poplatek za půjčku v bance, ovšem při vyřízení a skutečném vyplacení půjčky půjčky, následuje několik týdnů výmluv a průtahů a nakonec vám sdělí , že jste bohužel nesplnila daná kritéria, takže bohužel…, nebo v lepším případě vám nabídnou půjčku namísto např. 200tis. Kč pouze 20- 30 tis. Kč . Za to kolik jednotliví zprostředkovatelé “ seženou “ uzavřených smluv si tito “ bossové“ propracovaným provizním systémem přijdou měsíčně řádově na několik stovek tis. Kč a odměňují se prsteny s brilianty.Taková je skutečnost…Pozor na EUROMAKLER !!!

    Odpovědět

  • aaa

    19 listopadu, 2009

    Dobrý den,
    i já mám zkušenosti s panem Oldřichem Šmerdou.Pracovala jsem pro něj.A opravdu to byl zážitek!Pan Šmerda je malý zakomplexovaný chudák,který umí jen okrádat a urážet slušné lidi.A jeho školení pro prodej je opravdu směšné je to pouhá fraška co předvádí.Jeho prodejní pohovor bych přirovnala k panu Horstovy s teleschopingu(a ktomu vám dáme další sadu nožů scela zdarma a to se oplatí!)S pana Šmerdy se mi dělá zle!!

    Odpovědět

  • abcd

    24 června, 2010

    No jo Šmerda, nechutné prase!!!!Plně souhlasím!!!Je to zakomplexovaný idiot,který si své sebevědomí zvedá na neviných lidech. Potřeboval by pěsti mezi oči!!!!

    Odpovědět

  • takynapalena

    22 února, 2009

    http://ubzed.bloguje.cz/433056-eurolhar-a-eurozlodej.php – zkuzete si udělat obrázek…

    Odpovědět

  • honza

    5 března, 2009

    nebojte se po skoleni mužete zacit vydělavat tj. uzavíret smlouvy s klientama ktere si najdete nic
    jneho tam neni akrat ti klienti musi zaplatit za sprostředkovaní uveru do 200 tis 4990 kč a nad 200 tis 9990 kč a to je nejvetší problem mnozí je nemají, platí se při podpisu žadosti o uver. hurá do toho

    Odpovědět

  • další naivka

    28 listopadu, 2009

    Dobry den i ja jsem se s nima setkala nabídli pujcku,během jednoho telefonatu me zdelili ze penize mam pripraveny ale musim zaplatit 4990 na sepsani smlouvy nic jsem jim nedala a taky me nabizeli abych pro ne pracovala ale skoleni se plati 2000 nedala jsem jim nic a radim kazdemu obloukem se jim vyyhnete.Same sladke reci jak vam pomuzou a nakonec nic

    Odpovědět

  • palba

    2 dubna, 2010

    vysrat se na to zavčas.

    Odpovědět

  • helena.formanova

    18 února, 2011

    Dobrý den ruce pryč od téhle firmy jsou to kurvy který vydělávají na lidech slíbí vám půjčku kterou nikdy neuvidíte já jsem taky před 4 roky naletěla zaplatila jsem poplatek 6000kč a žádnou půjčku jsem nedostala a poplatek taky ne.

    Odpovědět

  • Pavel Hulák

    29 srpna, 2006

    Překvapuje mě, kolik pozornosti a času je zde ze strany představitele AFIZ věnováno obhajobě břeclavského multilevelu zvaného ZFPA. Jisté je, že chce-li AFIZ do svých řad přilákat více členů, kteří nemají zapotřebí vybírat od stréců a tetek desátky za účast na „velkolopém“ víkendovém školení v nedělních šatech:-) o „sociálních programech“, měla by se těch co činí opak zbavit. Teprve potom může brát AFIZ někdo vážně.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    30 srpna, 2006

    Pane Huláku, vedoucí divize „zaměstnaneckých výhod“ FincentrumFP, kdybych se podíval, kolik zaměstnanců různých firem má díky Vám osobně životní pojištění, které vůbec nepotřebuje, a to jenom proto, aby FincentrumFP mělo tučné provize z tzv. zaměstnaneckých výhod, tak bychom se nestačili divit! Až zase potáhnete do boje, tak se nejdříve podívejte před vlastní práh.
    Už mne opravdu přestává bavit, když jeden prodejce finančních produktů poukazuje na druhého, jak to dělá špatně. Kdyby konečně všichni přiznali, že jsou obchodníci a jde jim o obchod a přestali na sebe házet špínu, to bychom si oddechli!
    Z pohledu koncového klienta jsou Vaše „zaměstnanecké výhody“ jako obchodní metoda plně srovnatelné se základními semináři ZFP Akademie – z obou dvou vypadnou klienti s daňově uznatelnými produkty provizně zajímavými pro jejich prodejce. Tak nechte na hlavě…..

    Odpovědět

  • Martin

    30 srpna, 2006

    To bylo krásně řečeno pane Šafránku 🙂 )

    Odpovědět

  • Pavel Hulák

    30 srpna, 2006

    Tak teď jste mne pane Šafránku osobně hodně zklamal tím, že vůbec nevíte, o čem píšete. To je tak těžká demagogie bez znalosti detailů, že je ztrátou času se k tomu více vyjadřovat.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    30 srpna, 2006

    1 : 1 Jen co jsem si ráno sedl k počítači, tak jste osobně zklamal Vy mně nesmyslným útokem na ZFPA a AFIZ…..

    Odpovědět

  • Pavel Hulák

    30 srpna, 2006

    Nebyl to útok, spíše ironie a její důvody nechci uvádět zde. A také tady nehodlám zvyšovat skóre, když už jste sáhl po sportovní terminologii:-) Chci po všech zdejších tahanicích přispívat spíše ke kultivaci diskuse na investujeme.cz, což je asi i Vaše předsevzetí. Po krátké interní debatě s kolegy bych se nad tím raději sešel s Vámi osobně, protože ta nepochopení jsou propastná. Domluvíme se mailem. Přeji hezký večer.

    Odpovědět

  • Jan Valachovič

    30 srpna, 2006

    A opravdu si myslíte, že je pro zaměstnance lepší když mu firma zvýší mzdu oproti stejně nakladnému příspěvku do p. připojištění (tj. odvody firma + zaměstnanec X srážková daň 25%).
    A k tomu přiznání, jistě že nedělá nikdo z nás v této oblasti aby umřel hlady, ale ačkoli je to pro vás (zřejmě po zkušenostech ) neuvěřitelné jsou poradci (téměř v každé firmě) kterým nejde jen ten obchod. Ono totiž nemusíte klienta hned sedřít on když se vrací i se svými známými přinese (i provizně) víc….

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    30 srpna, 2006

    Jak jste přišel na to, že si něco takového myslím? Pokud se použije opravdu JEN penzijní připojištění, je vše OK. Jakmile se tam začnou plošně dělat ŽP, považuji to již za velmi problematické….

    Odpovědět

  • Martin Nejedlý

    30 srpna, 2006

    Pane Šafránku, Pavel má pravdu, tady jste trochu přestřelil. Výrazný úspěch Fincentra na poli zaměstnaneckých výhod je dán právě především tím, že na první místo klademe téměř vždy penzijní připojištění. ŽP se v podniku zavádí teprve po plném vyčerpání limitů na penz připojištění nebo v případě, kdy je zájem o pojistnou ochranu pro rizikovější profese, v tom případě pak používáme především Spektrum. Penzijní připojištění tvoří více než 80% objemů obchodů divize ZV. Proto jsme tak úspěšní, protože na stolech téměř všech personalistů leží především nabídky ŽP. Když se od ŽP distancujeme, tak říkáme něco jiného než trh a personalista nás pak přijímá úplně jinak. Zdravím, MN

    Odpovědět

  • corona

    31 srpna, 2006

    Je to všechno podvod, pyramidová hra, nic víc.
    Všechny „produkty“ na tohle nabalené jsou pro průměrně inteligentního člověka průhledné a nechytí se.

    Odpovědět

  • Honza

    1 září, 2006

    Přesně tak!

    Odpovědět

  • Anonym

    5 září, 2006

    jo inteligence, ale podívejte se kolem sebe, kolik lidí se nabízí aby bylo oškubáno……..

    Odpovědět

  • Anonym

    5 září, 2006

    nic nového pod sluncem, ale normální lidi se nachytají na tyto provize a do tohoto kolotoče zapojí své známé a příbuzné, je to smutné, ale lidi nepřemýšlí – bohužel, pokud mi někdo něco nabízí – měl bych myslet!!!!!!!!

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    5 října, 2006

    Myslím, že tento příspěvek patří sem. Pane Šafránku doložte, prosím konkrétně, kterými výroky jsem veřejně pomlouval firmu.

    Odpovědět

  • Petr Šafránek

    5 října, 2006

    Je činnost ZFPA (člen AFIZu) ,,letadlo“? Je v této společnosti vše OK? Doufam, že máte dost odvahy odpovědět a vyjadřit svůj názor na činnost ZFPakademie. Děkuji.
    Re: Dotaz ( Petr Šafránek, petr.safranek@afiz.cz, http://www.afiz.cz, 06.08.2006 09:16:18 ) reagovat
    ZFP akademie, a.s., prošla podrobným vnitřním auditem AFIZ. Její obchodní model je postaven na modifikovaném MLM, nemá však žádné prvky „letadla“. Platba za základní seminář ve výši necelých 2.000,- Kč odpovídá poskytnuté službě, poplatek za seminář není ani z části rozdělován mezi obchodní zástupce – neexistuje zde tedy žádná odměna za pouhé získání nového obchodního zástupce. Žádné jiné poplatky firma nevybírá. Vzdělávací program ZFP akademie, a.s., je navíc opakovaně akreditován MŠMT jako rekvalifikační kurs.
    Re: Re: Dotaz ( Jozef Šulík, jozefsulik@atlas.cz, 07.08.2006 14:51:26 ) reagovat
    Ale to jste hledali Stealth předválečním radarem, který byl v provozu krátkou a předem známou dobu a monitoroval předem vymezený prostor.

    Odpovědět

  • Jozef Šulík

    5 října, 2006

    Pane Šafránku, to je vše nebo ještě něco?

    Odpovědět

  • Freki16

    6 května, 2008

    Nevím celá tato společnost ZFPA se mi zdá natolik kontroverzní a pofiderní, že lituji, že jsem se do něčeho takového nechal uvrtat. Dal jsem na řeči mého hodně dobrého kamaráda, ke kterému chovám nezištnou důvěru, o sve budoucnosti a o budoucnosti dalších mích pokolení svěřené do rukou ZFPA. Měl jsem se stát jakýmsi finančním poradcem, který bude radit nejen sobě, ale i svým přibuzným a kamarádům. To vše za několikadenní kurs. Všechny z prvního pohledu jednoduché věci později měli nějaké podmínky (např. meziprovize z lidí, které si najdu pod sebe..ovšem až po tom co absolvuji kurs…zprvu zdarma…avšak musím mít uzavřenou jakousi, dle řečí poradců ZFPA, výhodnou kombinaci pojištění a spoření). Na rady dobrého kamaráda jsem podepsal smlouvy. Druhý den jsem zjistil, že ony podepsané smlouvy nejsou tak výhodné jak jsem byl ujišťován. A po přečtení několika odborných článků jsem se utvrdil, že tito poradci ze ZFPA o financích nevědí skoro nic, tak jak jsem se domníval. Jen papouškují to co se jim podá. Netvrdím, možná se na tomto systému dají vydělat peníze, ale jak dlouho a za jakou cenu?

    Odpovědět

  • Šebi

    23 října, 2008

    … asi jsi na semináři spal. Nikdo nenabízí smlouvy, ale kombinaci za 20.000 mít 10-11.000.-. To je papouškování? Můžěš jet na seminář opakovaně a to už zadarmo, protože jsi tam byl. Dělal jsem LR-Cosmetic a licence se musela ročně zpoplatnit. Když jsi prodejem neobhájil prodej z minulého měsíce, klesl jsi na tu nejnižší pozici a dělal od začátku. ZFPa je především VZDĚLÁVACÍ společnost v oblasti kombinace soc.programů. Za pár let to BUDEME MUSET využívat povině. Je tvrdé tvrzení, ale je to tak. Já jsem si díky invormacím přišel na 100.000,- , auto slevil na1900,- ročně, otci na 1700 ročně a švagrovi překvapivě ušetřil zák.poj. z Čes.poj. z 5500 na neuvěřitelných 2200. Pamatujte, že invormace jsou placené zlatem, a lépe spoří ten kdo má více info a ne více peněz. Není zde zmínka o tom, že je možnost využít slevu na to, co BĚŽNĚ využíváme (elek.energie, plyn, telefony, pneu, oděvy, apd.).
    A k těm meziprovizím!!! Jsou za to, že uděláš něco navíc, že se taráš o tým svých spolupracovníků. Toto je síťový marketing. Nevíš o tom nic, doporučuji si přečíst nějakou knížku o MLM a doporučuji „Nejbohatší muž v Babiloně“, nebo „Kam se poděl můj sýr“. Neznám zde nikoho a tento článek mi vydělal 1.000,-. Dělám prostě systém. Náš stát není leadlo??? Prezident, vlada, ministři, poslanci, senátoři, hejtmani, úředníci……a až někde dole jsme my obyčejní lidé. Letadlo je podvod, ksde musíte shánět lidi aby zase sehnaly. Když neseženou přijdete o vše. V MLM je tomu naopak. Pomáhá se lidem jak pomocí SAMOSPOTŘEBITELSKÉ licence získat provize do rodiny. Těžko vám dají provizi v pojišťovně, když jdete uzavřít zákonné poj. Nebo se mýlím? Dají Vám velký ho… ! ZFPa co slíbí, to dodrží. Snížil jsem si úvazek na 4h. Podotýkám že pracuji ve společnosti, která je lídrem u nás na trhu ve svém oboru. Beru 13.000,- za 10h/denně a v létě jsem byl na dovolené 3týdny a ZFPa mi dala 15.000,- . Protože se lidem věnuji a dělám něco navíc. Za 3-ří hodinovou práci za den si přijdu cca na 10.000,-. Tento systém je naprosto vyhovující. Jsem pánem svého času a mám více na své záliby a na rodinu. Žádný pojišťovák už nepřekročí můj práh. Ale vás okradou, protože nemáte …… Přeji hezký den a více peněz. Honza
    JanSebetka@seznam.cz, 603 100 123

    Odpovědět

  • Petr

    8 února, 2009

    Docela vás lituji, vážně věříte tomu co jste tu napsal? To jste asi jediný….

    Odpovědět

  • JAJA

    28 března, 2009

    NENI, JA JSEM SE O TOM TAKY PRESVEDCILA. VSE CO PISE, JE PRAVDA!!

    Odpovědět

  • Anonym

    9 února, 2009

    Hm, tak kniha Nejbohatší muž v Babyloně není o mlm, četl jste to vůbec?
    Jinak čeština není evidentně Vaše silná stránka, ten ušetřený čas věnujte studiu pravopisu, takhle prznit rodný jazyk, že se nestydíte.
    Není mi jasné co myslíte těmi sociálními programy, to jako stavebko, rezerotvorné životky apod?
    Děkuji za odpověď

    Odpovědět

  • nikola

    10 července, 2009

    Dobrý den ,když tak moc dobře věříte Zfp. Tak jak je možné že na stránce finančník.cz je vytisklé, Letadlo ZFP právě přistálo a piloti jsou ve vazbě.
    Mohl by jste mi to objasnit.

    Odpovědět

  • Ten co otevřel oči

    7 prosince, 2011

    Bože co ti dávaj do čaje? Lhát lidem vodit je na semináře a zadlužovat jejich rodiny kombinacema aby jsi jim slevnil povku a ty měl 55kč za provizi wowww luxus na to máš žaludek? A až otevřeš oči tak ti napálí pokutu jak fík Hodně štěstí

    Odpovědět

  • kali

    10 března, 2009

    No já taky lituji, že jsem do toho šla, je to ta největší hovadina a to jsou finanční poradci, jeden z nich nám překopal všechny pojistky, za prý něco lepšího,nakonec jsme zjistili, kolik na tom proděláme,zrušili jsme to a samozřejmě peníze, co jsme do toho vložili už neuvidíme, jenom pro orientaci to bylo přes 20000,-. Udělali nám v tom takový bordel,že kdyby to nebyl můj známý, tak ho ze zlostí skopnu ze schodů. Snad by o tom měli něco vědět a ne udělat v tom takový maglajs a připravit lidi o peníze. Myslím, že když chce někdo nějakou pojistku, tak by si měl zajít do pojišťovny,tam aspoň vědí o čem mluví.A nějaké provize???Jo myslela jsem si,že s nich budu mít taky radost.

    Odpovědět

  • Otazník

    5 října, 2009

    Obraťte se na Sdružení obrany spotřebitelů. Třeba Vám poradí jak peníze dostat zpět.

    Odpovědět

  • Radek

    29 prosince, 2009

    Obešel jsem NĚKOLIK!! pojišťoven a všechny produkty byly o několik desítek procent dražší a nevýhodnější než u ZFP. Chce to jen si pořádně smlouvy přečíst. Tak přestaňte nadávat a naučte se číst. 🙂

    Odpovědět

  • Pavel

    29 prosince, 2009

    Tak to se obávám ,že naučit číst by jste se měl vy Radku

    Odpovědět

  • kacenitka.p@seznam.cz

    19 září, 2009

    Přesně tak. Jsem ve stejné situaci. A navíc mi ani nepřišly peníze za tu „výhodnou kombinaci“, kterou jsem uzavřela. A to jen díky člověku nademnou, který je pozdě odevzdal. Do teď jsem od společnosti ZFPA neviděla ani korunu a jsem zde již rok a pár měsíců. Musím totiž vyprodukovat 10 bodů aby mi přišlo na účet vše, co mi společnost dluží… Asik nejsem jedinná. že?…

    Odpovědět

  • Ach jo

    17 ledna, 2010

    Víte peníze při vhodné kombinaci cca 20 000,- se musí hýbat aby to vydělaly. A to vás tam měli naučit a pokud jste to nechala jen tak ležet tak to je váš problém. Na ZFP vás naučí jak s těma 20 000,- za rok získat zpět 10. – 11. 000,- pokud chcete a to bezplatně tak si uděláte základní školení asi 150,- kč za jedno cca 8 školení ale nazávěr vám vrátí 4000,- což vám zaplatí seminář 2100 + 8x 150,- = 3300 takže defakto víte co a jak. A v kapse + 700kč

    Odpovědět

  • micina

    20 května, 2010

    Vaše zkušenost je opodstatněná.Hlavně lidi apeluji na to důkladně!! si přečíst smlouvu SOZ kterou Vám předloží k podepsání a opravňuje vás k úkonům ZFP.Kde naleznete spoustu frází „zavazuji se“ a spousta podmínek a závazků,které musíte plnit, jinak porušíte tuto smlouvu.Poté může následovat postih ve formě pokuty nemalé výše podle pozice ve které se nácházíte. Od 100.000 do 1.000 000. No nepodepište to? V podstatě nebudeš plnit body-porušuješ tuto smlouvu=zaplatíš.Také jsem byla ujišťována,že mě se to netýká,neboť se tímto nebudu živit.Ale smlouva je pro všechny bez rozdílu stejná = nedokokonalost, mazanost ZFP? Tudíš následky neplnění podmínek smlouvy mohou být pro vás fatální. A to takové, že pokud tato dokonalá společnost půjde do konkurzu nebude konkurzního správce zajímat, že jste jen pěšák, který dělá jen pro svou rodinu. Smlouva je však smlouva a je ze zákona povinen zjišťovat zda jste byli co se týče uzaviráni smluv nečinní a tudíž musíte zaplatit pokutu, ale už mu (konkurznímu správci). Pokud toto opatření neudělá je trestně postižitelný !!!

    Odpovědět

  • Anonym

    20 května, 2010

    Jen tak na okraj.
    [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru]
    Ta „firma“ je mimo jiné trestně stíhaná, a trestně stíhaní nemají žádné práva ve financích… a jsou i další informace i tu i jinde, že stále nutí své zaměstnance lhát, podvádět a jiné…
    Od:
    Komu: „Mxxx RK 5 soukroma“
    Odesláno: 29. září 2009 12:59
    Připojit: Vxxx – dopis AFIZ – verze Svaťa.doc
    Předmět: FW: Vxxx – dopis AFIZ
    Stránka 1 z 2
    1.10.2009
    Dobrý den pane Mxxx,
    v příloze zasílám konečnou verzi dopisu pro pí Vxxx, který tato pošle na AFIZ (případně může i
    na ČNB). Dále jsme se s Mgr. Hxxx domluvili, že by bylo vhodné, aby klientka uvedený dopis zaslala na
    vědomí i naší společnosti (abychom to pak mohli p. xxx tzv. „omlátit o hlavu“, že svým jednáním
    poškodil ZFPA).
    Prosím tedy o vytištění a předání klientce, nepřeposílat mailem (viz níže). Za Vaši spolupráci předem
    děkuji.
    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Zxxx
    vedoucí oddělení xxx
    a člen představenstva
    ZFP akademie,a.s.
    17.listopadu 12, 690 02 Břeclav
    Tel: +420 519 361 xxx
    Mob: +420 733 xxx xxx
    z.xxx@zfpakademie.cz
    From: Kxxx
    Sent: Monday, September 28, 2009 10:06 AM
    To: Mxxx RK 5 soukroma
    Subject: Vxxx – dopis AFIZ
    Dobrý den pane Mxxx,
    omlouvám se, ale dovolil bych si Vás požádat, aby jste s tím dopisem pro paní Vxxx, který jsem
    Vám včera zaslal, prozatím nic nedělal – z pokynu generální ředitelky jsem ještě upravil písmo (aby to
    nevypadalo jako dopis ze ZFPA) a ještě se na to musí mrknout Sxxx. Nejpozději zítra Vám ten dopis
    pošlu.
    Děkuji za pochopení a přeji hezký den
    Zxxx
    vedoucí oddělení xxx
    a člen představenstva
    ZFP akademie,a.s.
    17.listopadu 12, 690 02 Břeclav
    Tel: +420 519 361 xxx
    Mob: +420 733 xxx xxx
    z.xxx@zfpakademie.cz
    From: Kxxxx
    Sent: Sunday, September 27, 2009 5:54 PM
    To: Mxxx RK 5 soukroma
    Subject: Vxxx- dopis AFIZ
    Dobrý den pane Mxxx,
    v příloze Vám zasílám upravený dopis pro pí Vxxx. Dovolil bych si Vás však požádat, abyste dopis
    vytisknul a dal jej klientce pouze fyzicky na papíře – prosím nepřeposílejte jej, z každého souboru lze poznat,
    kdo a kdy jej vytvořil – byl bych nerad, aby se jméno naší společnosti pak někde ocitlo, že jsme někoho
    k něčemu naváděli ………… apod. Opatrnosti není nikdy dost.
    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Zxxx
    vedoucí oddělení xxx
    a člen představenstva
    ZFP akademie,a.s.
    17.listopadu 12, 690 02 Břeclav
    Tel: +420 519 361 xxx
    Mob: +420 733 xxx xxx
    z.xxx@zfpakademie.cz

    Odpovědět

  • karkulka

    5 července, 2010

    to snad ne! já mám taky smlouvy,ale už se mi moc nelíbí,chci některé zrušit a už nic nedělat, to mám platit pokutu?

    Odpovědět

  • Roman

    28 února, 2011

    Zajímalo by mne, kde jste ve smlouvě SOZ našel informaci o tom, že pokud neplníte body porušujete smluvní podmínky?

    Odpovědět

  • jane

    18 června, 2010

    Ahojky, tak to mě ty peníze přišli do koruny…

    Odpovědět

  • Benji

    7 května, 2008

    Eurofinancial je podle mého názoru dost zvláštní firma… Dobrá myšlenka, ale podepsat jakoukoli smlouvu po zběžném řečtení, je nerozum…

    Odpovědět

  • NU SKIN

    9 května, 2008

    INC T:SVETOVA JEDNICKA v MLM prichazi i do CR. Zadne poplatky a vklady.Hledame leadry se zkusenostmi.Vydelek az milion za rok. Nezavazne na tel 608731337

    Odpovědět

  • Pak Zinnert

    29 května, 2008

    Společnost, která Vám nedá ani týden na rozmyšlenou??? To nemůže žádný rozumný člověk podepsat.

    Odpovědět

  • ja

    10 července, 2008

    akych 20000 v zfpa?????? to si kde zobral?

    Odpovědět

  • Mike

    10 července, 2008

    Proč se tu řesí hlavně ZFPA, když článek je o firmě Eurofinancial CZ???

    Odpovědět

  • Miky

    8 září, 2008

    Vzali si ode mě 4200kč a dodnes pomoc žádná.Varuji všechny lidi.Třeba se tím bude za čas zabývat policie.

    Odpovědět

  • Raboška

    18 září, 2008

    Kéž by se tím policie zabývala.Musíme se všichni spojit a podat trestní oznámení

    Odpovědět

  • Tom

    11 ledna, 2009

    Dobrý den ta firma je opravdu tak špatná?Nedávno jsem byl osloven a nevím co si o tom mám myslet.Co mi radíte.

    Odpovědět

  • věřte mi

    4 února, 2009

    Utíkat,utíkat,utíkat.Nevěřit jim ani slovo.

    Odpovědět

  • kalič

    14 září, 2009

    No,víte,pokud mě ta firma podvádí,tak se nechám podvádět klidně dál.Prostřednictvím ZFP mám přístup k informacím a ty dokážu buď využít,nebo nechat být.Jedině snad ten,kdo neví jak zacházet s informacemi,nebo zhrzená ,,chudák,, konkurence,která nestíhá ZFP mele nesmysly.:-)Takže,ověřte si informace a rozhodněte se sami…a vůbec kdo je Petr Šafránek???Už jste o něm slyšeli??

    Odpovědět

  • loli

    28 ledna, 2009

    mas uplnou pravdu,ja jsem mela chut se soudit, ale s tim, jak kazdeho podplaci jsem usoudila, ze to nema cenu a nejsme jedini komu zfp dluzi penize

    Odpovědět

  • karel

    23 prosince, 2008

    Hledam sponzora, ktery by dal me dceri nejake penize. Od malicka běha a ted ji je 16 let a furt ji to bavi..Dokonce ma už ji dobre vysledky.Jako treba, že je TROJASOBNA Mistryne ČR. Beha kazdy den a za rok spotrebuje spoustu bot !!!

    Odpovědět

  • OTTO

    23 prosince, 2008

    Gratuluji.
    Když je někdo dobrý ve sportu je jen otázkou času než ho osloví sponzoři.
    Já osobně se divím, že už jich několik nemá, když je trojnásobná mistrině ČR.
    To je mi opravdu záhadou.

    Odpovědět

  • Milan

    14 září, 2009

    Abebeb Bikila běhal bos a dvakrát vyhrál maraton na OH, ať to zkusí taky bez bot a nemusíte hledat sponzory 🙂

    Odpovědět

  • Pavel Heč

    17 července, 2010

    Tebe taky zfp akademie podvedla?

    Odpovědět

  • Blanka

    25 ledna, 2009

    Prodělala jsem školení pro firmu EUROMAKLER,kromě výdělků jsme se nedozvěděli nic,chtěla jsem vědět,když si někdo půjčí třeba 100 000,kolik bude splácet a jak dlouho,bylo mě řečeno,že to potřebovat nebudu,protože to vyřizují finanční poradci na telefonu,když schvalují půjčky.My jenom sepíšeme žádost a vybereme poplatek přes 4100 Kč.Tím pro nás práce končí.Zajíce v pytli jsem nabízet nechtěla,tak jsem hned po školení skončila,byla sem lehčí asi o 1800 Kč,tolik stálo školení,nehledě na to,že i veškeré tiskopisy jste si museli koupit,pokud jste chtěli s nima spolupracovat,a to nebyly korunové položky.Takže i spolupráce se Vám trochu prodraží.

    Odpovědět

  • Naivka

    4 února, 2009

    Tak úplně stejně jsem naletěla taky.Akorát mě ta legrace s nimi přišla na skoro 5000.Podvádějí své vlastní zaměstnance.Jak potom asi zacházejí s klienty.

    Odpovědět

  • JAJA

    28 března, 2009

    JO, TAKY JSEM SE NECHALA NACHYTAT, PRACOVALA JSEM PRO NE, A NIKOMU TU PUJCKU PAK NEDALI, HRUZA DES TADLE FIRMA. TED JSEM V ZFP, A TO JE SUPEEER

    Odpovědět

  • kacenitka.p@seznam.cz

    19 září, 2009

    zajímalo by mě v čem je ZFP super. možná to jídlo na oběd na základním semináři. Jsem v zfp, ale lituji toho, že jsem se nechala přemluvit. Základní seminář působí celkem přesvědčivě a lákavě. Ale absolvovala jsem pár dalších školení, ale to je vše, dále s touto společností nechci mít nic společného. Kdybych si nezaložila kombinaci, tak mám teď tolik peněz. Je mi těch peněz líto. Ale platím je abych neměla ztrátu ještě větší. Kdybych mohla vrátit čas tak o rok a půl.

    Odpovědět

  • lali

    28 ledna, 2009

    Byla jsem v ZFP a ze zacatku jsem byla spokojena az do te doby, kdy jsem mela tu moznost nahlednout do nitra deni. Prekvapilo me, jak se vsichni pretvarujou a jaka volovina to vlastne je a nebudu prece delat na druhe. Penize, ktere sem si vydelala jsem stejne strcila do ZFP,takze jsem z toho mela tak akorad dluhy. Nez pujdete na seminar-ti co tam jeste nesli,tak si to dobre rozmyslete, fin. pordce muzete delat za stejne provize i vetsi v jinych spolecnostech a bez poplatku 2000,- a to jeste nemluve o poplatcich za dalsi debilni skoleni, kde mluvi o tom samem dookola.Ps:radi vam dobre, ze zakl. seminarem si to rozmyslete, akorad si potom budete muset zalozot poreni, ktere je vam k nicemu a dalsi poplatky,ktere se na seminari ani nedozvite. S pozdravem byvala zfpacka

    Odpovědět

  • mila

    3 února, 2009

    Do ZFP se žádné vklady nedávají. Je to velmi solidní firma. byla jsem na semináři a vše využila pro svoji rodinu. Prošla si i základní akademií. Jsem spokojena. A navíc nevím proč se tady zmiňujete o ZFP. Článek je o zcela jiných firmách. O firmách kde vstupní poplatky jsou v rozmezí 20000 – 25000kč. A to se ZFP vůbec netýká.

    Odpovědět

  • petr

    8 února, 2009

    Jasně jak jinak a tráva je taky filaová že?

    Odpovědět

  • kali

    10 března, 2009

    ne vubec tam nejsou investice a co to skoleni???to nic neni,benzin a telefon,kdyz si to spocitam,tak jsem do toho dala vic,nez vydelala,takze jsem tam delala zadarmo a jeste jsem doplacela to jsem mela klientu dost,je to jako kazda jina spolecnost,ktera se zabyva pojistkama a jeste tam lidi sidi,potom se dozvi uplne neco jineho,proc napr. nereknou,ze ta kombinace zacne fungovat za 6 let???A stejne na tom clovek nic nevydela za stavebko 3000 za 6 let???A kolik stoji to vedeni uctu???

    Odpovědět

  • kalič

    14 září, 2009

    takže vrať se na základní školu ať tě naučí počítat

    Odpovědět

  • ZFP je tragédie

    26 února, 2010

    Ač jinde MLM chválím, vaše ZFP si strčte někam. Je to podvod na lidech, odporné načítačí MLM, kde ti nahoře žijí z těch dole, předražené semináře, aby se člověk dostal na vyšší level apod. Potkal jsem hodně zklamaných lidí, kteří právě byli nuceni na ty nahoře dělat, pak odešli a o MLM už třeba nechtějí ani slyšet. Nás to stálo 6000 Kč, když si manželka bez mého vědomí nechala od jedné známé udělat ZFP životní pojištění a záhy jsme zjistili, že je to naprosto nevýhodná pojistka, kdy bychom mohli přijít o statisíce, tak jsme to nechali na bance zrušit, ale bohužel první splátky již byly nenávratně ztracené.
    Kdo toto dělá, tak je buď hlupák, který své práci nerizumí, nebo jasný podvodník – pojistky nechte profesionálům a hlavně nepodvádějte běžné lidi, a raději tu vaši bandu neseriózních podvodníků zavřete (myšleno ukončete činnost), ať nekazí jméno klasickému MLM. Špína je slabé slovo.

    Odpovědět

  • klok

    12 října, 2010

    Já s nimi nespolupracuji, jen bych se chtěla zeptat, když je to tak strašně špatně, jak tady tvrdíte, jak je možné, že to funguje nejdéle na našem trhu a ještě je tam ta akreditace ministerstva školství, to mi nějak nejde dohromady.

    Odpovědět

  • Jana

    1 května, 2011

    Nemůžu souhlasit, ZFP je mojím zaměstnavatelem a jsem spokojená. Je za vším hodně práce, ale bez práce nejsou peníze. A kdyby to byl podvod tak jak říkáte nefungovala by ZFP na trhu už 16 let, navíc s akreditací minisisterstva školství.

    Odpovědět

  • smutný

    1 května, 2011

    hodně práce za tím je a jak říkají lidé ze ZFP, každý si „nějak“ musí vydělávat.

    Odpovědět

  • smutný

    1 května, 2011

    v tomto případě v podstatě okrádáním neinformovaných, hloupých a důvěřivých. 🙁

    Odpovědět

  • ev

    2 března, 2009

    a ještě, kdybyste tak uměla česky…..

    Odpovědět

  • KALI

    10 března, 2009

    Jo, ty taky umis perfektne cesky, mam 90 slov za minutu,tak asi se spletu ne.Jojo asi zfp,ze???No tak si to uzij

    Odpovědět

  • mesiáš :-D

    27 ledna, 2010

    Ano ano, to je velice obdivuhodný způsob jak argumentovat, to sem si všiml i u tobě podobných kolegů, zaůtočit na vzhled anebo na to kde má kdo jaké překlepy anebo chyby…super seš na výši…

    Odpovědět

  • mesiáš :-D

    27 ledna, 2010

    ubohost Ubohost k pláči

    Odpovědět

  • madla

    8 února, 2009

    Pomuzete mi nekdo odpvedet na to jak moc velky podvod je multilevelmarketing LR- kosmeticka firma, ktera ted saha i do zdravi. Lidi ktery makaj tam vydelaji pry 250 000 a vice, nejmene 40 a podobne kdyz se snazim. Doma mi muj muz tvrdi, ze uz na VS ekonomicky uci ze vsechny tyto firmy, vydelavaji jen vrchnich 5 pater a ty dole, zustanou vzdycky dole. protoze je to proste nesmysl, nikdy nemuze tolik lidi zapracovat na tolik lidi.Nelibil se mi ani zpusob lobovani, te prvni schuze, ktera jak tu mnozi pisou je vymejvani mozku a bojim se toho, ze to psychicky funguje. nevidim do toho. Jestli nekdo ano (treba kdo jste to dlouoho delali a fakt nic) a neni zrovna z vedeni LR, poradte, nechci ztracet (ne panize, tady skoro zadny nechteji) ale CAS a svoji cest. Pokud je nekdo psycholog tak radeji tez.

    Odpovědět

  • OTTO

    9 února, 2009

    LR jsem nikdy nedělal a nedělám, ale znám dost lidí co ho dělají, nebo dělali.
    Tento způsob distribuce, kterým všechny MLM firmy na světě prodají své zboží za stovky miliard euro leží konkurenčním firmám natolik v žaludku, že naváhali vynaložit finanční prostředky na to, aby tento druh podnikání zničili.
    To se nepodařilo a tak se dnes největší výrobci spojují s těmito firmami a chtějí prodávat své zboží přez ně, nebo alespoň vyrábět pro ně zboží.
    V mnoha zemích i jednotlivé MLM firmy dělají větší obraty než se daří v daných zemích dělat velkým tradičním firmám.
    LR určitě není podvod a není pravdou, že v těchto firmách vydělává jen horních 5 pater a ostatní zůstanou dole.
    Znám hodně lidí, kteří jsou hlouběji než 100 pater a jsou multimilionáři.
    A tušíte správně, že když před pár lety začínali tak jim mnoho lidí říkalo.
    Ty jsi blázen, už je to starý. Už je to tu přez 10 let. Trh je nasycen. Budeš dělat na ty nahoře a sám nic moc nevyděláš.
    A světe div se vydělali a znám i hodně případů, kdy lidé v hloubce vydělávají několikanásobně více peněz než lidé několik desítek pater nad nimi, kteří začali o mnoho let dříve.
    Třeba nedávno jsem se potkal s kamarádem.
    Skoro brečel, když mi říkal co se mu stalo.
    Před lety se zaregistroval do Amway. Po několika letech mu chodilo jen pár tisíc Kč měsíčně.
    Tak se na to vyprdnul a nikoho už nenaháněl a přestal se i věnovat a pomáhat lidem, ze své skupiny, které do toho přivedl. S výrobky byla celá rodina spokojena a tak zůstal zaregistrován, aby si mohl kupovat výrobky za velkoobchodní ceny.
    Po několika letech, mu zavolal člověk a řekl mu, že je z jeho skupiny desítky pater v hloubce.
    Řekl mu, že teď obvolává všechny lidi kteří jsou nad ním, aby jim poděkolal, protože kdyby nebylo každého z nich nebyl by ani jaho kamarád, který mu o Amway řekl a on by neměl změněný život.
    Vyprávěl mu jak na tom byl špatně když začal a jak se dnes on a jeho rodina má skvěle, ikdyž zatím vydělávají jen něco málo přez 100 tisíc měsíčně.
    Pak ho poprosil o telefonní číslo na člověka, který je ve skupině nad ním, aby mohl zavolat i jemu a poděkovat mu za tu příležitost.
    Kamarád mu dal na něho číslo a jako ve snu zavěsil.
    Pak začal křičet – Já sem takovej debil!!!
    Dobře věděl, že mu stále každý měsíc chodilo pár stovek, někdy pár tisíc na provizích od Amway a přitom někdo hluboko pod ním, koho do té doby neznal si vydělává přez 100 tisíc měsíčně.
    Pustil se do toho opět a dnes je na příjmu okolo 25 tisíc, ale ten v hloubce už vydělává okolo 160 tisíc měsíčně.
    Můj názor na tyto firmy je jednoznačný.
    Ze 100 lidí uspěje 5-10 lidí.
    Ti co neuspěli, neuspěli kvůli tomu, že si mylně mysleli, že tento systém je založen na tom, že ti dole makají na ty nahoře.
    Sehnali tedy pár lidí a sedli si a čekali až z nich ti co sehnali udělají milionáře.
    To se nestalo, naopak se čast stávalo, že ti dole vydělávali několikrát více než ti nahoře a tak se ti nahoře naštvali, že je ASI firma okradla, když lidé pod nimi vydělávají více naž oni a odešli.
    Celé to přiupomíná ten příběh zloděje co křičí chyťte zloděje.
    Nesmím zapomenout i na početnou skupinu, které se nepodařilo sehnat pár lidí, aby si mohli sednout a čekat než z nich oni udělají milionáře a odešli z toho důvodu, že byli přesvědčeni, že to nejde dokázat, když nejde sehnat ani pár lidí. Říkali si, že když je nemůžou sehnat pár lidí, tak jak by dokázali sehnat pár lidí ti co je do toho dostanu?
    S MLM je to asi stejné nedorozumění jako když lidé co byli zvyklí za socialismu brát výplatu za to, že přišli do práce a strávili tam 8 hodin a bylo už vcelku jedno jestli v práci celou dobu spali, nebo hráli karty.
    Samozřejmě byli i práce, které tohle neumožňovali ani za socialismu, ale všeobecně díky povinnosti pracovat bylo na jedno místo i několik pracovníků a tak se socialisticky střídali.
    Jeden to udělal a ostatní se flákali.
    Druhý dan to udělal někdo jiný a zbytek měl leháro.
    MLM není způsob jak rychle zbohatnout s vynaložením malého úsilí jak si mnoho lidí mylně nalhává.

    Odpovědět

  • Luděk Podhůrský

    14 února, 2009

    Dobrý večer Otto!
    Moje přítelkyně dělá pro Amway asi cca 7 let. Práci se věnuje naplno a její pasivní příjem ze sítě je něco mezi 20 000 – 25 000 Kč. Ty královské statisícové příjmy má opravdu je pár lidí.

    Odpovědět

  • OTTO

    14 února, 2009

    Nejsem specialista na MLM, ani na Amway, ale znám mnoho lidí.
    Znám několik desítek lidí z Amway a jsou mezi nimi lidé co dělají Amway přes 10 let a jejich příjem nikdy nepřekročil 10 tisíc měsíčně.
    Naopak nedávno jsem se potkal s kamarádem a dozvěděl jsem se, že se dal na Amway ( zkoušel mě do toho dostat ). Dělá Amway rok a 8 měsíců a jeho příjem je mezi 80-100 tisíci měsíčně.
    Před vánoci to bylo více, protože mu přišli kromě výplaty ještě nějaké bonusy skoro 300 tisíc kč.
    Znám lidi co dělají Amway dlouho a vydělávají miliony ročně a znám i lidi co dělají Amway stejně dlouho a vydělávají pár tisíc, nebo pár desítek tisíc.
    Stejné je to u mnoha dalších MLM firem.
    Třeba jeden můj kamarád začal před cca 3 lety dělat Oriflame.
    V té době byla na nejvyšší dosažená pozici v ČR osoba, která začala dělat Oriflame hned na začátku, myslím někdy okolo roku 1992.
    Tato pozice obnášela příjem několik stovek tisíc měsíčně.
    Za 2 roky ji můj kamarád dohnal, ikdyž měla skoro 15 let náskok.
    V MLM nejde o to, kdy začnete, ani jak dlouho se tomu věnujete.
    V MLM záleží jen a jen na tom jaký obrat každý měsíc vytvoříte.
    Z toho obratu dostanete procenta.
    Čím větší obrat, tím víc procent.
    V praxi samozřejmě někomu trvá kratší dobu a někomu delší dobu vytvořit určitý obrat. Někomu se to nepodaří nikdy.
    Je skvělé, že je vaše manželka po 7 letech na příjmu 20-25 tisíc.
    Četl jsem příběh jedné rodiny z německa.
    Trvalo jim mnoho let, myslím více jak 10, než se dostali na 21% ( 30-70 tisíc kč měsíčně ).
    Od chvíle než udělali 21% jim trvalo jen 5 let než udělali Zakladatelského kraun ambasadora ( 5-25 milionů Kč měsíčně + bonusy ve výši 1-3 násobku ročního příjmu, v závislosti na splněných kvalifikacích ).
    Věřím, že za pár let může být vaše manželka hravě na příjmu 300 tisíc kč měsíčně.
    PS: Věděl jste, že v každé firmě platí pravidlo 90/10 ???
    90% lidí udělá 10% práce ( obratu ) a 10% lidí udělá 90% práce ( obratu ).
    To je i důvod proč jen 10% lidí bere ty stotisícové platy, ale netýká se to jen MLM firem ale každé firmy na světě, jen v MLM to má poměr 90/10, protože tam jsou lidé placeni za výsledek, ne jako v zaměstnání za to jak dlouho to dělají, nebo že se tomu věnují, nebo zkrátka jen za to, že do práce vůbec přišli.
    Je jen otázkou rozhodnutí, stát se součástí té 10% – ní skupiny.
    Té rodině z německa to trvalo přez 10 let, ale nakonec to rozhodnutí udělali a zvítězili.
    V ČR je teď 20-25 tisíc měsíčně pěkný příjem, ale za pár let to bude stačit jen na skromný život.
    Určitě je moudré tento příjem zdvojnásobit, nejlépe ztrojnásobit, ale to jistě vaše manželka ví také.
    Věřím, že se jí to povede!!!

    Odpovědět

  • Luděk Podhůrský

    14 února, 2009

    Děkuji za odpověď. Podnikání v MLM je určitá disciplína, která nemusí vůbec řadě lidí vyhovovat. Dokonce ani lidem, kteří jsou v jádru šikovní podnikatelé. Nemusí jít vždy o líné lidi. Problém je v tom, že většinou zjistíte, že prodáváte předražené výrobky, aby jste nakrmil síť nad Vámi. Prodávají se jen takové výrobky, kde lze cenu několikrát navýšit a není ji možné srovnat příliš s konkurencí. Proč třeba Amway neprodává prostřednictvím MLM veškerý sortiment potravin dostupný v supermarketech ????Nemyslím výrobky podléhající rychle zkáze, ale ty ostatní.

    Odpovědět

  • OTTO

    14 února, 2009

    Amway nemelo nikdy za cíl prodávat nejlevnější výrobky na trhu.
    Jejich cíl byl prodávat ty nejkvalitnější výrobky.
    Před pár lety za Amway přišla Coca-Cola s tím, že chce prodávat Coca-Colu přez Amway.
    Amway udělala kontrolu, aby se ujistila, že kvalita odpovídá vnitřním standardům Amway.
    Pak Coca-Cole oznámila, že její Pet lahve a jejich neekologická výroba neodpovídá standardům Amway.
    Sdělili jim jaké parametry musí obalové materiály a jejich výroba splňovat, aby je Amway zařadila do své distribuce.
    Coca-Cola investovala skoro 10 milionů dolarů, aby splnila podmínky Amway a dnes se Coca-Cola prodává přez Amway.
    Když se podíváte do amerického katalogu, nebo na americké www. stránky zjistíte, že Amway prodává mnoho potrvin běžně dostupných v supermarketech.
    Je jen otázkou času, než tomu tak bude i v ČR.
    Co se týká předražených výrobků tak to je přesně ten důvod, proč mnoho MLM firem zkrachovalo a ještě zkrachuje.
    V dnešním distribučním řetězci se cena výrobků skládá z 20% z výrobních nákladů včetně započtení nákladů na vývoj výrobku a 80% ceny výrobku je za distribuci a reklamu.
    Kdyby se výrobky Amway prodávali v supermarketu stály by více, protože Amway používá zkrácený distribuční řetězec a ušetřené peníze vyplácí svým distributorům a ještě ji zůstává zisk.
    Takhle by se dnes vyplácené provize získali jednotlivé suběkty v klasickém distribučním řetězci.
    Podívejte se na internetové obchody.
    Koupíte tam úplně stejné zboží jako v supermarketu, ale je levnější a přesto si internetový obchod vydělá.
    Proč?
    Protože zkrátili distribuční řetězec a část ušetřených peněz mají jako zisk a zbytek jako nižší ceny což je jejich hlavní konkurenční výhoda.
    Vědí, že je lepší mít 10% z 30 miliard, než 30% z 30 milionů.

    Odpovědět

  • karel

    2 dubna, 2009

    Ty jsi ale Amwayblábola.

    Odpovědět

  • befipo

    19 července, 2009

    Hodnotný příspěvek, věru … Anonymita je úžasná věc, že? 🙂

    Odpovědět

  • Jan Kutil

    23 listopadu, 2010

    Aby nedošlo k zbytečnému nařčení, že anonimita je pěkná, píši rovou své pravé jméno. S Amway příležitostí jsem se seznámil před pár měsíci a bez ohledu na to, kolik peněz jsem si zatím díky této příležitosti vydělal (to skutečně není důležité, pokud mám říci svůj názor a je to i více nezaujaté), mohu říci, že Amway je nejlepší možnost, s kterou se může člověk v multilevelu setkat.
    Pokud zkusíte projít možnosti a omezení ostatních multilevelů, nikde nemáte neomezenou možnost budovat svůj byznys nekonečně do hloubky a šířky zároveň a nemáte tak drtivý školící a pomocný systém, jako je tady. Můžete mne nařknout, že vím prd, ale právě jsem se zúčastnil setkání, kde právy tyto infomrace a znalosti byly jistým velmi aktivním člověkem seskupeny a porovnávány. LR je třeba jedna z těch lepších možností, ale z daleka né tak dobrá na sortiment zboží a třeba i jistotu, jako Amway. Amway vlastní dvě rodiny, které ji neprodají, kdežto LR nedávno koupil jiný majitel a ten změnil ohodnocení a celkový systém proplácení provizí svým distributorům (divte se, k horšímu pro ně). Porovnejte třeba férovost firmy Avon, která má své Avon Lady apd. a v rádiu můžete slyšet reklamu na to, abyste si zašli koupit Avon do obchodu, kde bude levnější! Vlastní firma dělá takového „podrazy“ na své distributory a bezohledně jim nabourává jejich případnou odběratelskou síť.
    Na oficiálních stránkách Amway se třeba může někdo neregistrovaný i podívat trochu na sortiment zboží, ale nemůžete si nic koupit, i kdybyste je chtěli podplatit. Pokud budete něco chtít, firma vám dá kontakt na nejbližšího registrovaného zákazníka ve vašem obydlí a vy se můžete dohodnout s ním.
    Jen jsem letmo udal příklad, kdy je vidět, že ačkoli se spousta multilevelů na první pohled pro neznalé tváří jako stejná, protože jsou tam přeci kolečka a jsou tam patra a jsou tam lidi… no ale tak jako žena má prsa a muž přirození, tak jsou si i jako lidé tyto systémy odlišné v maličkostech a to právě dělá ten veliký rozdíl, který pak rozhoduje o tom, co je spravedlivé a poctivé a kde budete mít zastání či podporu.

    Odpovědět

  • Miki

    24 listopadu, 2010

    Přišel jste, vyzkoušel jste. Momentálně máte názor, že máte to nejlepší co můžete mít. Zkuste se rozepsat za rok, za 2, za 5. Tento systém je zejména o hledání dalších osob, kteří se zapojí do systému. Co mi na něm vadí je skutečnost, že se většina Amwayáků stydí za firmu, kterou rozšiřuje dál. Ano stydí, právě včerejší schůzka v době, kdy se mi to vůbec časově nehodilo, ale Vaše kolegyně něco velmi neodkladně potřebovala ode mě a doslova mě vylákala na schůzku, kde ani na začátku nepadlo jméno společnosti, jen mi začala malovat „chlívečky“ jak mohu budovat firmu, kde mi nabízela slevy 30% pro nákup a výdělek. Za situace, kdy řídím firmu o 50 zaměstnancích opravdu nemám chuť, čas, ani zájem budovat někomu dalšímu jeho firmu. Navíc zklamání hned na začátku, kdy podle daného scénáře mě „doporučila“ známá – dáma, kterou jsem na té schůzce viděl poprvé v životě, která tam seděla jako leklá ryba. Už od pohledu člověk, který ani náznakem netuší, co je podnikání, co je obchod, jen přivedená ovečka, nalákaná na velké zisky a pravděpodobně hodně rozčarovaná nad tím, že nehořím nadšením a neběžím luxovat účet abych si okamžitě zaplatil licenci a nakoupil první balíček zboží, které bych mohl dále nabízet. Napište za pár let, jak se Vám daří, pane Kutile, budu se těšit.

    Odpovědět

  • Karel

    19 července, 2020

    Je to sranda, procházet tady ty staré komentáře v té době zfanatizovaných Amwayáků.
    Je důležité si uvědomit, že tyto urban legends jsou jen to, legendy pro naivky. Jak by proboha mohla firma Amway ovlivnit Coca Colu, to jako že cvrček bude říkat slonovi, co má dělat? A ekologie? Zase blábol, projděte si stránky Greenpeace, Amway je jednou z posledních firem, která přestala používat mikroplasty až když k tomu vlastně byla donucena trhem. A stačí se podívat na složení výrobků, třeba v zubní pastě jsou azobarviva. Tomu říkáte ekologický standard? Je to akorát předražená chemikálie.
    20% výrobní náklady a 80% reklama a distribuce? Bože, kam na to chodíte? Ano, to platí možná v Amway, když sem ty jejich výrobky musí vozit přes Atlantik. Ale teď jsem koupil mléko za 9,90 v obchodě a výkup od farmy je dneska mezi 7-8 korunami za litr. Takže u mnoha výrobků je to přesně naopak.
    Ty výrobky jsou drahé právě proto, že distribuční řetězec MLM firem je neskutečně dlouhý. Na dně jste vy a část provize z vašeho nákupu dostane i rodina mrtvého důchodce, který do toho vstoupil v roce 1969 v USA. Proto nemůže být zboží MLM firem levné. Však si jen vemte, obrat asi 400 milionů a na to Amway potřebuje 25 000 registrovaných distributorů.
    Těžko byste na trhu našel jiný takto neefektivní distribuční systém.
    Jediné, co obdivuji je, že i přes to špatné jméno, nízké prodeje (Amway sro byla v dlouhodobé ztrátě několik milionů) a celkovou zastaralost ještě ta firma vůbec existuje. To je vážně obdivuhodné.
    Takový poslední tyranosaurus Rex, který nějak zapomněl umřít při pádu meteoritu do oblasti mexického zálivu.

    Odpovědět

  • Rieger

    26 února, 2010

    S těmi předraženými výrobky to je pravda pouze někdy. Takové LR přerozděluje mezi své partnery mnohem mneší část nákupní ceny, než naprostá většina běžných kamených prodejců a těch, co se na tom nabalili před nimi. Také proto jsou výrobky v LR za znatelně nižší ceny, než to, co byste ve stejné kvalitě (tedy téměř luxus až luxus) koupil v běžné obchodní síti. Představte se to asi tak jako byste srovnával následující položky: Škoda Fabia/běžná obchodní síť 300 tis. Kč, Porsche 911 GT3/MLM 1.5 mil. Kč, Porsche 911 GT3/b.o.s. 2.3 mil Kč. Většina lidí srovnává první dvě položky, a pak systém MLM prodeje rychle odsoudí. Ale je to pouze jejich hloupost. Sám bych si přes MLM kupoval kde co, včetně oblečení, bot či auta, kdyby to bylo možné. Protože vím, že pokud by měli systém nastavený jako třeba LR, tak bych za stejné peníze měl mnohem lepší kvalitu, a také případně měl i něco ze svého doporučení dalším lidem, přičemž třeba z toho, že jsem před časem kolegovi doporučil Fabiu, neměl vůbec nic, zrovna tak, jako jiný známý, který ji doporučil mě. Lidé, kteří budou jen prskat a nerozlišovat mezi solidním a podvodným či neetickým MLM, tak dají vydělat mnohem více jiným, kteří si to však zaslouží mnohem méně (třeba i různá média na reklamě atd.) a ještě budou platit více za horší kvalitu… Nechápu, dříve jsem o MLM nevěděl nic a názor jsem také neměl vyhraněný, když jsem to poznal, nedám na něj dopustit, jenže člověk nesmí být ten typ, co ví všechno nejlíp, aniž by tušil, o čem je řeč 🙂

    Odpovědět

  • Otto

    23 dubna, 2009

    už mi to nebaví vy kafky. Smyslem mých příspěvků je, abyste pořádně makali a platili toho člověka na vrcholku pyramidy, což jsem já Otto Nademlýnský, bytem Celetná 15, praha 1. mobil 603 456 297. SPZ mého německého bugatti s řidičem je DE 239-652, ale těžko mě ho objedete mincí, jelikož parkuji v podzemních garážích a řidič jezdí rychle.
    Jen úplný blb si myslí, že vydělává horních 5 pater. Důležité je, aby ten jeden, popřípadně dva až tři na vrcholku pyramidy pod sebou vytvořili nepřehlednou pavučinu v které uvízne co nejvíce mušek a kavek, které zaplatí pohodlný život tomu nahoře, kdo jediný o co jde.
    Netvrdím, že všechny MLM systémy jsou stejně postavené, ale většina jich takto funguje.
    člověk s rozumem v hlavě je budto na vrcholku pyramidy nebo se venuje necemu jinemu.

    Odpovědět

  • Asoho Vidaho

    18 dubna, 2009

    díky za dobrý a pravdivý příspěvek.

    Odpovědět

  • MÁRA

    4 ledna, 2010

    DOBRÝ DEN, ZÁLEŽÍ, KOLIK ČASU A ÚSILÍ BUDETE MLM VĚNOVAT. JSOU LIDI CO MAJ Z MLM (NAPŘ. AMWAY)5 NEBO 10 TISÍC A JINÍ 100 AŽ 150 TISÍC I VÍC. POKUD SI KOUPÍTE STARTER A NEBUDETE NIC DĚLAT, NIC NEVYDĚLÁTE. VĚTŠINOU NADÁVAJ NA MLM LIDI CO DO MLM VSTOUPILI A NIC NEDĚLALI. A PAK SE DIVĚJ A NADÁVAJ A POMLOUVAJ, ŽE NIC NEVYDĚLALI. ČIM VÍC PRACUJETE, TIM VÍC VYDĚLÁTE. HEZKÝ DEN, M.

    Odpovědět

  • Milan

    4 ledna, 2010

    Jděte s firmou AMWAY někam, nic proti ní nemám a asi má i dobré výrobky, ale způsob lovení lidí a mlžení informací od fanatiků této firmy jenom aby vás dostali na jejich seminář je šílený. Jakmile dnes slyším AMWAY, okamžitě mi naskakuje husí kůže a pokládám telefon popř. v panické hrůze utíkám od člověka, který mě s touto „jedinečnou životní příležitostí“ oslovil…

    Odpovědět

  • Daniela Šmídová

    4 ledna, 2010

    Ten verbíř Vám ale skutečně nabízí možnost si dobře vydělat. U nás ve skupině dělali někteří 80 tisíc měsíčně též, ale ti byli té práci naprosto oddáni.
    Osobně si ale myslím, že ten, kdo je úspěšný v Amwayi, by byl úspěšný v jakékoliv jiné obchodní firmě. Bez ohledu na systém MLM. Člověk musí být „rodilý prodejce“.

    Odpovědět

  • Pavel Čermák

    4 ledna, 2010

    Můj bytostný odpor k jakémukoliv MLM pochopíte, až se potkáte s absolutními nulami, ztroskotanci a tragédy ze svých dřívějších působišť a tito lidé vám začnou horem dolem nabízet přes nejrůznější MLM voňavky (LR), čistící prostředky (Amway), tablety do nádrže auta pro snížení spotřeby, diamanty z antverpské diamantové burzy (DIC),slevové karty na bůhví co (ETN), podílové listy (Ertrag cosi…), dubajské fondy, panamské fondy a naposledy i toaletní papír (ano, čtete dobře, nedělám si legraci). Proboha, kam se poděl normální selský rozum ?

    Odpovědět

  • Roman

    9 února, 2009

    ..LR je obyčejný levl“ jako Avon a Oriflame – stejně nekvalitní zboží, ale u LR je tento šunt zabalen pod značkou třeba got,šumachr a zpěvaček a pod balamutícím blábolem že voňavky mají příměs oleje zapletíte za 50ml Gotovo parfému 3000 – jako třeba za Chanel..i Armani je levnější..

    Odpovědět

  • Jarčina

    13 února, 2009

    Musím vám oponovat.S touto firmou léta spolupracuji.Něco tak geniálního nikdo nevymyslel.Avon a Oriflame má made in Poland, LR made in Germany.Já v té továrně byla a asi by jste koukal, jak to tam vypadá.Znám mnoho lidí, kterým Aloe Vera zachránila život a to doslova.Nevím, kde v sobě berete tu drzost tu někoho pomlouvat, když o tom vůbec nic nevíte,
    To je váš koníček sedět u počítače a chytře debatovat a přitom rozumět petrželi?

    Odpovědět

  • OTTO

    13 února, 2009

    Kdo by vám sekal trávník, čistil bazén, šil šaty, vyráběl luxusní auta atd. kdyby všichni byli milionáři v MLM?
    Potřebujete lidi, kteří ohrnují nos nad těmito příležitostmi a místo toho chodí do práce.
    Zkuste se nad to zkrátka povznést.
    Nic jiného vám totiž nezbývá, kromě ničení si vlastních nervů.

    Odpovědět

  • Luděk Podhůrský

    20 února, 2009

    Nedávno jsem se bavil s jedním člověkem, který pracoval v MLM – tří písmenkové poradenské firmě. Po 4 letech odešel dělat burzovního makléře a navázal spolupráci jako podřízený poj.zprostředkovatel s Kooperativou,aby mohl svým klientům dělat (pokud to bude nutné) i pojistky. Byl v úžasu když porovnal provize, které měl jakožto „MLM finanční poradce“s tím, co dostává teď. V MLM bylo naprosto ztrátové dělat auta, majetek popř. cestovní pojištění. Navíc klient kolikrát zaplatil o hodně víc, než kdyby se sjednal pojištění na první přepážce v pojišťovně. MLM možná na čistící prostředky, ale pokud ho aplikujete na finanční produkty (pardon poradenství), tak je to jen o větší či menší míře oškubávání klienta.

    Odpovědět

  • Venca

    8 května, 2009

    Kde jste přišel na to že parfém Karla Gotta stojí 3000?? To je nehorázná lež!!!!

    Odpovědět

  • michal

    19 července, 2009

    gott nestojí 3000, ale cca 1000. Příměs oleje?Zjistěte si něco o parfémech

    Odpovědět

  • poradce

    27 listopadu, 2009

    Můj názor na lr je že jsou to hazardéři se zdravím po zjištění že jejich super pordukty jsou plné karcinogenních látek ,éček atd jsem ve firmě skončil jsou to jen zprofanovaní zmrdi.také peníze se dají vidělat i rychlej než nákupem a prodejem nepotřebného zboží které na nás chrlí tyhle materialistické firmy opírající se o `Vaše` zdraví.pokud chcete vydělat peníze a nezmagořit z náborování tisíců lidí nechodtě do mlm a radši si vydělejte penízky jinak takový eshop nebo nabízení upc ,o2 vynese dost peněz a bez stresů.

    Odpovědět

  • Poradce 2

    26 února, 2010

    No jo, byl jsi neschopný a teď si hojíš komplexy na nevinných. Hmm, hazardují se zdravím, ale má rodina nikdy, zdůrazňuji naprosto nikdy, nebyla tak zdravá, jako při užívání produktů LR. To, co píšeš je tak sprostá a nehorázná lež, že mám pocit, že pro svůj neúspěch přeješ všem ostatním jen to nejhorší.

    Odpovědět

  • martin

    16 března, 2010

    Nechce se mi reagovat tím, jak jsem moc nadšený produkty, které si od LR poradce kupujeme. Je mi jasné, že tady v diskusi se nic nevyřeší. Ti, co jsou proti, budou proti i po přečtení diskuse, ty, co jsou pro, nějaký negativní příspěvek asi taky nepřesvědčí.
    Nechci tedy tady nikoho přesvědčovat. Když už tady ale kolega píše, jak LR výrobky pomáhají jeho rodině, chci potvrdit, že je to i náš případ. Moji kluci přestali být alergičtí na kdeco, já si vyléčil Crohnovu chorobu a můj táta se dostal z mrtvice, po které ochrnul na půl těla. My si prostě ty výrobky kupovat budeme a je mi jedno, kdo na tom vydělává.
    MLM příliš nerozumím, ale ten můj známý LR poradce říká, že má asi 30 % z ceny do vlastní kapsy. Já od něj koupím jednou za 3 měsíce okolo 5000,-, takže jenom na naší rodině může vydělat okolo 6000,- za rok. A to může určitě dostat ještě něco za získání dalších prodejců. No a jestli každý může prodávat, může každý vydělat – i ten, kdo nikoho dalšího do sítě neshání. V tom vidím rozdíl mezi MLM a letadlem, kde jsou vždycky další pasažeři potřeba. Musel bych se o to více zajímat, abych tady mohl něco více tvrdit konkrétně o LR. To, co vím, je, že výrobky jsou skutečně kvalitní. Ale kdo nechce věřit, nevěřte. Stejně by asi nebylo dost pro všechny 🙂

    Odpovědět

  • Jaroslav Malán

    20 září, 2010

    To si děláte srandu 😀 tady to je totální fanatismus a místo korektní diskuze se to jen zvrhlo v další distribuci MLM. Proč jsem tohoto názoru ? – jsou tu jen dva druhy příspěvků buďto naprosto záporné a nebo naprosto kladné. Vzhledem k tomu, že kladné dozajista přichází od lidí z MLM(lidé mimo obor by posílali i neutrální názory) pro které je to samozřejmost vzhledem k tomu, že z toho mají zisk – nejsou pro mě věrohodné a zůstávají pouze záporné. Další věc je lákání na nádherná auta, oni dobře ví, že „německá“ auta udělají z lidí poslušné ovce zaslepené vidinou úspěchu (viz. obrázky na stránkach jakkékoliv mlm firmy – to je jedna velká psychologická tabule,každý kdo není trochu slepý to uvidí). Ano vydělávají na tom někteří, ale vůbec se nedá bavit o nějakých patrech, jde o lidi kteří jsou provázáni se skutečným vedením a taktikami vysávání všech zúčastněných. Ano připouštím, že už to není to staré obírací letadlo, pouze to bylo osekáno do více solidní podoby, zisky budou menší, ale při počtu zahrnutých lidí stejně budou obrovské, ale jen pro ty skutečné „prodejce“ nahoře. Když to chcete zkusit, tak to zkusete, ale ne pro BMW z obrázku ale protože mít vlastní zkušenost a nikdy nepuste peníze které jste prozatím nestačili ani vydelat uvidíte že v 99% dřív nebo pozdějš budete vyzíváni k zaplaceni semináře, balíčku atd.. Prostě nebudtě ovce, nad vším si dělejte vlastní názor a pamatujte, že psychologicka manipulace funguje a je ku*va dobrá! tak bacha … a s tím „Já sice v MLM nedělám,ale hodně mých známých ano a je to užasné atd…“ s tim děte do p… 😀

    Odpovědět

  • Neilyo

    9 září, 2010

    Dobrý den, jsem LR poradce, takže moje informace jsou jak doufám z povolaných úst. Já sám se LR věnuji pul roku, jsem vykvalifikovaný POLO manažer..tzn jezdím firemním vozem
    Muj otec, spolupracuje s LR 17let. Je členem nejlépe placeného teamu ve východní evropě.
    Pokud vás zajimá bližší info, rád vše vysvětlím. Email Sedek.jr@email.cz …připadně telefon 721 274 129

    Odpovědět

  • Veronika Motyčková

    21 října, 2011

    Dobrý den,
    na tohle musím reagovat potvrzením – patřím do skupiny pana Šedka a můžu si jen vynachválit spolupráci – můžu se zeptat na co potřebuju, mám možnost chodit na semináře, které mi vždy dají něco nového a hezky postupně (při studiu VŠ) si zajišťuju budoucí slušný příjem.

    Odpovědět

  • monky333

    26 února, 2009

    dobrý den všem co to tady čtou a schánějí pujčku nikdy to neberte od euromakléru jsou to velký podvodníci z lidí se vytáhnou peníze a ve finále nikdo žádnou pujčku nedostane lidi zaplatí 4150 a pak by měli platit další peníze za prohlídku majetku
    atd atd.prostě lidi neberte to

    Odpovědět

  • KALI

    10 března, 2009

    JE TO TO NEJHORSI, CO MUZE BYT, CHUJOVINA A TEN, KDO SE K TOMU DA PREMLUVIT JE BLBEC.

    Odpovědět

  • Ala

    5 května, 2009

    Opravdu inteligentní příspěvek…….

    Odpovědět

  • Člověk, který naletěl

    18 září, 2009

    Ano, přiznávám jsem blbec. Můj bývalý přítel je ve společnosti ZFPA a párkrát jsem byla na jeho prezentacích, něco jsem si o tom i přečetla, ale asi bohužel na špatných místech. Když to dělal můj bývalý přítel, tak jsem si naivně myslela, že to je to nejlepší, co mě vlastně potkalo. Získala jsem informace a s těmito informacemi jsem do toho prostě taky musela jít. Ale bohužel jsem neměla schopného „manažera“ a tak se mi tento krok nevyplatil. ZFPA je jen pro lidi, kteří tomu jsou ochotni věnovat co možná nejvíce času a úsilí aby si „vydělali“ peníze. Musí mít schopnost tzv. ukacet lidi a navnadit je jen na to dobré – to špatné ovšem neřeknou. A já se bohužel ukecat a navnadit nechala. Teď toho lituji a přiznávám, že jsem „blbec“ jak píše „KALI“. Radši budu vydělávat peníze „podstivou prací“ a nenechám se už nikdy zvyklat do něčeho podobného. A to radím i ostatním lidem.
    Mějte se 🙂 😉

    Odpovědět

  • PP

    11 října, 2009

    Záleží na tom, co pod tím pojmem „špatné věci“ si představujete. Jde o to, že většina lidí ze ZFP o tom špatném vůbec netuší a neví, jelikož se to drží pod pokličkou a dál šíří svoji filosofii, přičemž nedělají nic zlého, protože to třeba dělají se svým dobrým vědomím a svědomím..

    Odpovědět

  • Izak

    8 července, 2010

    A co spatneho konkretne ?
    Ja pro ne treba nedelam, ale skoleni mi prisly vhod, pojisteni jsem chtel mit stejne a sesteloval jsem si jej tak, jak jsem potreboval.

    Odpovědět

  • poradce

    27 listopadu, 2009

    v zfpa se dají vidělat dobré peníze a já sám lidi kteří v zfpa mají 50.000,- měsíčně obdivuji je to otročina.pro mě bylo zfp jen přestupní stanicí šel jsem do jiných společností za lepším platem možností pojištění aut,nem.hypotečních ůvěrů ,nebankovek což v této společnosti není k dispozici navíc zfp má u bank 60%stornovost smluv a je jen otázka času kdy padne.zfpa je na start ideální tvrdá škola na kterou nemá kde jaký blbec či autor tohoto článku lool.přeji hezký den

    Odpovědět

  • michail

    8 srpna, 2010

    Už podle tve jednoduché češtiny, je vidět že tvůj názor bude normálního člověka těžko zajímat. Ale možná jen začínáš u konkurence a nic chztřejšího tě nenapadlo, co?

    Odpovědět

  • zdena

    23 dubna, 2009

    Ahoj, v sobotu jsem se s nimi sešla a bohužel jsem jim zaplatila 9990kč. chtěla jsem se zeptat na nějaké info.Opravdu jsem o 10 tisíc přišla??

    Odpovědět

  • tyggrikk

    13 srpna, 2009

    ano prisla
    Poslu vam to co se snazim napsat kam jen to jde
    Dobrý den všem podvedeným. Máte-li zájem bude se konat hromadná žaloba s p.
    Brožem proti společnosti Euro makler. Proto pište vy i Vaši známí, prostě
    všichni kteří byli touto fy podvedení. Piště na tyggrikk@seznam.cz

    Odpovědět

  • BERUŠKA

    5 prosince, 2009

    NO TO SI PIŠTE ŽÁDNÉ PENÍZE OD NICH NEDOSTSNETE POKUD NEMÁTE ČÍM RUČIT JE MI LÍTO ALE JE TO TAK .

    Odpovědět

  • Izak

    8 července, 2010

    Ano a rychle od nich pryc, nic jiz nepodepisovat !

    Odpovědět

  • Martina

    17 června, 2009

    Jsem jen prihlizejici clovek, mam par znamych, co dela v zfp, efcz atd.. to co tady spousta lidi pise jsou vymysly. To ze nekdo zaplati za sjednani uveru atd neni pravda. Firma ef to jen ZPROSTREDKUJE a ne ze vam na to pujci sama. Pouze vam udelaji nejakou kalkulaci a na zaklade te kalkulace si vyberete u jake banky vam pujcku firma ef bude moci zaridit. Ku vsemu pred rokem si tam par mych znamych taky nechali udelat nejake produkty a vsichni jsou spokojeni i ja mam nejake produkty pred tuto firmu a nikdy s tim nebyl zadny problem. Mit cas, tak do EF jdu klidne pracovat, protoze to co tady ctu jsou sproste lzi jenom, nic vic..

    Odpovědět

  • Miky

    18 června, 2009

    Zkusenosti vsech tech lidi tady nazyvate, ze jsou to lzi? To se potom muzeme bavit i o tom, ze lzete Vy a vsichni ostatni mluvi pravdu…

    Odpovědět

  • Martina

    19 června, 2009

    Jednoduse vim, ze to tak na te firme nelze… a nikdy to tak nebylo. Vesmes se stane chyba primo v klientovi, nebo selze makler, muze se stat, ale vzdy by se to vysetrilo. Ale jak muze nekdo firme neco platit, kdyz funguji na trhu jen jako zprostredkovatele?? To je hloupost a date mi za pravdu, pokud aspon trosku tomu rozumite. Co se tyce treba tech 20tis pokuty, ano, to lze, ale to je pokuta za nedodrzeni smlouvy, co jsem zjistila, takze ta je vic jak opravnena.

    Odpovědět

  • Miky

    19 června, 2009

    Pokuta by mozna opravnena byla, kdyby nebyla v takove vysi. Ona totiz ta pokuta je podana tak, ze jde o naklady spolecnosti, ktere vznikly v souvislosti s jednanim o smlouve. Ale 20 000,- bez DPH pri systemu, jakym se o smlouve „jedna“, vzniknout nemuze. Kdyz nekomu vystavuju faktury za sve sluzby, take presne specifikuji, za co se plati…

    Odpovědět

  • milos

    29 listopadu, 2009

    DOBRY DEN , jen tak mimochodem vseci se tu dohadujete nad pokutou a praktikach efcz.JE NAPROSTO JASNE ZE FIRMA ZPROSTREDKOVAVA SLUZBY A JE PLACENA OD FINANCNICH DOMU PROVIZNIM ZPUSOBEM JAKO OSTATNI.Dalsi veci je otazka pokuta -Omyl to neni pokuta: klient ma dve moznosti zaplatit za sluzby ktere nabizi efcz a jsou jasne definovane ve smlouve. 1)hotove cca 23000,- a dale po dobu 3let tyto sluzby vyuzit.
    2)nebo uzavrit IZP ktere si sam upravi a nastavi kde si spori do 60let a minimalni beh je 3roky tak aby splnil podminku smlouvy a efcz vznikl narok na provizi v plne vysi od pojistovny a nememusela vracet cast popripade celou provizi tzv storna to je u vsech zprostredkovatlu nasteveno stejne.
    A navic pokud chcete muzete byt aktivni a vydelat tam nejakou korunu na vic.

    Odpovědět

  • Martina

    19 června, 2009

    Ku vsemu o ZFP treba dobre mineni nemam, to je pravda, ale clovek, co tomu aspon trosku rozumi nesmi ZFP srovnavat s EF.

    Odpovědět

  • Miky

    19 června, 2009

    To ani nikdo nedela. Jsou to dve rozdilne spolecnosti podnikajici ruznym stylem, nicmene s praktikami ani jedne z nich nesouhlasim. A nemluvim jen dle toho, ze jedna pani povidala. S obema firmami mam osobni zkusenosti. Ale to je samozrejme muj nazor.

    Odpovědět

  • Andropov

    22 listopadu, 2009

    Mohu se Vás zeptat, které konkrétní zkušenosti Vás k tomuto názoru přivedly? Zájímá mne konkrétně ZPF.

    Odpovědět

  • Izak

    8 července, 2010

    ZFP je v pohode, do niceho netlaci, clovek zaplati 2.xxx za 1 den skoleni, obed a cislo … a rozhodne se sam.
    Ja treba ty smlouvy uz potreboval a chtel si je zalozit, takze jsem k tomu dostal i provoze.
    Kdyz si vezmu treba CSOB … tak to jsou pravi gauneri, naslibuji hory doly a skutek utek, kdyz k necemu dojde, tak se clovek dozvi, ze ve smlouve to neni a upravuje to nejaky predpis, ktery ale nezna ani jejich zamestnanec.
    A vetsina pojistoven si uzavira smlouvy jen vhodne pro ne, lze vedome klientum a vedome je okrada … ano i u ZFP jsou taci, kterym jde jen o zisk, ale i taci, kteri chteji dobre pracovat … a ti umi dobre poradit a vysvetlit rozdily.

    Odpovědět

  • A-net

    4 července, 2009

    Tak za a) podle toho co píšeš bych řekla, že už tam pracuješ, b) vyšetřování ČNB asi taky nebude jentak z ničeho nic, c) praktiky EF osobně znám velmi podrobně – a můžu potvrdit to, že nejsou vůbec košer,d)nikdo z lidí, kteří pro EF dělají – myslím mladé „náhončí“ nemají dostatečnou kvalifikaci ani zkušenosti na zprostředkování kvalitních finančních služeb – což poškozuje dobré jméno pojišťoven…třeba ING taky spolupráci rozvázala. Nakonec to, že AXA koupila 51% společnosti je pro mě vizitka toho, že nejspíš ani AXA není kvalitní a spolehlivá, co se týče poskytování produktů klientům, když má zapotřebí pro prodej přímo podporovat takovéhle gaunery!No a 28.6. to v pořadu Občanské Judo konečně někdo pěkně a zaslouženě rozmázl, bohužel až po 5 letech působení těch zlodějů v ČR…a určitě se plánují rozšiřovat na Slovensko…pokud Vás z toho rozbolí zuby můžete se jít léčit na zubní kliniku pana Hunterbuchnera – ale výhody jako „sponzoři“ kliniky asi mít nebudete…

    Odpovědět

  • V-net

    7 září, 2009

    ZFP a EU jsou dvě různé společnosti a jak čtu tady EF znáš podrobně a co je nejvědší chybou je to, že jak si nazvala „náhončí“, nemají dostatečnou kvalifikaci co je skutečně ostudou EF, pokud jsi svoje lidi nevyškolí dostatečně nemůže očekávat kvalitní výsledky jejich práce /a samozřejmě,že poškozují dobré jméno pojišťoven.Nevím jak je to z EF,ale ZFP se na Slovensko nechytá tam mají důchodové pojištění hotové a taky v celé EU. Jenom mi a Bulhaři to nemají. Pokud ZFP udělá svoji práci kvalitně a odborně, nemůže nikoho poškodit a jen nerozumný a nezodpovědný člověk vůči sobě neboodině, si nedá poradit jakým způsobem by mohl na stáří zabezpečit sebe a samozřejmě svoji rodiu.Německo takovouto formu zabezpečení sebe a rodiny má jen co ja vím přez 40 let. Díky tomu jen se podívejte do světa co si jejich důchodci můžou dovolit a kam všude jezdí na dovolené. Jen mi musíme být u všech dobrých produktů na chvostě a zeptejte se naších důchodců co si můžou dovolit za to, že celý život pracovali, odváděli státu zdravotní a socialní pojištění a nakonec jim hodí ohlodanou kost a z toho mála jsi musíte zapltit lékaže a léky. Tak lidičky, kteří chcete mít zabezpečené, na úrovni a bezstarostné stáří nechte si poradit ZFP jak nato, máte to zdarma a pak to záleží jen na Vás jak se rozhodnete. Veřte, že stáří bez dostatku financi je krutá daň za Vaši celoživotní práci. Nikdo vás ze ZFP neokrade jen poradí a pak záleží na Vás, na kvalitě makléře banky či Pojišťovny. Krásné stáří přeju všem

    Odpovědět

  • Pavel Dvořák

    7 září, 2009

    ZFP neokrade a pouze poradí ? Vy jste pane docela vtipálek . Co poradí ,,profesionální “ poradce ZFP po dvoudenním školení a při použití speciálně upravených produktů ,když hlavní speciálně upravená část produktů je pouze ve zvýšené nákladovosti a tím pádem vyšší provize pro ZFP ? Když jsem se zeptal zástupkyně ZFP ,která tam pracuje ,dle jejích slov 2 roky ,jak pozná ,že klient nemá optimální portfolio ,mě její odpověď porazila 🙂 ,,pozvu ho na dvoudenní seminář a tam to pozná ,uzavře si kombinaci a portfolio má správné“ bezva odpověď :-)) Klienti ZFP pokud do důchodu neprohlídnou co podepsali a platí ,tak na tom budou fakt ,,dobře“ ,třeba budou mít i na chleba a možná na nájem a pokud narazí na hodně poctivého ZFPáka tak na ten chleba budou mít i celý první rok v důchodu.ZFP těží pouze z neznalosti a hlouposti lidí

    Odpovědět

  • kalič

    14 září, 2009

    Asi jste si spletl firmy.ZFP nepořádá dvoudenní semináře.Navíc člověk po semináři má doprovod staršího kolegy,který má oprávnění potřebná k tomu,aby si říkal finanční poradce.Nikde jsem si u Vás nevšiml,kde konkrétně je chyba ZFP.Snad jen jediný argument z Vaší strany-neumí vysvětlit portfolio.Ukažte jaký jste vy borec a poučte laickou veřejnost.Vysvětlete co je portfolio?Mimochodem-u nás se otočil agent,který ví co je portofolio.Dovolil si vzít originály smluv domů k prostudování.Jaký byl jeho údiv,když jsem odmítl.Nejste snad jeden z nich??

    Odpovědět

  • Milan

    14 září, 2009

    mám na Vás prosbu, jaká jsou potřebná oprávnění k tomu, aby si mohl někdo říkat finanční poradce? Děkuji předem za odpověď.

    Odpovědět

  • Majk

    14 září, 2009

    Bohužel a to musím konstatovat s lítostí, tak dnes je možné téměř vše a pravděpodobně u spousty MLM Vám postačí základní vzdělání a pár hodin odsezených na školení, po kterých nemáte ani páru o čem se jednalo. Ale již si můžete zakoupit vizitky firmy na nichž Vaše jméno bude s označením finanční poradce.

    Odpovědět

  • Izak

    8 července, 2010

    No to je ekvivalent VS ekonomicke ;-))) … tam vas taky nauci prdlajs.
    Jinak aby clovek mohl plnohodnotne vykonavat poradenstvi, musi mit statni zkousku, kterou dela ministerstvo financi.
    Na pojisteni a ocenovani majetku, musi mit jeste dalsi zkousku … a ty zkousky nejsou formalita, normalne se z nich vylitava a je treba jeste prostudovat materialy, prednasky na ZFP na ni sice pripravi, ale spise, aby clovek vubec vedel, co v tech materialech vubec cte, takovy zaklad, ale nestaci to samo o sobe.
    jinak na vzdelani asi neni zadny pozadavek, mozna maturita.

    Odpovědět

  • Majk

    14 září, 2009

    Jaký máte problém s tím, aby si klient v klidu, třeba i doma prostudoval pojistné(či jiné) podmínky smluv, které si chce sjednat na řadu let? Já s tím problém nemám, naopak mi to ušetří spoustu času, neboť s klientem následně projednám zejména důležité náležitosti, kterým např. nerozumí a chce je podrobně vysvětlit.

    Odpovědět

  • Milan

    14 září, 2009

    pochopil js to jinak,alič odmítl dát agentovi smlouvy, aby si je v klidu prostudoval. Což mi hlava nebere, protože buď se s agenem bavím a stojím o spolupráci, nebo o ni nestojím a pak nemůže nastat situace kterou popisuje… a nebo nebudu mít co na práci a z agenta udělám vola pro pocit vlastní výhry.

    Odpovědět

  • Izak

    8 července, 2010

    ZFP nema 2 dny proskolene lidi, ti nemuzou nic nabizet, musi tam jit se specialistou, ktery ma dokonce statni zkousku, stejne jako jini poradci.
    Nerikam, ze ZFP je jedina dobra firma, neni, jsou i jine stejne kvalitni, jen od nich nedostanete provoze, ale o ty zde nemusi nutne jit, jde o to, ze kdyz neprijdu k nezavislemu poradci, poradi mi nejmene vyhodne smlouvy pro me a extreme vyhodne pro spolecnost … to je muj pripad a platil ve 100% … nastesti jsem pred tim, nez jsem si uzavrel duchodove etc. nechal poradit, prosel jsem skolenim a ne 2 dennim, ale bylo jich myslim 6, kdyz neberu tu jednodenni nalivarnu, ktera je opravdu dost tendencni.
    Tedy kdyz nechcete ZFP, jdete k nezavislim odbornikum, kteri nabizeji cele spektrum produktu a umi je skloubit.

    Odpovědět

  • PP

    11 října, 2009

    Myslíte pane V-Net, že nabídka ZFP „kolečka“ zajistí skvělou budoucnost člověka, co se týče například důchodu ? Máte hodně optimistický názor. A pokud má člověk v tom portfoliu ještě staré kapitálové životní pojištění, tak klobouk dolů teda…

    Odpovědět

  • Darry

    9 března, 2010

    Mno tak to pardon, ale tahle reklama na ZFP je docela vtipná. Je pravda, že v každé firmě najdete profíky, kteří se o své klienty opravdu chtějí starat, na druhou stranu portfolia z pera prodejců ze ZFP, které jsem doposud měl to „potěšení“ vidět, mě nijak nenadchla. Přemrštěné platby do penzijního připojištění, velice drahá IŽP s nesmyslně nastavenými riziky,a to nepočítám absenci neživotního pojištění … Tímto se omlouvám všem skutečným poradcům ze ZFP, ale většina z vašich kolegů jsou diletanti, bohužel …

    Odpovědět

  • Anonym

    9 března, 2010

    [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru]
    Ti, co něco věděli, jsou dávno jinde, i řiditelé šli napřímo, a je nahánění mladých naivních prosťáčků pod vidinami rychlého zbohatnutí na sobotních „seancích“

    Odpovědět

  • Karlos

    6 ledna, 2010

    Ježiš tak to je snad všeobecně známý fakt, že to nejsou žádné komerční instituce, ale zprostředkovatelské firmy! A mimochodem, jít pracovat do EF? Běžte zkusit štěstí=o) Pak mi napište jak dlouho jste tam vydržela

    Odpovědět

  • babrle

    13 září, 2010

    jak zaručite že smlouvy ktere jste sepsal vam ti lide do 3 let nezruši?

    Odpovědět

  • ADAMOS

    20 června, 2009

    ZFOP je super sluníčková firma, která chápe všechny………………………….

    Odpovědět

  • tomas

    18 srpna, 2010

    ZFOP je možná super sluníčková firma, škoda, že ji neznám. Chtěl bych s ní mít něco společného, třeba bych byl taky sluníčko 😀

    Odpovědět

  • vepřová hlava

    1 července, 2009

    Pane Šarfánku, už když se na Vás podívám, je mi jasné, že s krásnými a úspěšnými lidmi budete mít problém. Těším se na Váš další výpad proti EF :)))))

    Odpovědět

  • A-net

    4 července, 2009

    Tak tohle je tedy opravdu chabé…očekávala bych spíše arumentaci na úrovni než osobní výpad…opět potvrzujete nedostatek úrovně lidí spojených z EF.

    Odpovědět

  • Dnes

    8 července, 2009

    Kvalita příspěvku přesně odpovídá kvalitě lidí v EF. Chyba už ve druhém slově a arogance těchto „úspěšných“ a „krásných“ lidí. TV Novu moc nemusím, ale občanské judo 28.6.09 to popsalo naprosto přesně. Podvod na mladé a nezkušené. Jsem zvědav, jestli firma dodrží slib daný mluvčím. Moc tomu nevěřím.

    Odpovědět

  • idiot

    26 října, 2009

    ne mluvčí firmy EF nedodržel to co slíbil a jen se mi vysmáli, ale za hloupost se platí ale tohle byla opravdu drahá zkušenost ale jsem prostě idiot už z názvu…

    Odpovědět

  • kalič

    14 září, 2009

    máte můj hlas č.1

    Odpovědět

  • tyggrikk

    13 srpna, 2009

    Dobrý den všem podvedeným. Máte-li zájem bude se konat hromadná žaloba s p.
    Brožem proti společnosti Euro makler. Proto pište vy i Vaši známí, prostě
    všichni kteří byli touto fy podvedení. Piště na tyggrikk@seznam.cz

    Odpovědět

  • Skyppina

    2 prosince, 2009

    Ani nevím jestli jsem podvedena nebo doplácím na svou vlastní hloupost.Euro makler nám před 4.roky zprostředkoval pujčku kterou jsme po čase nezvládali splácet a začalo se to na nás valit.Tvrdili nám že nám umožní přefinancování ale už se nikdo neozval.Ted máme na krku exekuci bez možnosti odvolání.dnes už vím jedno,kdyby za mnou přišel někdo kdo mi nabídne jakoukoli pujčku kde budu muset zaplatit poplatek za zprostředkování,v zápětí zaplatit za výpis z centrální banky,další poplatek v Praze a nakonec exekutorský zápis v Ostravě,tak ho asi raději schodím ze schodu a rychle zavřu dveře.

    Odpovědět

  • Jitty

    11 ledna, 2010

    i my jsme se stali“klienty“ firmy nechtějte vědět co vše jejich zástupce sliboval,že by mohla projít hypotéka přítelovi který jezdí jako kamioňák jsem ustála,že prý jako jediná z firem berou ohled na diety,když jsme zaplatili poplatek 4200,- začal nabízet smlouvu i mě,na mateřské,to už tak říkajíc smrdělo,když jsem na něj uhodila pochopil že přestřelil a pospíchal,samozřejmě peníze nevrátil jediné co udělali že první cca.rok volali ať dodáme příjem,kolik se píše na kamionce každý ví(základ asi 8000.-)na diety že ohled neberou tak co prý chceme

    Odpovědět

  • jarda

    30 září, 2009

    o platbach za pocty privedenych seminaristu na sobotni „seance“, jsou doklady o trestnich stihanich, jsou soudni doklady…
    Zel i organizace zije z poplatku toho, ktereho ma v systemu a neodpali ho, i kdyz lze, podvadi a krade, jsou uz i lidske obeti – mi kamaradi toto maji za sebou… jsou uz doopravdy „financne nezavisli“ a ty kytky na hroby jim tam nosi jejich rodina, jejich znami, jejich pratele a pro vlastne ? Aby si nekdo zil jak „prase v zite“ ?

    Odpovědět

  • Gogonzola

    16 července, 2010

    Adam Jurečka ze zfp akademie je idealni ukázka člověka ze zfp akademie. Na semináři se chlubil porschem s tím,že ho můžeme mít všichni,ale podle dalších lidí je prý hrozně zadlužený.

    Odpovědět

  • Berry

    17 července, 2010

    Jurečka je takový chlubílek. Pořád se něčím chlubí a dělá mu hrozně dobře, že ho někdo pochválí. Nesnáší, když mu říkají medvídek pu jen nevím jestli, protože tak vypadá nebo si pořád vymýšlí. Jestli chcete vidět Jurečku jak lže, tak si zajděte do ostravského centra zfp. Podle mě jde zfp akademie stejně do ukončení a nechají za sebou jen haldu dluhů.

    Odpovědět

  • Anonym

    1 srpna, 2010

    http://www.trinec.cz/diskuze/id214/
    http://www.trinec.cz/diskuze/id356/
    http://blog.investujeme.cz/blogs/jarda/index.php/2009/10/07/diky-za-mo-nost-blogu-uvod
    a tisíce dalších odkazů na činnost této [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru] grupy… byl jsem jejím prvním slovenským řiditelem, a také okradený tzv. „majiteli“… nechtěl jsem svoji strukturu podřídit řádění [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru]…

    Odpovědět

  • roman m.

    12 září, 2010

    Prý si Jurečka ze ZFP bude kupovat zase nové auto!

    Odpovědět

  • baran

    18 srpna, 2010

    no a co, ma luxus auto!

    Odpovědět

  • Nikola

    19 října, 2011

    Poradenství podle Adama Jurečky ze ZFP: Kupte si auto za 5milionů na lízing, třeba Bently a za rok si kupte durhé auto za 5milionů třeba Porše na úvěr. Za dva roky prodejte Porše za 2miliony a Bently dejte do bazaru protože jste zadlužení až po uši 🙂

    Odpovědět

  • Ondra J.

    23 října, 2011

    Nevite co je s Jureckou? Nemam penize a potrebuji vybrat s kombinace. Porad se mi vymlouva a nema cas se sejit.

    Odpovědět

  • Anonym

    23 října, 2011

    Tak si připrav ty smlouvy, které máš v kombinaci, a podívej se na poslední dostupné stavy možného výběru financí. I tak budeš muset jít osobně do jednotlivých poboček.
    Obecně – stavební spoření je po dobu danou smlouvou vázáno účelovostí, takže peníze po zdokladování vynaložených prostředků na základě zaplacených nákladů podle přiložených originálních pokladničních bločků a písemné žádosti, a trvá to několik měsíců.
    U životní pojistky jde o možné odbytné, informace v dotyčné pojišťovně s tím, že podle doby trvání pojistky buď nic, nebo časem něco málo – je to pojistka a peníze jsou spotřebovávány pojistným. Čerpá se na základě ohodnoceného úrazu podle bonity poškození jednotlivých částí těla a nebo na základě smrti pro pozůstalé.
    Penzijní připojištění – i tam jsou ze zákona daná pravidla uvedená ve smlouvě.
    Počti si v nich a spoj se s dotyčnými institucemi, s kterými máš smlouvy uzavřeny.

    Odpovědět

  • Odstraněn spam

    23 prosince, 2009

    Odstraněn spam

    Odpovědět

  • Daniel Read Glos

    28 listopadu, 2010

    Ze ZFP jsem začínal jako mezi mojí-mi prvníma MLM cca před 7 lety… Je to dobré spíše v tom ,že si každý udělá díky školením náhled jak funguje finančnictví a že je sám sobě finančním rádcem. Ale co se týče dlouhodobé jistoty příjmu to není… Nakonec mi všichni zrušily pojištění a vraceli jsme provize… Dnes jsem už úplně jinde. A jediná cesta jak si lze přes MLM zajistit pasivní měsíční příjem je přes spotřební zboží… Tady mám 80 % zákazníku asi 20 % obchodníku co mi budují síť, ale hlavně mi lidi nakupují každý měsíc. Jediný problém proč lidi raději voli takové spol jako ZFP atd. A ne jiné systémy přímého prodeje je v tom, že jdou dnes lidi za vidinou rychlých peněz. Ale neumí se koukat do předu…Další fakt je proč dnes firmy dávají konkurenční doložky? Když je svoboda podnikání. Proč by nemohl někdo byt v jiném systému MLM , když mají např. kvalitní zboží a já se chci jenom stat spotřebitel aby měl zboží levnější… Já v těchto systémech sice nevydělával jako v ZFP na začátku, ale dnes s vydělaných peněz nakupují akcie , zlato , diamanty. A mám takhle několik příjmu a jistin v případě že by něco padlo. A nebo přišla inflace mám ochráněné své peníze. Ale jinak přejí hodně úspěchu snad se to vyplatí aspoň těm nahoře, když přijde ta reforma. O které mluvily i tehdy před 7 lety. NEJLEPŠÍ CO JSEM KDY MĚL ZA BYZNYSY JE http://wellness.nwa-life.eu/ nebo tady http://diamondr.web112.cz/kategorie/diamond-rewards/

    Odpovědět

  • Jirka

    22 ledna, 2011

    Pochybuji, že ZFP bude moci v důchodové reformě fungovat. Její podvody zná už pomalu každý a pokud by mohla fungovat a podvody zopakovat, tak to bude konec pro mnoho lidí a organizací. Wellness? Znám lepší firmu, která má daleko více hodnotné výrobky a kde zároveň vyděláváte dříve a více. Diamonds Edward je opravdu pro naivní lidi. Netvrdím, že si lidé nevydělají. Pánové se asi nevyznají v diamantech, nebo ano a lidem záměrně lžou. Jsou diamanty investiční, jejich hodnota roste, ale ty diamanty, které nabízí nemají podstatě žádnou významnou hodnotu a jejich hodnota spíše klesá.Nikde neudávají čistotu a barvu diamantu. Navíc, pokud by se jednal o podvod tak nemáte se na koho obrátit. Investiční diamant je od 1karátu. Jinak nejsou žádané.To že se to strká do šperku kde je cena uměle navýšená, neznamená, že cena v čase poroste. Chtěji se zbavovat diamantů, které nejsou žádané a na tom je postavený byznys. Pokud bych chtěl hodnotný diamant, je zapotřebí si vydělat kolem 1 milionu, pak budu vědět, že cena poroste.

    Odpovědět

  • Petr

    30 ledna, 2011

    Dobrý den,
    chci se zeptat a poprosit o reakci na následující dotaz….Když s firmou ZFP (popř. jinou) ukončím smlouvu, co je porušení konkurenční doložky? Mužu čekat sankci, když budu dělat např. v realitách, kde se, i když to není hlavní předmětem činnosti, sjednávají hypoteční úvěry, stavební spoření apod.? Nebo začnu pracovat jako call operátor pro jednoho ze smluvních partnerů? Doteď jsem tento problém neřešil… díky za případné reakce nebo zkušenosti s tímto problémem

    Odpovědět

  • Anonym

    30 ledna, 2011

    Konkurenční doložka v pojetí této „firmy“ je o ničem a je nezákonná. Nakonec precedens od jiné firmy z nejvzššího soudu ČR je jasný. Je i tady na fóře.
    Vůbec se netrap, majitelé sou asi „postižení na duchu“, protože si namýšlejí, že mohou ke spolupracovníkům cokoliv. Nejen že je [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru], ale dávají je i na soudy [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru].
    Petře, aby jsi procitl z toho dlouhodobého spánku, posílám něco, co s Tebou sice zatřepe, ale je to v podstatě veřejné a koluje to po strukturách jako důkaz věrolomnosti, intrik a zjevného zločineckého řízení, obvyklého třeba u mafiánských struktur. Lhát, podvádět a krást, a to za jakoukoliv cenu, život člověka nic neznamená…pro představu, jací „lumeni“ jsou v řízení firmy a jeho představenstvu.
    Od: z.kxxx@zfpakademie.cz Komu: „Mxxx RK 5 soukroma“ mxxx@centrum.cz Odesláno: 29. září 2009 12:59 Připojit: Vxxx – dopis AFIZ – verze Svaťa.doc Předmět: FW: Vxxx – dopis AFIZ Stránka 1 z 2 1.10.2009 Dobrý den pane Mxxx, v příloze zasílám konečnou verzi dopisu pro pí Vxxx, který tato pošle na AFIZ (případně může i na ČNB). Dále jsme se s Mgr. Hxxx domluvili, že by bylo vhodné, aby klientka uvedený dopis zaslala na vědomí i naší společnosti (abychom to pak mohli p. xxx tzv. „omlátit o hlavu“, že svým jednáním poškodil ZFPA). Prosím tedy o vytištění a předání klientce, nepřeposílat mailem (viz níže). Za Vaši spolupráci předem děkuji. S pozdravem a přáním hezkého dne Zxxx vedoucí oddělení reklamací a evidence a člen představenstva ZFP akademie,a.s. 17.listopadu 12, 690 02 Břeclav Tel: +420 519 361 xxx Mob: +420 733 677 xxx z.xxx@zfpakademie.cz
    From: Kxxx Sent: Monday, September 28, 2009 10:06 AM To: Mxxx RK 5 soukroma Subject: Vxxx – dopis AFIZ Dobrý den pane Mxxx, omlouvám se, ale dovolil bych si Vás požádat, aby jste s tím dopisem pro paní Vxxx, který jsem Vám včera zaslal, prozatím nic nedělal – z pokynu generální ředitelky jsem ještě upravil písmo (aby to nevypadalo jako dopis ze ZFPA) a ještě se na to musí mrknout Sxxx. Nejpozději zítra Vám ten dopis pošlu. Děkuji za pochopení a přeji hezký den Zxxx vedoucí oddělení reklamací a evidence a člen představenstva ZFP akademie,a.s. 17.listopadu 12, 690 02 Břeclav Tel: +420 519 361 xxx Mob: +420 733 677 xxx z.xxx@zfpakademie.cz
    From: Kxxxx Sent: Sunday, September 27, 2009 5:54 PM To: Mxxx RK 5 soukroma Subject: Vxxx- dopis AFIZ Dobrý den pane Mxxx, v příloze Vám zasílám upravený dopis pro pí Vxxx. Dovolil bych si Vás však požádat, abyste dopis vytisknul a dal jej klientce pouze fyzicky na papíře – prosím nepřeposílejte jej, z každého souboru lze poznat, kdo a kdy jej vytvořil – byl bych nerad, aby se jméno naší společnosti pak někde ocitlo, že jsme někoho k něčemu naváděli ………… apod. Opatrnosti není nikdy dost. S pozdravem a přáním hezkého dne Zxxx vedoucí oddělení reklamací a evidence a člen představenstva ZFP akademie,a.s. 17.listopadu 12, 690 02 Břeclav Tel: +420 519 361 xxx Mob: +420 733 677 xxx z.xxx@zfpakademie.cz

    Odpovědět

  • Petr

    31 ledna, 2011

    No tak zatřepat se mnou se Vám povedlo, ještě že jsem neseděl na vratké židli, protože bych asi upadl….pěkné praktiky. Každopádně děkuji za reakci. Kamarád, jak už to bývá mě k tomu přivedl a i když mi bylo jasné, že tohle není cesta, kterou chci jít, smlouvu jsem díky němu podepsal,já hlupák. No a pod dvou letech budu smlouvu rušit a nedovedu si představit že bych třeba rok, neměl brigádu v podobné oblasti (třeba ty reality). Sankce nejsou malé:( I když otázkou je jak daná firma zjistí, že člověk pracuje pro někoho jiného?? Nebo které firmy jsou konkurence, hypotéky apod. poskytuje, kde kdo a to mi příjde jako pěkné porušení Ústavy a prává člověka na svobodu podnikání apod.

    Odpovědět

  • Anonym

    1 února, 2011

    Milerád Vám gratis pomohu tak, jako spoustě jiných podvedených a okradených, a i nezákonně naháněných těmito zjevnými parazity, a mám i soudní precedens. Nemají kam zdrhnout. Mám tu i blog i mail.

    Odpovědět

  • Jiří

    6 února, 2011

    Pokud Vám někdy přijde žaloba na zaplacení částky od rozhodčího, jednejte rychle a kontaktujte právníka a společně se vyjádřete k žalobě a to do 7dnů. Většinou jsou smlouvy v rozporu ze zákonem a rozhodčí záměrně nahrává silnější straně, což je v rozporu se zákonem.Pokud bude ve věci vydán rozhodčí nález, podejte proti němu návrh na zrušení podle § 31 RozŘ. Lidé jsou strašeni tím, že rozhodčí nález nejde napadnout, ale to je nesmysl. Máte stejné práva jako velké společnosti a každý se může bránit.

    Odpovědět

  • Anonym

    7 února, 2011

    Jirko, situace je daleko složitější. Jde o vysoce společensky nebezpečnou organizaci řízenou retardovanými sociopatickými vesnickými individui, klamajícími a podvádějícími všechny okolo sebe, včetně AFIZu.
    .
    [odstraněn obsah odporující podmínkám užívání serveru] však tam za přeložení dokladu na úřadě je trest smrti. V jiné destinaci štětku ukamenují a jejího pasáka veřejně popraví… nechápu, že v ČR funguje tato evidentně zločinecká sebranka.

    Odpovědět

  • Jiří

    6 února, 2011

    Ano tím, že budete dělat pro konkurenci, porušujete podmínky ZFP a bude Vám podle toho uvalená pokuta. Ale nezoufejte.
    Pokud Vám někdy přijde žaloba na zaplacení částky od rozhodčího, jednejte rychle a kontaktujte právníka a společně se vyjádřete k žalobě a to do 7dnů. Většinou jsou smlouvy v rozporu ze zákonem a rozhodčí záměrně nahrává silnější straně, což je v rozporu se zákonem.Pokud bude ve věci vydán rozhodčí nález, podejte proti němu návrh na zrušení podle § 31 RozŘ. Lidé jsou strašeni tím, že rozhodčí nález nejde napadnout, ale to je nesmysl. Máte stejné práva jako velké společnosti a každý se může bránit.

    Odpovědět

  • lidatr

    18 března, 2011

    Multi level marketing je jednoduchý systém,
    vyžaduje především…
    úsilí, soustředění, energii a čas. Multilevelmarketing je nejen zákonný způsob vydělávaní peněz, ale také minimalizuje ostatní rizika, které přináší běžné poctivé podnikání. Nepotřebujete prakticky žádný startovní kapitál, nemusíte se zadlužovat, nemusíte opouštět stávající zaměstnání a nepotřebujete kancelář ani zaměstnance. Pokud náhodu neuspějete, tak nic neztratíte a můžete jen získat. Tak neváhejte. Zkuste podnikat s naší poctivou mlm společností. http://www.nakupujavydelavej.eu

    Odpovědět

  • Jiří

    5 dubna, 2011

    Můžete mi tedy vysvětlil jak je možné, že ZFP Akademie je na trhu tak dlouho a úspěšná??!!!
    Tyto názory co tu vypouštíte jsou buď od primitivů a nebo je musí psát nějaká konkurenční firma!! Zfp je pouze zprostředkovatelská firma a bez vašeho podpisu s Vámi žádnou smlouvu sepsat nemůžou.Takže je to jen na Vás co podepíšete!!

    Odpovědět

  • Klára

    5 dubna, 2011

    ZFP je úspěšná v okrádání klientů, ČNB u ní provádí hloubkovou kontrolu už od září 2009 a pořád nekončí. COPAK TO ASI ZNAMENÁ?

    Odpovědět

  • blbeček

    5 dubna, 2011

    a co ti Jiříku říká klamání spotřebitele?obchodní praktiky vedoucí k svévolnému podpisu prakticky čehokoliv najdeš na každém druhém serveru a pokud k tomu má člověk předpoklady a žaludek tak může být velmi úspěšný i v tak nesmyslně hloupé firmě jako je ZFP Akademie…v dnešní době je spotřebitel před těmito zmrdy chráněn opravdu minimálně, chce to pořádný právní rámec,který tyto finančně zprostředkovatelské zmije vyhubí…

    Odpovědět

  • Helena

    21 dubna, 2011

    ZFP Akademie je mým zaměstnavatelem. Mám s nimi skvělé zkušenosti.

    Odpovědět

  • Jirka

    21 dubna, 2011

    Já jenom ty nejhorší. 3 roky klamán a zneužíván. podvody, klamání, zneužívaní zažilo spoustu ředitelů a manažérů. Je to nejhorší firma kterou jsem zažil.

    Odpovědět

  • Richard

    12 května, 2011

    Ahoj
    já se ZFP sice nespolupracuji, ale zúčastnil jsem se jejich základního semináře a některý dalších proškolení, protože mě to zajímalo. Informace jsem využil jen pro sebe a svoji rodinu a nemůžu si stěžovat. Kombinaci mám již několik let a funguje nejenom sama kombinace, ale i servis. Vždyk když jsem potřeboval, poradce se u mě zaslavil a pomohl mi problém vyřešit.

    Odpovědět

  • Jana

    12 května, 2011

    Ahoj
    já jsem byla na základním semináři jako doprovod mé kamarádky ze školy, které to doporučil známý. Bylo to zajímavé a i když jsem se prozatím nerozhodla pro spolupráci (ještě studuji a myslím, že tato práce chce hodně času a vzdělání ve financích) uzavřela jsem si smlouvy penzijního připojištění a životního pojištění, protože zajištění do budoucnosti má podle mě určitě smysl. Hned jak dostuduji a budu mít více financí určitě doplním smlouvy i o stavebko, aby fungovala kombinace. A třeba se rozhodnu i pro spolupráci …

    Odpovědět

  • ZP

    12 května, 2011

    Blahopřeji Vám. Pracuji jako finanční poradce a nikdy bych studentovi neuzavřela životní pojištění. A jaký mám důvod? Zatím nepracujete, nikoho pravděpodobně vyživíte, dluhy asi nemáte. Z tohoto důvodu nevidím důvod proč se zabezpečovat na život. U Vás bych naopak prosazovala stavební spoření, protože potřebujete vytvořit nějakou finanční rezervu. Ze stavebka za 6 let máte peníze, ze životního pojištění nikoliv. Penzijní připojištění schaluji, ale ve vašem věku pouze na 100,-Kč.

    Odpovědět

  • Tygr

    12 května, 2011

    Je vidět, že poradci ze ZFP nic neumí, napsat sem takový nesmysl, to chce opravdu hodně nevědomosti.

    Odpovědět

  • ZP

    13 května, 2011

    Asi jsem nepochopila jaký nesmysl jste měl na mysli. To blahopřání jsem myslela samozřejmě ironicky. Umím si představit, co slečna uzavřela za životní pojišťění! Co takhle pojistná částka pro případ smrti 500.000,- Kč!!!!!!!! Opravdu skvělé. Hlavně platit co nejvíc pojišťovně. Že z toho nikdy nic mít nebudu to je asi vedlejší. Na život se pojišťuje hlavně člověk, který zabezpečuje rodinu, má dluhy atd. Protože pokud by se s takovým něco stalo, kdo bude ty dluhy platit, kdo bude živit jeho děti?
    V ZFP už nedělám a jsem za to šťasná. Nikdy bych se tam nevrátila.

    Odpovědět

  • Dulinka

    19 listopadu, 2011

    Super poradce, který radi kraviny. Pokud máte možnost co nejvíce na PP až budete na MD , dle potřeby snižíte na 100,00, KŽP zhodnoce v dlouhodobosti super. Pracovbník ZFP Vám poradil skvělé. ZP radi kraviny.

    Odpovědět

  • Kamila

    30 května, 2011

    Dobrý den,
    ráda bych se s Vámi podělila o zkušenost se ZFP Akademií.Tuto firmu znám od roku 2000 a spolupracovat jsem sní začala v roce 2003 a jsem s ní velice spokojená! Mám výhodné pojištění a slušný přivýdělek k práci.

    Odpovědět

  • Daniel

    30 května, 2011

    S Kamilou se dá souhlasit. ZFP učí lidi financím a také jim dává šanci přivýdělku. Kdo chce, tak si najde prostor, jak spolupracovat se ZFP, buďto dobrou radou nebo se něco naučit a ještě si na tom přivydělat. Je to na každém z nás.

    Odpovědět

  • Ferda

    30 května, 2011

    Můžu se zeptat:
    a) kolik máte uzavřeno stabebních spoření?
    b) na jaké cílové částky?
    c) jak máte koncipované pojištění – na spoření nebo jako zajištění rizik?

    Odpovědět

  • Lamka

    31 května, 2011

    Kamilo, Danieli, procitněte co nejdříve, doporučuji setkání s profesionálem, který Vám vysvětlí, jak opravdu fungují produkty a peníze… Možná Vám z toho bude pak špatně… Jen rada…

    Odpovědět

  • Kolemjdoucí

    31 května, 2011

    Dobrá rada … ale stejně neposlechnou

    Odpovědět

  • Lamka

    31 května, 2011

    Já vím, už jsem s pár lidmi po lobotomii ZFP mluvil:(… Ale tak zkusil jsem to:)

    Odpovědět

  • jarda

    30 května, 2011

    I mně „zlepšila“ ZFP situaci. Okradla mně o 5 let života, o náklady cca 1,5 mil. SK, o životy přátel, o důvěru v MLM a o alergii na vesnický Sološnicko – Bílovicko – Břeclavský bordel ZFP s jeho protagonisty v řízení firmy a představenstvu, že Vladimíre, Jarmilo, Dito a paraziti v představenstvu. Doufám, že po zásluze dostanete odměnu na státní náklady na nejméně 10 roků. Jinde by Vás všechny popravili.

    Odpovědět

  • Malekotatko

    1 června, 2011

    Já jsem spokojená se společností. Vím, že si můžu kdykoliv zajít na seminář a dozvědět se spousty nových informací, které potřebuji.Byla jsem na třech seminářích a můžu jen doporučit. Dozvěděla jsem se spousty nových věcí, které se mi v životě budou hodit.

    Odpovědět

  • Lamka

    2 června, 2011

    Jo jo… Oni ty semináře líbivé asi budou:)… O obsahu a správnosti informací bohužel však nemůže být řeč… Ale jako klidně choďte, plaťte… Nikdo Vám v tom nebrání…

    Odpovědět

  • Jan Ostrava

    4 června, 2011

    Dobry den pred par lety jsem take byl na seminarich zajimalo by mne jestli uz jste si take uzavrela nejake smlouvy do kombinace? Ja jsem je vsechny zrusil prisel jsem na provizich, na poplatcich za skoleni a na jistinach pro banky celkem asi o 10 tisic a jsem jen rad ze jsem to vsechno zrusil protoze ta kombinace sice funguje, ale je to o tom ze mate kupu pro vas zbytecnych produktu misto toho aby jste se zamerila na konkretni potreby.

    Odpovědět

  • en

    5 června, 2011

    Také jsem se zúčastnila základního semináře a některých dalších proškolení, protože mě to zajímalo. Informace jsem využila jak pro sebe a svoji rodinu tak i při práci a nemůžu si stěžovat.

    Odpovědět

  • Veru15

    15 července, 2013

    Souhlasím s Vaším názorem. Také jsem byla na seminářích ZFP a získala jsem spoustu užitečných informací, které jsem využila.

    Odpovědět

  • Neználek222

    8 června, 2011

    PYRAMIDOVÁ
    Stará mi teď říká trubec,
    prachy už mi nedá vůbec.
    Musím sehnat nějakou práci,
    nechci býti pro legraci.
    Z podpory jsem dlouho žil,
    né že bych moc živořil;
    žije tak i soused Čmelouch,
    k tomu bere často melouch.
    Mám na to však jiný pohled,
    na ruce já beru ohled.
    Nechce se mi pracovat,
    radši budu rejžovat.
    Nabízí se dobrý kšeft.
    Když zaplatím vstupné hned,
    olíznu pak jenom med.
    Dvacet čtyři táců schrastím,
    na vracení zatím mastím.
    Vstupné jsem už zaplatil,
    spoustu vzorků nakoupil.
    Budu jenom prodávat,
    taky lidi získávat.
    Za každého bulíka
    odměna je veliká:
    dvanáct tisíc shrábnu sám,
    druhou půlku odevzdám
    Naše firma to tak dělá,
    člověk s tím nic nenadělá…
    Když jich získám denně pět,
    všechny dluhy splatím hned.
    Začnu pěkně od souseda,
    hlupák je, ten práci nedá:
    „Výhody jsou zcela jasné,
    sortiment vám jisně pásne!“
    Než jsem slevy vysvětlil,
    soused už mě vyhodil.
    Nečekal jsem, že jsem třetí,
    mé prospekty z okna letí…
    Když jsem všechno posbíral,
    naproti to zkouším dál.
    Taky mě moc nevítají,
    podobnou už akci mají.
    Tady to jde po dobrém,
    jinde radši zdrhám ven.
    Dobře že už zuby nemám,
    jinak je již z bláta zvedám.
    Naši obec už jsem prošel,
    na jedno jsem přitom došel:
    mnoho šancí nezbylo,
    hlupáků už ubylo,
    Asi jsem byl poslední…
    (JÁ A MOJE STARÁ Cyklus básní ze života – Pavel Bezruč – vydal FATYM)

    Odpovědět

  • Hans

    13 června, 2011

    ZFP akademie jsou krysy, přesně tak …

    Odpovědět

  • Pavla

    30 června, 2011

    ZFP je dobrá pro naivní klienty. Když se zeptám klienta, proč má dané smlouvy sjednané, tak mi začne tvrdit, že na důchody není a že si chce zachovat určitou úroveň, ale přitom má sjednáné nejdražší investiční možnosti, jako jsou IŽP pro celou rodinu, nebo penzijní připojištění, které jsou pase.Modelace nastavená na 8-9%, no prostě hrůza.Každá lepší společnost má v nabídce, OPF,RTF,certifikáty a podobné investiční možnosti.Poplatky ZFP taky nezná, jsou to naivní blbci.

    Odpovědět

  • Jiří

    8 června, 2011

    http://www.penize.cz/diskuze/18295-financni-planovani-podle-zfp-akademie-i?pagenumber=40
    Potkal jsem zprostředkovatelku ze ZFP a tvrdila mi, že rok 2010 byl pro ZFP vůbec nejlepší, obrat nad 1,3miliardu. Bohužel mladá zprostředkovatelka asi nechápe, že rok 2010 byl naopak pro ZFP velmi špatný, bohužel si to nenechala vysvětlit. U mě je úspěšná firma ta, která zvyšuje počet uzavřených smluv a stabilně zvedá roční obrat. Ale firma, která v produktivitě extrémně slábne a to i přesto, že má stále více zprostředkovatelů a zvedá obrat tím, že sjednává lidem vyšší měsíční pojistné, to jako úspěch opravdu brát nemohu.
    Díval jsem se na výroční zprávu 2010, a ZFP produkčně slábne. Obrat údajně 1,3 miliardy, ale počet kusů smluv paradoxně extrémně klesl. Jak to ta ZFP jenom dělá:-)
    Produkce – Penzijní fondy, nejhorší výsledek za posledních 7let. rok 2010 byl pro st.sp. od roku 2003 druhý nejhorší výsledek. Životní pojištění oproti roku 2007 a 2008 žádná sláva. Celkový počet sjednaných smluv je nejhorší od roku 2006.
    rok 2006 – 190 284 ks, 2007 – 237 287 ks, 2008 dokonce 253 079 ks, 2009 – 209 059 ks, v roce 2010 bylo sjednáno jenom 165 082 ks.
    Asi před 3roky, jsem slyšel, že základní seminář každý týden absolvuje průměrně 600lidí, dnes to není ani polovina.
    Ovšem ZFP to bere jako velký úspěch:-)

    Odpovědět

  • Anonym

    13 června, 2011

    Další vysoce postavený ředitel okradený majiteli a jejich nohsledy, v jehož struktuře se zakladatel a lektor na Štědrý den oběsil, psychicky nezvládnul tu chamtivost, agresivitu a podvody majitelů a jejich „pučmidrátů“. Tento chce žít.
    Individuum mimo systém to vše likviduje, protěžuje chamtivé, negramotnost, sešxualharašment, liblinga… bere útokem české struktury a pořad Suma Sumárum na ČT 1 sponzoruje z nakradených peněz ze Slovenska pro to, aby se dostali k dalším penězům, k dalším naivním méně přemýšlejícím a nevzdělaným naivním jedincům z řad mladých, sázejí na chamtivost a to s jediným cílem – dostat se do politiky pro beztrestnost. Mít další a další nevolníky.
    Mail ředitele s přílohou o ukončení činnosti /tu dávám pouze kriminální policii, soudům a jiným orgánům činným v trestním řízení/.
    Vážený pane Plxxx,
    že Vaše povaha a jednání je takové jaké je, to je Váš problém. Ale považuji za naprostou drzost a Vaši neomalenost, aby jste si dělil a rozděloval moje struktury, aniž by jste znal moje rozhodnutí a stanovisko po skončení mé PN. Vůbec jste nevěděl , zda hodlám pokračovat v ZFP nebo ne a už rozdělujete moje lidi a ještě jim lžete, že jste mně i s p. Maxxx volali a zvali na jednání a já jsem odmítla přijít. Naprostá lež od Vás. Ale v této disciplíně Vy jste opravdový odborník. A zrovna do Popradu, kde se snažíte mé lidi přidělit do Košic, jezdím pravidelně a spolupracujeme. Naštěstí moji spolupracovníci jsou daleko serioznější než Vy a odmítli Vám podepsat nějaký panflet dříve než budou hovořit se mnou.A zrovna v následujícím týdnu jsme jeli do Svitu k paní M na poradu a celou záležitost jsme si objasnili. Moji lidé stojí za mnou a NE za Vámi.
    Vy by jste se předně měl zamyslet sám nad sebou co jste pro mé struktury udělal Vy sám a jestli vůbec víte co je to podpora struktury, která Vám, Maxxx i Poxxx přinesla tučné zisky z 650 000 bodů. Kolik Vás stály tyto struktury na odměnách ?? Kolik jste jim přispěl na kanceláře, na činnost, na jejich podporu. !! Peněženky Vás všech zůstali zavřené, jen jste každý měsíc brali a brali a ani trochu jste se nestyděli. A teď si rychle chcete rozdělit práci jiných. Jak se Vám s těmito lidmi bude pracovat. ?? Asi jste si už tuto otázku položil zda by vůbec s Vámi pracovat chtěli. Možná jen pan Oxxx, ale ten je v Popradě sám. Jeho struktura už dlouho pracuje se mnou a bez něho. A proto je raději chcete přidělit do Košic.
    Pamatujte – Boží mlýny melou. Melou, někomu rychleji a někomu pomaleji. Někomu hodně, někomu málo. Vy si sám vyberte co by měli udělat s Vámi. Jak Vás v životě odmění.
    Začíná mně vadit čím dál více skutečnost, že jsem s Vámi vydržela tak dlouho spolupracovat a hlavně, že jsem Vám tak dlouho tolerovala Vaše podrazy.

    Odpovědět

  • Lukec

    27 června, 2011

    Dobrý den,,
    náhodou jsem narazil na tuto diskusi a musím upřímně říct ,že se člověk musí pousmát nad některými příspěvky…některé jsou řízeny konkurencí zde přetřásané firmy, jiné jsou výplodem neúspěšných jedinců, hledajících útěchu v anonymních diskusích kryjíce si tímto vlastní slabou mysl a chybějící touhu něco v životě dokázat nebo odvahu dělat něco jiného než ostatní…Revoluční myšlenka šířit finanční osvětu po naší krásné zemi je a měla by být podporována – všichni máme „nějakou smlouvu“, všichni někdy oceníme její smysl, každá řeší něco jiného a funkční propojení těchto základních programů má smysl pro každého člověka, a dostat za to provizi do rodiny??? Proč proboha ne??? Dozvědět se alespoň základní funkci a mít možnost se poradit proč a jak to funguje a co je zrovna pro moji rodinu to pravé??? Znovu se ptám,,proboha proč ne???? Investujte takto vydělané peníze zpět do sebe, učte se aby Vaše vydřené penize pracovaly spolu s Vámi a přispívaly také do rodinného rozpočtu…Začněte od základů a udělejte něco se svými zabředlými představami, že Vás chce každý okrást a všichni jsou parchanti atd…převezměte trošku té zodpovědnosti za svoje konání, otevřete oči,,,svět kolem nás se mění…Negace se šíří rychle, proto také negativní lidé potkávají ve svém životě ještě více negativních lidí a negativních zážitků, ale garantuju Vám, že na druhé straně, na straně pozitivního myšlení a pozitivního přístupu k životu se mnohem lépe dýchá, bez dluhů, s kontrolou nad svými penězi…nenechte se ovládat anonymními uživateli a názory slabých jedinců… Přeji všem „normálním“ lidem důvěru ve vlastní úsudek a všem těm rádoby pisálkům přesně to, co šíří svými příspěvky – jak říkaly naše babičky – jak zaseješ, tek sklidíš…Na závěr trošku věci k zamyšlení – a řekl to člověk který vytvořil mnoho z ničeho – ale tihle úžasní anonymové a negativní jedinci pomluví i jeho (kvůli vlastním nedostatkům) – „Ať už si myslíte, že v životě něco dokážete, nebo nedokážete, v obou případech máte pravdu“…Zdravím všechny a místo psaní blbých příspěvků špinících lidi nebo úspěšné firmy kolem Vás si raděj přečtěte něco co Vás někam posune, nebo vemte rodinu na výlet a těšte se ze života, může být totiž krasný, ale jaký si to uděláš, takový to máš atd…

    Odpovědět

  • Anonym

    27 června, 2011

    Tato „firma“ nemá ve své „činnosti“ žádnou konkurenci, Tolik nikdo nebalamutí, nelže, neklame, nenavádí k páchání trestné činnosti a k porušování zákonů. Toto je doopravdy drzost, zneužít pojem „akademie“ k organizované trestné činnosti, k lákání především naivních nezkušených mladých lidí se zneužíváním jejich nouze k jejich obalamucení na braiwashingových akcích s nátlakem rychlého uzavření smlouvy, druhý den vnucením se do rodiny a urychlenému uzavírání kombinací, získáni kontaktů, vytváření chamtivosti vlastní v řízení firmy… větší svinstvo, jako zneužívání důvěry v rodině, snad ani neexistuje. Za to by se mělo popravovat.
    Kdo tam vlastně balamutí? Pojem „přednáší“ se nedá použít, jde o jedince bez nejen akademického a pedagogického vzdělání, ale často vzdělání téměř žádného, a to zvrchu!
    Anonym jste i Vy, protože bez registrace.
    Na myšlence finančního vzdělávání není nic revolučního, je to otázka výchovy v rodině už od útlého dětství.
    Kombinace je nefunkční, zdokladovaně. Provize do rodiny na základě často nesmyslných smluv je k ničemu, lidé naletí na možnost pomyslnou/ obrovských zisků, a potom nemají na splátky, tak to ruší a jdou do ztráty, a přijdou o důvěru v rodině, protože do
    těchto nesmyslů zatáhli rodiny, přítele, kamarády…
    Na semenářích jsou dotazy nežádoucí a ptající se jsou zastaveni v dotazování.
    Nejen základní, ale i daleko odbornější informace jsou volně na netě i u pojišťoven, bank, stavebních spořitelen – a bez balamucení, klamání, podvádění, poplatků a ztráty času a nutnosti dojíždět po sobotách po republice s nutností balamutit nejen své rodiny, vnucovat jim spousty smluv a lákat je na seance…
    Faktem je, že jsou postupně likvidováni zakladatelé struktur a spolupracovníci, kteří trvají na odbornosti a na dodržování zákonů – takoví jsou nežádoucí. Mobbing a bossimg ze strany majitelů a řízení každý nezvládne, a jsou i mrtví, a co mají dělat jejich pozůstalí? A to jsou po nich ještě i vymáhámy provize, které nikdy nedostali, a které si nezákonné přerozdělili především majitelé firmy a jejich nohsledi?
    Takže ano. Co zaseješ, to sklidíš. Firma zasela podvody, klamání, okrádání a chamtivost, likvidaci struktur a jednotlivců, nezákonné obtěžování často primitivními nevzdělanými a arogantními jedinci a sklízí zvyšující se odpor obyvatel v SR i v ČR a zvýšený zájem orgánů činných v trestním řízení.
    Firma se pošpinila sama a je už jen vhodná na likvidaci a na započetí napravování křivd vzniklých jejich podvody, a jde o více finančních škod v mnohonásobně vyšší sumě, než mají k dispozici. Jde o hodně miliard.
    Další náprava, která bude dlouhodobá – jde o napravení morálních škod v oblasti finančního poradenství. Finanční poradce je především činností této firmy chápán jako podvodník, a bude dlouho trvat, než bude jméno finančního poradenství rehabilitováno. A také jméno těch, kteří naletěli a často v tranzu poškodili svoje rodiny a své okolí.

    Odpovědět

  • Lukec

    29 června, 2011

    Myslím, že po přečtení příspěvku pana „Jedličky“ si naprosto všichni udělali obrázek o typu člověka a přesně o otom sem psal ve svém příspěvku…Ano,,,finanční poradenství bude vnímáno vždy různě, hlavně díky těmto názorům pánů Jedličků a x dalších,,jenže bez toho by to ani nešlo,,,úspěch je vžy záviděn (alespoň tu u nás) tedy pokud by nebyl,,,asi by to nebyl úspěch…proto znovu apeluju, jestli tyto diskuse vůbec čtou normální lidé, věřte svému úsudku a řiďte se prosím „fakty“ a ne „názory“…dále netřeba rozvádět – pro upřesnění – s firmou zde myšlenou spolupracuji již 6 let a jsou to krásná léta, poznal jsem za tu dobu spousty lidí, dobrých, špatných a „různých“,,,,ti špatní povětšinou odešli do jiných firem (jedna z nich je i partnerem této stránky – proč tu asi špiní jiné firmy??? nevíte někdo : ))), ti dobří zůstávají…jing jang, rovnováha musí být….PS: je léty prověřený fakt že praktik naučí mnohem více než teoretik, a troufnu si tvrdit že v dnešní době akademické vzdělání neurčuje úspěch a sílu mysli člověka…(a to pomíjím že ve zmíněné společnosti přednáší doktoři a právníci, ing. atd..) – já netrvám na tom aby mé dítě bylo premiant třídy a vychodilo vysokou,,,já je učím aby mělo svůj názor podložený faktem,,,nenechalo se opít názorem jiných ale vnímalo fakta, aby mělo základní pojem o finanční gramotnosti a nepodepsalo kdesi cosi,,aby dokázalo rozlišit dobrý a špatný dluh, aby se naučilo zápasit se světem okolo,,investovat do správných věcí,,převzít své zajištění a svoji budoucnost na svoje bedra a nespoléhat na okolí…učí i zaměstnanci nadnárodních a tuzemských firem a běžní občané toto svoje děti – nebo finanční vzdělávání má budoucnost??? Odpovězte si sami…prosím…Vzhledem k tomu že tohle je pravděpodobně řízená diskuse již se tu nadále nehodlám vyjadřovat, pokud by někoho zajímaly podrobnosti nebo „fakta“ nebo měl zájem zjistit jak to je ve skutečnosti, hledejte,,pátrejte,,vyzkoušejte….kontakt na mě zde uvádět nebudu, internet je zrádná věc…PPS: na netu je anonym každý – osobní setkání nic nenahradí,,,a nějaká registrace tomu nepomůže, možná přidá kontakt na člověka nějaké té firmičce – třeba z řad partnerů stránky…a věřte že už se mě snažilo přetáhnout dost firem i s celým mým kmenem klientů….to by se zase rušily pojistečky,,,to by se zase vyplácely provize,,,,jak na běžícím pásu : ))) PPPS: Víte jaký je rozdíl když Vás navštíví poradce firmy xx a poradce firmy yy??? No poradce firmy xx Vám poradí dle výše svojí provize a podle toho jestli se dobře vyspal, a taky podle toho kolik musí splnit do měsíční uzávěrky…a poradce yy??co myslíte?? Nedejte na názory, zkuste fakta!!!firem xx je spousta…To že člověk NEmůže létat byl „názor“ většiny,,,nyní je „fakt“ že člověk létá, a docela úspěšně…a tohle vše co tu smolím je stejně jen mů názor,,,nebo fakt: ))????
    Nakonec snad reakce na ostatní ve výše uvedeném příspěvku, jen aby to bylo řečeno i z druhé strany barikády:
    ad1) popravovat??? dříve se lidé za osvětu i pálili,,poprava je asi milosrdnější…na semínář jezdí jen mladí lidé???od kdy???nátlak na uzavření smlouvy?? a hrnce nechcete???
    odstavec 2,3,4 vysvětlen v textu viz výše….
    ad5) nefunkční?? myslíte??? co konkrétně není funkční – zdokladovaně!!!!
    ad6) dotazy jsou žádoucí po semináři nebo kdykoli jindy (přestávky atd.), v rámci přednášky jsou zodpovězeny tak, aby ostatním posluchačům nebyl narušen vjem a časový harmonogram popř. ideální napsat a probrat po ukončení přednášky…semináře nejsou vedeny formou volné diskuse…vzhledem k velké obsazenosti snad pochopitelné….
    ad7) ztráta času??? tak jako suma sumárum je pořad pro širokou veřejnost tak základní seminář je od slova základní – tedy informace jsou podávány k pochopení pro širokou veřejnost a nejen pro odbornou…Poplatky??? Jaké?? Konkrétně!!! Já nikomu žádný poplatek neplatil – dovezli mě, odvezli mě, dali mi najíst napít, dostal sem spoustu materiálů, knížku atd…když se jdu pobavit s přáteli stojí mě to mnohdy vícero…že by to byl taky poplatek….teeeda už nikdy nikam nejdu….(lidi přemýšlejte)
    ad8) likvidováni jsou pouze delikventi, kteří porušili etický kodex nebo jiným způsobem špiní dobré jméno společnosti nebo narušují vážnost statutu PPZ – výskyt těchto parazitů prokázán ve všech společnostech jakéhokoli typu!!! Storno provize naprosto jasná a potřebná věc – spekulativní uzavření smluv a nezákonné obohacení není přípustné…
    Poslední tři odstavečky snad ani nepotřebují reakci – snad jen že firmám, které mají hlubší myšlenku než jen zisk držím palce,,,přeji si profesionalizaci našeho oboru a to ve všech směrech, dnes a denně se na to připravujeme a s radostí tuto výzvu přijímáme, nechť zhynou nebo jsou popraveni záškodníci a pomlouvatelé, věčně ublížení a nespokojení jedinci kteří škodí svým blízkým, i lidem kolem sebe, a díky netu i lidem s dalekého to kraje……Myslím že ode mě stačilo,,,jdu se věnovat užitečným věcem…..

    Odpovědět

  • Anonym

    29 června, 2011

    ZFP není finanční poradenství, a mají to i v názvu – „Zprostředkovatelská Firma Poliak“. To se uvádí už na první seanci zvané neprávem „seminář“. Asi jste tam ani nebyl.
    Zavádět, balamutit pod nátlakem a nevyhnutelností okamžitého podpisu a uzavření sponzorské kombinace – to je nejen neetické a nemorální, a už vůbec ne „úspěch“, stačí si polistovat v trestním zákoně.
    A likvidace zakladatelů struktur ze strany majitelů a jejich nohsledů s cílem získat jejich struktury a jejich provize – to doopravdy učiní jen pochybné individuum. A když je to komentováno /mně zlikvidovali cca 1000 spolupracovníků/ – tak majitelka začne blábolit, že to tak musí dělat, protože to počítače nestíhají, a začne zuřit… a když jí představím vysoce kvalifikovaného řídícího pracovníka /a jeho manželku školící také v tom oboru/ na celoslovenské úrovni, který pravidelně školí po celém Slovensku, tak ji chytne doslova amok a začne být nespolečenská a vulgární…
    Je všeobecně známé, že právě ona je motorem likvidace zakladatelů, řídících spolupracovníků, lektorů, tisíců spolupracovníků, podporovatelkou prostituce a kuplířství – je to v policejních a soudních spisech. A ta odchycená komunikace při pronásledování dalšího CZ ředitele – to je prostě horor. Cíle jsou zdokladovaně jiné, vstup do politiky pro beztrestnost za prostředky podvedených a okradených spolupracovníků.
    …..
    Takže ako to vlastne je ?
    1. Zavádzajúce informácie a nátlakové metódy pri prezentáciách
    2. Vyžiadanie zálohy na seminár, bez daňového dokladu, ktorá je nevratná
    3. Zavádzajúce a povrchné informácie na „základnom seminári“, psychická manipulácia na tému tzv. „finančnej nezávislosti všetkých seminaristov“ v čase podľa ich snaženia
    4. Obchádzanie zákona o elektronických registračných pokladniciach
    5. Nátlak na okamžité uzatvorenie zmlúv tzv. „Kombinácie“
    6. Vyžiadanie dodávania poistných zmlúv a seminaristov pre možnosť ďalších informácií
    7. Nevyplácanie provízií pri nedosahovaniu určitého počtu produkcie – bodov
    8. Motivácia seminaristov verejným vyplácaním odmien podľa počtu privedených seminaristov – typický znak pyramídových hier
    9. Nedodržiavanie prednášaného – nedodávanie statusných symbolov a provízií
    10. Nefunkčná kombinácia
    11. Likvidácia spolupracovníkov, predovšetkým tých riadiacich, a aj skúsených lektorov
    12. Vyhľadávanie korumpovaťelných, bezcitných a všetkého schopných pre riadenie
    13. Verejná prezentácia amorálností
    14. Vyhrážanie, zastrašovanie, vylučovanie z firmy s cieľom obohatenia sa o ich následné a udržiavacie provízie, o statusné symboly
    15. Využívanie firemného časopisu INFO ku prezentácií aj tých amorálnych a porušujúcich zákony
    16. Zneužívanie mien ministerstiev školstva a kultúry, zavádzanie názvom „akadémia“ a činnosť bez vzdelania v tejto náročnej oblasti, často aj bez maturity
    17. Uplácanie rozličnými formami – cez sjetinu, zvýhodňovaním za rozbíjanie štruktúr, sexualharašment
    18. Potláčanie úprimných, vzdelaných a rozhľadených ľudí odmietajúc ich porušovanie zákonov, morálky a etiky
    19. Zneužívanie stavebného sporenia – štátnych príspevkov na bývanie /vystúpil s tým aj technický riaditeľ ČSOB na veľkej porade v sídle firmy v Holíči/
    20. Motivácia k antidatovaniu poistných zmlúv a likvidácia tých, ktorí na to upozornia
    21. Organizovanie porušenia zákona 43/2004 Z.z.
    22. Organizovanie prepoisťovania klientov II piliera, podaktorí ani o tom nevedeli, boli „podpísaní“ niekým pre jeho provízie
    23. Vysoko pravdepodobné ovplyvňovanie niektorých jednotlivcov v stavoch PZ, súdov a prokuratúry zručnými manipulátormi s potrebnými kontaktami
    24. …
    25. …

    Odpovědět

  • Dulika

    19 listopadu, 2011

    Tohle vyplodí nějaký chorobomyslný mozek.
    Pokud někdo nechce pracovat nebo přestane pracovat, je to jeho věc. Vyhrožování ?????? Statusní symboly, že by někdo idebral ???? Proboha nevěřte takovým žvástům !!!!! Asi někdo upravil jeho smlouvy nebo jeho klienti šli na základní seminář. A provize šly do kapsy rodině a ne tomu ukřivděnému !!!

    Odpovědět

  • Jiří

    30 června, 2011

    Milý pane, někdo Vás náboroval? To se divím. Z vašich příspěvků je očividné, že nemáte žádné informace, vůbec nechápete o čem je dnešní trh a jestli si myslíte, že firma s retro přemýšlením tady bude dalších 10let, tak jste naivní. Jak si můžete dovolit psát v příspěvcích, že odcházeli především neúspěšní? Mám Vám zde vyjmenovat ředitele a vynikající lektory, kteří odešli ke konkurenci? Bez nich by ZFP ani nebyla, bohužel kdysi to bylo o něčem jiném. Dnes chtějí odejit další, bohužel mají strach. Dnes jsou někteří majiteli firem, které jsou daleko kvalitnější než ZFP, která vzbuzuje retro dojem. Nechápu kdo by Vás mohl náborovat, kdo by Vás s takovým uvažováním chtěl? To by si dali:-) Obohacování v ZFP je veřejně známé, tak tady nelžete. Bojujete za stranu, která nemůže vyhrát. Už dnes jste poražený. Už bylo mnoho podvedených a zneužitých, to se prostě u tutlat nedá.
    Co lidé podepisují v ZFP?
    Smluvní strany se dohodly, že pokud není v tomto článku dohodnuto jinak, je zástupce povinen za každé porušení jakékoliv povinnosti vyplývající z této smlouvy uhradit zastoupenému smluvní pokutu ve výši 15 000 Kč.
    Co jsou povinnosti? Zástupce se zavazuje, že v období každých tří za sebou následujících zúčtovacích období získá alespoň celkem 50bodu z přímé produkce. Smluvní strany se dohodly, že pokud zástupce nedodrží tento svůj závazek učiněný v tomto bodě, jedná se o podstatné porušení této smlouvy.
    Smluvní strany se dohodly, že zástupce je dále povinen: Mít uzavřené smlouvy, které tvoří tzv. ,,kombinaci“ ZFP akademie což ve smyslu dohody znamená, že zástupce musí mít uzavřené následující smlouvy- řádně a v čas plnit závazky z nich vyplývající po celou dobu trvání tohoto smluvního vztahu.
    Zástupce se zavazuje, že bude zájemcům a klientům poskytovat klientský servis v zajmu zastoupeného, nebude zájemce převádět ke konkurenčním produktům, jiným společnostem, či jakýmkoliv jiným třetím osobám, včetně sebe…
    Další pokuty do 1 000 000,- za vybrané porušení smluvní podmínky.
    To je krása… Hlavně, že všem tvrdí, že se ničemu nezavazujete:-)

    Odpovědět

  • Pavla

    30 června, 2011

    Odešlo spoustu významných lidí a jak jste už psal, dělají pro konkurenci nebo si založili vlastní společnosti. Na různých produktových školeních je potkávám a slýchávám jenom samé stížnosti. Mnohým z nich bylo vyhrožováno. Proto ZFP změnila smlouvu o spolupráci, která je ještě mnohem horší a v podstatě tam drží některé v šachu. ZFP je jedna ze společností, která nemá nic společného s kvalitním poradenstvím. Totální vymyvárna.

    Odpovědět

  • Lukec

    30 června, 2011

    Ano,,máte pravdu,,odešlo spousta významných a skvělých lidí,,,osobně znám 4 takovéto, z čehož 2 byly lektory a nyní pracují u firmy sponzorující tyto stránky – odešly proto, že nabízely pokoutně investice do Dubajských fondů….naštěstí pro slušné lidi a naneštěstí pro neslušné,,,letadlo už přistálo,,,resp. havarovalo…Jelikož pocházím z malé to dědiny, vím o 3 lidech kteří takto přišli o celoživotní úspory….vím o paní hooodně po 60, které bylo vybráno ze stavebního spoření a zainvestováno do těch super ziskových fondů…Proto jsou dnes smlouvy o obch. zast. řešeny tak, aby tento lidský plevel neměl možnost u dobré společnosti tvořit cokoli a pokud už ano, tvrdě za to zaplatil…To že ostatní společnosti tyto lidi vítají i s jejich kmeny klientů je úsměvné…
    A milý pane – kdybyste dobře vnímal co sem píšu, došlo by Vám pravděpodobně, že na semináři jsem byl, a jezdím tam již několik let…
    Vyzval jsem Vás ke konkrétním sdělením a doložení řečeného, nestalo se – tedy o čem se tu pořád bavíme??? O nějakém náboru co psal Váš kolega????? Dámy a pánové je docela zábavné tu sepisovat tyhle odstavečky. Já taky odešel za mlada z jedné japonské firmy,,,a co Vám budu povídat,,,nadávám a pomlouvám je kde můžu,,,nu nebyl jsem tam úspěšný – protože jsem se holt nenarodil pro kvadrant zaměstnance…tedy chápu Vaši zášť,,neúspěšní hledají místo jinde, kde třebas budou úspěšní, tdy Vám přeji, pokud se tak ještě nestalo, aby jste našli úspěch co nejdříve…já ho našel,,,a neměnil bych za nic…
    A odvolávání se na nějaké typy obchodních jednání a obchodních postupů??? I když si půjdu koupit hajzlpapír tak to tam bude – nebo mi chcete tvrdit že ne???? Že by snad jinde platili lidem za to že s nima sepíšou smlouvy které jim napřed vysvětlí??? Týýý jo,,,,musím si pozvat poradce z konkurenčních firem a poptat se jakým stylem komunikují s lidma a kolik provizí přepouští klientům a jak vedou obchodní jednání…Prdel nakonec – znám firmu kde působí bývalí členové zde haněné firmy (no ano zase delikventi) a pojali to tím způsobem že místo na seminář vozí lidi na zkoušky z38…teď nám zvednou poplatek,,,jejda jejda,,,to nám nábor prořídne : ))))

    Odpovědět

  • Anonym

    30 června, 2011

    Další vysoce postavený ředitel okradený majiteli a jejich nohsledy, v jehož struktuře se zakladatel a lektor na Štědrý den oběsil, psychicky nezvládnul tu chamtivost, agresivitu a podvody majitelů a jejich „pučmidrátů“. Tento chce žít.
    Individuum mimo systém to vše likviduje, protěžuje chamtivé, negramotnost, sešxualharašment, liblinga… bere útokem české struktury a pořad Suma Sumárum na ČT 1 sponzoruje z nakradených peněz ze Slovenska pro to, aby se dostali k dalším penězům, k dalším naivním méně přemýšlejícím a nevzdělaným naivním jedincům z řad mladých, sázejí na chamtivost a to s jediným cílem – dostat se do politiky pro beztrestnost. Mít další a další nevolníky.
    Mail ředitele s přílohou o ukončení činnosti /tu dávám pouze kriminální policii, soudům a jiným orgánům činným v trestním řízení/.
    Vážený pane Plxxx,
    že Vaše povaha a jednání je takové jaké je, to je Váš problém. Ale považuji za naprostou drzost a Vaši neomalenost, aby jste si dělil a rozděloval moje struktury, aniž by jste znal moje rozhodnutí a stanovisko po skončení mé PN. Vůbec jste nevěděl , zda hodlám pokračovat v ZFP nebo ne a už rozdělujete moje lidi a ještě jim lžete, že jste mně i s p. Maxxx volali a zvali na jednání a já jsem odmítla přijít. Naprostá lež od Vás. Ale v této disciplíně Vy jste opravdový odborník. A zrovna do Popradu, kde se snažíte mé lidi přidělit do Košic, jezdím pravidelně a spolupracujeme. Naštěstí moji spolupracovníci jsou daleko serioznější než Vy a odmítli Vám podepsat nějaký panflet dříve než budou hovořit se mnou.A zrovna v následujícím týdnu jsme jeli do Svitu k paní M na poradu a celou záležitost jsme si objasnili. Moji lidé stojí za mnou a NE za Vámi.
    Vy by jste se předně měl zamyslet sám nad sebou co jste pro mé struktury udělal Vy sám a jestli vůbec víte co je to podpora struktury, která Vám, Maxxx i Poxxx přinesla tučné zisky z 650 000 bodů. Kolik Vás stály tyto struktury na odměnách ?? Kolik jste jim přispěl na kanceláře, na činnost, na jejich podporu. !! Peněženky Vás všech zůstali zavřené, jen jste každý měsíc brali a brali a ani trochu jste se nestyděli. A teď si rychle chcete rozdělit práci jiných. Jak se Vám s těmito lidmi bude pracovat. ?? Asi jste si už tuto otázku položil zda by vůbec s Vámi pracovat chtěli. Možná jen pan Oxxx, ale ten je v Popradě sám. Jeho struktura už dlouho pracuje se mnou a bez něho. A proto je raději chcete přidělit do Košic.
    Pamatujte – Boží mlýny melou. Melou, někomu rychleji a někomu pomaleji. Někomu hodně, někomu málo. Vy si sám vyberte co by měli udělat s Vámi. Jak Vás v životě odmění.
    Začíná mně vadit čím dál více skutečnost, že jsem s Vámi vydržela tak dlouho spolupracovat a hlavně, že jsem Vám tak dlouho tolerovala Vaše podrazy.

    Odpovědět

  • Jiří

    1 července, 2011

    To je divné, Dubajské fondy nabízely právě lidé ze ZFP, kteří ve firmě klidně podnikali dál. A co ty podvody s IŽP, St.Sp. atd. Mám jmenovat největší bouchače a podvodníky? Ti tam pořád jsou. Já znám lidi, kteří přišli o životní úspory za dva roky v ZFP. Pane mám se zde rozepsat??? Znám takové hnusárny, že by člověk kroutil hlavou. Nejhorší na tom je to, že ty hnusárny nedělali jenom ti začátečníci, ale především ředitelé a lidé na vyšších pozicích. Slušní se na to nemohli dívat a raději odešli. Lektoři odcházeli, protože se jim nelíbil nemorální přístup. To nemluvím o podvodech, o kterých by mohl bývalý ředitel Jaroslav Jedlička napsat knihu. Jednou se knihy možná dočkáme, bude to nejprodávanější kniha v ČR.
    Finanční trh potřebuje očistu, potřebuje odstranit firmy, které vydělávají na naivnosti a nevědomosti lidí. Díky tvrdé obraně lidí, spoustu takových firem zaniklo. To, že registrace bude stát 10 000,- je dobře a já to jenom vítám. Možná se zavedou roční poplatky. Mají se radikálně měnit provizní podmínky, na tom budou bití společnosti, které dělají obraty přes životní programy, v tom je ZFP nejlepší. Jak by společnosti, které využívají více úrovňový odměňovací systémem přežili? Kdyby se měli provize u všech smluv snížit na minimům? Osobně podporuji zrušení provize za investiční část, protože stejně podřízení pojišťovací zprostředkovatelé nemají dostatek zkušeností k tomu, aby mohli klientovi navrhovat investiční strategie. Proč ZFP své lidi tak omezuje a nevzdělává je v investicích, za rok 2010 bylo sjednáno jenom kolem 900ks investic, to je ostuda. Myslíte si, že je IŽP s PP to pravé ořechové???????
    Důchodová reforma bude možná senátem a prezidentem schválená, chystají se velké protesty. Nikdo nechce, aby se do toho zapojili MLM společnosti, které na Slovensku udělaly více škod než užitku. Bude se to řešit na vyšších místech.
    Jen tak ze zvědavosti, Vám opravdu nevadí to, co firma prováděla svým lidem? Vám nevadí že konkurence má daleko kvalitnější servis. Když přijdu k Vašemu klientovi, jak si myslíte, že to dopadne? Jste jenom obchodníci, to Vám klienty neudrží. Musíte jít s dobou, nesjednávat retro programy, které nemají budoucnost. Na základě čeho děláte servis? Ať přijdu ke komukoliv, všichni to mají sjednané stejně, vůbec Vás nezajímají potřeby klienta. Nechápete finanční analytiku, vůbec nemáte ponětí o tom co poplatky a inflace dokáže. Ukazujete lidem nereálně částky.

    Odpovědět

  • Anonym

    1 července, 2011

    Je mi doopravdy divné, že se tu stále obhajuje dementní retardovaná vesnická dvojice podliaků. Dvojice, která lže, podvádí, krade a smilní. Dvojice, kreréžto jediným zájmem je nejen to, kdo s kým spí, ale jak je všechny okrást. Bez vzdělání, ani myšlenka není jejich. V tupých hlavách se nic takového neurodí, ani v té trojjediné – totižto žvatlající křupan – blekota, mekota a jekota, který ani za 10 roků nebyl schopen udělat firemní lektorské zkoušky, a štětka mu za odměnu veřejně dala na úkor gramotných lektorů poukaz na lektorské setkání ve Franci, a i jeho milence – bylo veřejné pohoršení. Vesnický bordel ON LINE. A …raději jsem ticho, nemám v oblibě retardované burany.
    ————-
    Týmto žiadam o postúpenie 18C/144/2009 ku riešeniu trestneprávnemu, lebo tam vecne náleží. Tiež žiadam vyvodenie dôsledkov pre navrhovateľov pre klamanie a pre pohrdanie súdom. Pre snahy o legalizáciu príjmov z organizovanej trestnej činnosti zneužitím súdov.
    ————–
    Záverom :
    Žiadam súd o vyneseni rozsudku :
    Na základe zistených skutečností žalobu v plnom rozsahu odmietam. Uvedená žaloba neprísluší ku riešeniu občanskoprávnemu. Podanie má všetky znaky pre konanie trestnoprávne.
    Odôvodnenie :
    Bolo zdokladované, že navrhovatel AXA d.s.s. v zastúpeniu CLServices s.r.o. svojím podaním vôči odporcovi Ing. Vxxx úmyslne uviedol nepravdivé a skreslujíce informácie s cieľom vyhnutiu sa klienta a organizátora zneužitia zákona 43/2004 Z.z. v prospech :
    1. Majiteľov firmy ZFP a.s. a ZFP akadémia a.s.
    2. AXA d.s.s. a.s.
    Ide o snahu konkrétnych osob z AXA d.s.s. a.s. a ZFP a.s.vyhnúť sa následkom trestnoprávnym a s cieľom zlegalizovať nezákonne získané peniaze na úkor licencovaných spolupracovníkov firmy ZFP a.s a ZFP akadémia a.s.
    Spoločnosť ZFP a.s. za účinného prispenia společnosti CSLP a.s. zorganizovala nezákonný priebeh dôchodovej reformy na Slovensku aj cez fakt, že táto činnost bola riešená UFT a bola medializovaná a bolo zdôrazňované, že kto uzatvorí zmluvu II piliera, bude riešený pod pokutou 20 milionov SK za jednu.
    Uvedeným zavádzajúcim konaním firmy AXA d.s.s. v zastúpeniu CLServices s.r.o. sú existenčne ohroženi licencovaní spolupracovníci firiem ZFP a.s. a ZFP akadémia a.s. pod pohrúžkou ich exekúcií v situácii, kedy vyžiadavané provízie majú predovšetkým manželia Poliakovi a ich niektorí nelicencovaní spolupracovníci, čo je navrhovatelovi na základe jeho svedectva na PZ SR známe.
    S úctou xxx

    Odpovědět

  • Jiří

    3 července, 2011

    Ale Lukec napíše, že to nevadí a že to nechápeme:-D Podporuje zde trestnou činnost, vůbec ho nezajímá co tato pochybná společnost napáchala.

  • Jakub Kamas

    7 května, 2012

    Jen ti špatní odcházejí???

    děláte si jako z lidí prdel? Kdo je schopný a dobrý právě u ZFP zůstat nemůže. A konkurenční firmy ty schopné získat dokážou… Protože mají co nabídnout… ZFP nenabízí nic… Omezený výběr produktů, růstu (jen tak na oko) a hlavně zase těch produktů… A ještě jednou ty produkty a nakonec zase ty produkty… Co chcete lidem radit?? S čím jim chcete jako poradit??? Jak vysoko uzavřít IŽP a na kolik??? Včetně stavebka??? Pardon… Ale přestaňte si dělat z lidí srandu…..

    ZFP jsou jen prodejci… Nic víc nic míň… Tak to dál už nijak neokecávejte a smiřte se s faktem… Multilevel ostatně ani k ničemu jinému použít nejde než aby prodával… Ale to jak prodávat a komu, to už jeho starostí není. To je jak s vysavači… Tyto mlm prostě mají jen vysavače a fény prostě neprodávají, já chci ale fén a dostanu vysvač… takhle teda ne ZFP.

    Odpovědět

  • ZIZU

    5 července, 2011

    Než jsem se setkala s typkem od ZFP, tak jsem měla hodně dobře uzavřené smlouvy. Měla jsem tu její kombinaci. Bohužel jsem byla důvěřivá, poněvadž u toho byla moje velmi dobrá přítelkyně, tak jsem tomu typku věřila všechno, na všechno jsem kývla a bohužel jsem všechno slepě podepsala.
    Jak jsme dopadla? Přišla jsem téměř o 20 000,- Kč a to budu ještě ráda. Skoro jsem přišla o dvě kámošky.
    Co z toho má? Největší životní zkušenost. Do ničeho se nenechat tlačit, poslouchat svoje instinkty a používat zdraví rozum. Já osobně uzavírat všechny smlouvy u poboček.

    Odpovědět

  • vlk

    16 července, 2011

    Zizu, Zizu pobočky nejsou vše. Není to náhodou taky tak trochu tvojí finanční negramotností? Zkus jednou neházet vše na jiné lidi. A že jsi měla všechny smlouvy předtím dobře uzavřené? To víš jak? Jo, už vím, asi ti to řekl zase nějaký jiný kámoš, co?

    Odpovědět

  • Anonym

    16 července, 2011

    Vec : Sťažnosť
    Na základe môjho trestného oznámenia ČVS: OPP-5397/SE-xxx
    Z podania celkom jednoznačne vyplýva, že ide o trestnú činnosť, lebo :
    1. Firma ZFP, a.s. cestou kancelárie na Štúrovej xxx organizuje v rozpore so zákonmi a etikou v poisťovníctve vyberanie 50,- Sk poplatku za odovzdávané zmluvy a to ešte bez daňového dokladu dlhodobo, čím dochádza k nezákonnému obohacovaniu sa niektorých pracovníkov firmy a aj k obchádzaniu daňových zákonov
    2. Firma ZFP, a.s. porušila zákon 43/2004 Z.z. tým, že zorganizovala uzatváranie zmlúv druhého piliera v podstate kýmkoľvek a brala peniaze od takto školených občanov vo svôj prospech na úkor štátu /licencia bola iba za poplatok 4000,- Sk a za ročný poplatok 1000,- Sk pre licencovaných s licenciou od úradu UFT na základe vykonaných skúšok a vydaniu certifikátu opravňujúceho na uzatváranie týchto zmlúv, čím následne firma poškodila licerncovaných spolupracovníkov, ktorých uviedla do problémov riešených NBS, políciou a súdmi v SR, pretože školila za poplatok 200,- Sk viazaný na uzatvorenie zmluvy doplnkového dôchodkového sporenia – tzv. tretí pilier, alebo za 500,- Sk, kohokoľvek. Je vedené trestné stíhanie políciou SR za túto činnosť.
    Bola aj relácia v Slovenskej televízii TA 3 – v dňoch 18 až 20.6 2006 ako aj správy v celoštátnej tlači.
    3. Advokátskou kanceláriou „xxx“ z Bratislavy je mi vyhrážané súdnym konaním so zaplatením úrokov a trovov, čo ohrožuje moju rodinu nielen finančne, ale aj spoločensky – ide o poškodenie mena môjho a mena mojej rodiny v zmysle účasti na uzatváraní zmlúv v rozpore so zákonom 43/2004 Z.z s následnou pokútou od NBS vo výške do 20 miliónov Sk za jednu takto nezákonne uzatvorenú zmluvu.
    4. Ide evidentne o nezaplatenie provízií mojej manželke v sume cez 20 000,- Sk aj o nereagovanie firmy ZFP, a.s. na žiadosti o vyplatenie provízií, čím došlo opäť k nezákonnému obohateniu sa niektorých pracovníkov tejto firmy na môj a manželkin úkor.
    5.Ide evidentne o neodovzdanie statusných symbolov na základe publikovaných a prednášaných pravidiel firmy ZFP, a.s – zlatého pera s mojou pečiatkou v hodnote cca 2500,- Sk a koženého kufra s logom firmy v hodnote cca 6000,- Sk.
    Súčet súm je zjavne nad hranicou, ktorá sa hodnotí ako trestný čin a ide zjavne o obohacovanie sa niektorých pracovníkov a konatelov firmy ZFP, a.s vo vlastný prospech na môj a manželkin úkor.

    Odpovědět

  • Heduš

    25 srpna, 2011

    Pravda,pravda.Ono je vždy lepší hodit špínu na ostatní,než si zamést před svým vlastním prahem.
    Vypadá to opravdu na Tvojí finanční negramotnost!!!!

    Odpovědět

  • Zdravý rozum))

    20 července, 2011

    Zúčastnila jsem sezákladního semináře i následných školení. Setkala jsem se se skvělými lektory, kteří mi poskytli cenné informace. Nevím, ale mylsím si, že ZPF není špatná firma, pomáhají lidem dozvědět se mnohé o programech – st. sp., živ. poj., penzij. p., je to školící centrum, firma, která má smlouvy s ČS, ING, RAIFFEISEN, WUSTENROT, KOOP,.. a dalšími.., takže těžko by tyto pojišťovn šly doo rizika… Takže tady nemelte blbosti a raději si ošetřete vlastní peníze a amlouvy. Nechápu, proč by měl cizí člověk pobírat provizi za mé smlouvy. Já osobně si je raději necham. Vy ne???

    Odpovědět

  • Radek

    20 července, 2011

    Když myslíte… budiž vám přáno.

    Odpovědět

  • Daniel

    20 července, 2011

    Souhlasím se zdravým rozumem. Pojišťovny si nemohou dovolit jít do rizika a proto nebudou spolupracovat s někým, kdo jim za to nestojí. Proto není důvod nenavštívit základní seminář od ZFP a poslechnout si pár zajímavých informací o financích.

    Odpovědět

  • Marcela

    9 srpna, 2011

    Dobrý den, máte naprostou pravdu. Jenže lidé, místo, aby si sami zašli na seminář, tak si raději budou číst negativní příspěvky a podle toho se pak rozhodují.

    Odpovědět

  • Anonym

    9 srpna, 2011

    Danieli, pojišťovnám je šuvix, kdo jim přinese jakoukoliv smlouvu, takže i od ZFP parazitů i ty storna, mají i z nich profit, a obrovský – vše, na úkor pojistníků. Takže strpí i negramotné pitomce ze ZFP. A to jsou samozřejmě jediné relevantní informace, které se dozví případní adepti na brainwashingové seance i tu, a gratis.
    ad Marcela – jak dobře, že lidé umí číst a přemýšlet, a proto už raději nechodí k parazitům na jejich sobotní seance.A nebojte se, tato „sebranka“ už konečne skomírá.

    Odpovědět

  • Anonym

    20 července, 2011

    Sledujte více osudy podvedených a okradených, je toho na netě dost. Nezařaďte se k likvidátorům lidí jen s cílem okrást je tak, jak to dělá řízení firmy, mrtvých a jejich pozůstalých je už dost. Je to sledované a už se to pomalu uzavírá… nezblbněte na poslední chvíli. Nechvalte veřejně organizovanou kriminalitu a její nositele, je to také trestné.
    Renča, 11.07.2011 09:30:24
    Ještě dovolte příběh….taťka byl v Akademii „dobrý“… získal spoustu lidí, kde pomocí svého sponzora jim založil smlouvy,které oni chtěli…taťka byl tehdy na nízké pozici….pak vyšplhal na vyšší, o 3 stupně…ti lidi pak pojistky zrušili a taťka musel vracet provize ještě vyšší, než vlastně vydělal….bohužel spáchal sebevraždu…důvodů bylo víc,ale jeden z nich a tuším rozhodujících byla akademie…
    Nejen že mu lidi do toho nechtěli jít,tak ani nedostával peníze, i když lidí pod ním nedělali..protože pokud neuzavřel aspoń 3 smlouvy za měsíc, tak peníze za ně nedostal….dokonce snad ještě člověk i když se kolikrát snaží, bohužel někdy se nedaří…podmínky jsou opravdu vražedné,když se do toho vrhnete naplno…. nějaký dluh tam bohužel zůstal a ti zmetci to chtějí po mamči…. já vím,že dluhy se dědí…ale mluvila jsem s dobrým právníkem, a toto chtít po vdově, když v tom podnikal jen taťka, je hyenismus….
    Tak kdo chcete hurá do akademie…
    Martin, 12.04.2011 18:39:15
    ZFP Akademie – tfuj !
    Tato společnost napáchala spoustu zla a ještě určitě napáchá…bohužel. Do té doby, co si nechají lidé radit od tetičky z Horní-Dolní, která je po jednodením školení opravdový expert přes finance :))
    Bohužel potom lidé při zmínce o finančním poradci chytají vyrážku. Hlavně tam nikdo nechoďte, je to pyramida jako prase a nevychází z ní nic dobrého.
    Tomáš Řehula, 12.04.2011 18:48:05
    Jsem pojišťovací poradce a slovo “ PORADCE “ bych zdůraznil, ZFP je nehezký distribuční kanál, kde vyučení tesaři radí klientům jak nakládat s penězi. Bohužel to dopadá katastrofálně a to nejhorší je, že se to málokdy dá rozumně napravit. A vím o čem mluvím, smlouvy po ZFP opravuji denně !
    Mimo jiné neduhy naprosto neposkytují tak potřebný klientský servis, maximálně tam bouchnou další úžasné a ještě lépe finančně hodnocené IŽP. Je to hnus, velebnosti.
    A vůbec nejhorší smlouvy dělají příbuzní – když se poté klienta zeptám, proč tu smlouvu bratranci podepsal, odpoví mi: „Já mu věřil“
    Dle mého názoru ZFP(A) nemá v naší branži co dělat. Lidé potřebují kvalitu a ne hloupé MLM.

    Odpovědět

  • Pepino

    12 září, 2011

    Dobrý den ,Dnes my přišel od ZFP dopis bez vysvětlení.Stálo tam jen že mám neprodleně zaplatit 1681kč.a čislo ůčtu na který mám pladbu postoupit.Momentálně čekám od ZFP vysvětlení.Jinak asi začnu rozesilat takové dopisy taky a budu čekat kdo se chytne a zaplatí:-)))

    Odpovědět

  • rozum rozumovic

    8 srpna, 2011

    zcela souhlasim! take jsem se zucastnil zakladniho seminare a myslim ze informace ktere tam zazneli jsou uzitecne z hlediska vlastnich financi…neni to jen o tom jak na nekom videlat ale o tom vytahnout ze statu penize ktere vam patri!kdo tam nebyl at neplaca kraviny. at si tam radeji zajde a udela so obrazek posleze!

    Odpovědět

  • Radek

    9 srpna, 2011

    A není lepší zefektivnit státní finance tak, aby vám peníze stát nebral, než abyste je draze musel vytahovat zpátky? Navíc v situaci, kdy třeba na stavební spoření si stát půjčuje cca za 4 %, aby vám stavební spořitelna dala 2% zhodnocení? To je postavené na hlavu.

    Odpovědět

  • Anonym

    9 srpna, 2011

    Zásadní nepochopení produktu stavební spoření. To má za cíl podporu v oblasti bydlení, a ne zneužívání třeba i vesnickými parazity v ZFP. Byl jsem u toho, když o tom na poradě na Slovensku mluvil technický ředitel ČSOB, a zjevný negramotný parazitující buran se jen uculoval… tam je problém. Podvodníci se chtějí nabalit na chudých, a ještě se i veřejně chlubí nakradenými prostředky od těch, které podvedli, a chvástají se svými „hotely“…
    Negramotná chamtivá lůza přeci jen nemá co dělat ve finančním poradenství. Může si třeba i smilnit, ale za svoje, ne? A ne veřejně, anžto i prostituce a kuplířství je také nezákonnou činností tak, jako i likvidace vlastních spolupracovníků.
    Nedivím se paní Martě, že s tím nechce mít nic společného a že jde raději pryč. A ten nástupce? Uvidíme, zda tu zjevnou zločineckou negramotnou sociopatickou sebranku vykopne z AFIZ.

    Odpovědět

  • tondy

    5 listopadu, 2011

    No jasně, kdo jiný by měl brát provize ze své rodiny než člen rodiny, já také se zfp pracuji mám dvě malé děti a můžu říct že za ten rok co spolupracuji, mám uznání a dobrý i příjem a když se někdo z rodiny potřebuje pomoci obrací se na mě, hodně lidí co tu pomlouvá je právě ta konkurence.Myslíte že když přijdete do rodiny a nabídnete jim provize z vlastních produktů že toho nevyužíjí?

    Odpovědět

  • Vašek

    22 července, 2011

    To je srandovní stránka, tolik lidí z konkurenčních firem Zfp na jednom místě 🙂

    Odpovědět

  • P

    28 září, 2011

    To je jasné, že tu konkurence pomlouvá ZFP, stačí si zjistit komu tento server patří 😉 ZFP neposílá žádné výhružné dopisy a nikoho do ničeho nenutí. Smlouvy máte uzavřené s bankami a pojišťovnami a většina se dá zdarma stornovat nebo můžet snížit měsíční poplatky na pár korun, když jste švorc.. Je vidět, že účastníci této diskuze jsou vysoce finančně negramotní. ZFP je akreditována ministersvem školství a její činnost a informace jsou ověřené státem. Podle mě nejsou špatní a lidé, kteŕí jsou spokojení nemají potřebu hledat takovéto diskuze a psát sem. Takže se nedivte, že většina příspěvků je negativních.

    Odpovědět

  • Anonym

    28 září, 2011

    Nechápu, proč píšeš o něčem, o čem nic nevíš. Třeba i já jsem jedním z pronásledovaných evidentními chamtivými sociopatickými primitivy, a pomáhám dalším pronásledovaným spolupracovníkům této „grupy“ v SR i ČR.
    Úryvek z 330 stránkového odvolání dokladujícího spousty trestných činů:
    Vec: Odvolanie proti uzneseniu ev. č. 20C186 07 – 29 7107222280 podaného u okr. súdu Košice I dňa 3.10.2007 – doplnenie na základe vyžiadania zo dňa 31.10.2007 prevzatého 8.11.2007
    V súlade s textom odvolania „an block“ považujem podľa ustanovenia. § 221 (1) O.s.p. :
    f) účastníkovi konania sa postupom súdu odňala možnosť konať pred súdom, pretože sa rozhodlo vo veci bez môjho vedomia na základe zmanipulovaných ako aj nepravdivých podaní zo strany navrhovateľa. Na základe týchto skutočností:
    h) súd prvého stupňa nesprávne právne posúdil vec, a preto nevykonal ďalšie navrhované dôkazy.
    Ďalej podľa § 205 (2) Odvolanie proti rozsudku alebo uzneseniu, ktorým bolo rozhodnuté vo veci samej,
    b) konanie má inú vadu, ktorá mohla mať za následok nesprávne rozhodnutie vo veci,
    c) súd prvého stupňa neúplne zistil skutkový stav veci, pretože nevykonal navrhnuté dôkazy, potrebné na zistenie rozhodujúcich skutočností,
    e) doteraz zistený skutkový stav neobstojí, pretože sú tu ďalšie skutočnosti alebo iné dôkazy, ktoré doteraz neboli uplatnené (§ 205a),
    f) rozhodnutie súdu prvého stupňa vychádza z nesprávneho právneho posúdenia veci.
    Návrhy Navrhovateľa v podaniu zastúpeného sú v priamom rozpore so skutkovým stavom veci, čo dokladuje odvolanie zo dňa 26.10.2007 a prílohy zo dňa 30.10. 2007 a dňa 5.11.2007. Z odvolania ako aj priložených príloh zjavne vyplýva, že zastúpený navrhovateľa neovláda problematiku navrhovateľa a že bol tiež zmanipulovaný v stave – kedy nemá prehľad priamo z činnosti firmy a nepozná takmer nikoho z poškodených.
    Činnosťou Navrhovateľa, ktorá bola konaná s cieľom obísť zákon 43/2004 Z.z. došlo k definitívnej strate jeho mena, ktoré bolo už aj v minulosti tiež poškodené ním samým.
    Proti navrhovateľovi sú vedené trestné stíhania na základe trestných oznámení podaných ešte před vznikom časopisu ZRCADLO, ktoré v súlade so zákonmi napomáha poškodeným spolupracovníkom riešiť, aj v súlade s pomocou polície, existenčné problémy, ktoré im vznikli na základe toho, že verili navrhovateľovi a ktorý ich dôveru zneužil s cieľom vlastného obohatenia sa…

    Odpovědět

  • Jiři

    17 října, 2011

    To je jasné, že tu konkurence pomlouvá ZFP, stačí si zjistit komu tento server patří 😉
    Negativní komentáře jsou po celém internetu, ZFP má prostě špatné jméno jak v interních sítích, tak externích. A nejde pouze o zprostředkovatele, ale i o klienty, kteří píší o tom jak se nechali podvést.
    ZFP neposílá žádné výhružné dopisy a nikoho do ničeho nenutí.
    Zábavné tvrzení. Nejde ani tak o výhružné dopisy jako spíše o přímé vyhrožování. Jinak samotná smlouva o spolupráci kterou nechávají podepisovat nezkušeným lidem, je sám o sobě zastrašující nástroj.
    Smlouvy máte uzavřené s bankami a pojišťovnami a většina se dá zdarma stornovat,nebo můžete snížit měsíční poplatky na pár korun, když jste švorc.
    Zdarma stornovat? Vzhledem k tomu, že se klientům většinou sjednávají životní programy, je Váš argument směšný. Možná, ale boucháte st.sp. a jiné nestornované produkty, které jsou provizně s porovnáním IŽP nízko provizně hodnocené. Snižování pojistného po určité době znamená to, že už z velké pravděpodobnosti neuvidíme peníze, které jsme museli vynaložit na provizní systém za první dva roky.
    Je vidět, že účastníci této diskuze jsou vysoce finančně negramotní.
    To je zajímavé tvrzení, ZFP je považovaná od odborníků jako jedna z negramotných firem. Neznám člověka, který by měl čisté svědomí , byl zároveň odborníkem a zastupoval ZFP. Pokud ho znáte, napište jeho jméno. Myslím si , že se stačí podívat na Suma sumárum a je o zábavu postaráno.
    ZFP je akreditována ministerstvem školství a její činnost a informace jsou ověřené státem.
    Akreditaci kterou si může zařídit jakákoliv jiná firma, navíc ZFP není jediná, která má akreditaci.
    Státem ověřené? Vy jste opravdu zábavný.
    Podle mě nejsou špatní a lidé, kteří jsou spokojení nemají potřebu hledat takovéto diskuze a psát sem. Takže se nedivte, že většina příspěvků je negativních
    Nepíšou zde proto, protože nemají žádné argumenty. Samotný zakladatel , ani ředitelé se nedokáží postavit konkurenci čelem. Protože by odešli jako spráskaní psi. Zeptejte se ředitelů, proč se tak chovají k vlastním lidem. Slovenko – důchodová reforma je dobrý příklad.

    Odpovědět

  • viky

    23 listopadu, 2011

    tak jdi k OWB nebo partners ti te oskubou a nic ti nedaji proste to delaji jinak 🙂
    a nekteri nejsou ani clenem AFIZ protoze je vyloucili a tisice lidi jako ty ,jsou chudaci kteri si stezuji a nic nedokazou a budou kydat.Ja jsem tam byl nic jsem si nesjednal ale pochopil ….ty asi ne ubozaku

    Odpovědět

  • Jiří

    25 listopadu, 2011

    Proč bych měl chodit do Partners nebo OVB? Znám jiné a pro mě zajímavější možnosti. Každopádně Partners i OVB, jsou na tom pořád lépe než ZFP, alespoň servisně. Věřte, že mě nikdo neoškube:-)

    Odpovědět

  • Jarda

    28 listopadu, 2011

    Čauky, taky mě tam zlákali a já blbec podepsal smlouvu a ani jsem neměl čas si ji přečíst. Sebrali mi jak originál tak kopii a nemůžu jí ani zrušit. Nemoh bys mi jí skenout?
    Nebo aspoň seznámit s nejdůležitějším? Díky

    Odpovědět

  • Kamila Mazánová

    10 října, 2011

    Dobrý den, me osobně ZFP velmi pomohla. Na základní semináš si stěžovat nemohu. Ocenuji hlavně profesionální přístup.
    Ve svých smlouvách jsem měla velký nepořádek. Ted si je spravuji sama. Před 14ti dny mi za ně přišlo 25tis provize. jsem samoživitelka, mám 2 děti a to se každá kačka hodí.

    Odpovědět

  • Radek

    11 října, 2011

    Proboha! Co jste si to uzavřela? To se nedoplatíte, jestli za to byla taková provize. Navíc když první IŽP musíte podle ZFPA uzavírat na svého „sponzora“ (nebo jak mu říkají).

    Odpovědět

  • Anonym

    11 října, 2011

    Sranda, to se nedá. Jedině že by se dala do té jejich nepsané činnosti – prostituce a kuplířství, a to má potom málo, ne?…

    Odpovědět

  • Dulika

    19 listopadu, 2011

    Jak to čtu, tak se usmívám. Co to je za blaf, že musím první smlouvu uzavírat na sponzora ?????

    Odpovědět

  • Hm...

    11 října, 2011

    tak to je mazec. Kolik budete samoživitelko s 2 dětmi platit za těch geniálních 25000 měsíčně po době min. 2 let???????????? než to budete moci zrušit za 0, ale bez storna té úžasné provize?

    Odpovědět

  • Nekecej do toho čemu nerozumíš

    4 listopadu, 2011

    idiote je lepší uzavřít dítěti stavební spoření za nic nebo za odměnu (že na své dítě myslíš)??? máš pocit, že tvé dítě by nemělo být zajištěno???

    Odpovědět

  • Anonym

    4 listopadu, 2011

    Stavební spoření s provizí 1 procento z cílové sumy? Takže na kolik desítek – stovek milionů? A kolik platíte za úložky měsíčně? Prostitutka?

    Odpovědět

  • hm,..

    4 listopadu, 2011

    co myslíš? Já 15 let, jak dlouho ty?

    Odpovědět

  • Dulinka

    19 listopadu, 2011

    A že někoho nenapadne, že tyto provize jsou za celou její rodinu ???????? Ale tam nebyl nepochopí, ale haní a pomlouvá.

    Odpovědět

  • Lenka

    28 listopadu, 2011

    Poradíš mi, jak na to, jsem ve stejné pozici jako ty a ráda bych si promluvila s někým od nich ale nechci žádné okecávačky. Kdyžtak písni sms na 721871025 Díky

    Odpovědět

  • Evka

    9 prosince, 2011

    Moc hezky se to čte opravdu.Tak se dá říct že si vyděláváš že si při mateřské přivyděláváš peníze.Jestli pak víš,že každá výdělečná činnost se musí hlásit a za ní odvádět daně.Nedej bože, kdyby na tebe skočila OSSZ a FU.Doufám, že by se za tebe ZFP postavila, ale já myslím že určitě ne.Docela jsem se pousmála že díky ZFP sis dala smluvy dopořádku ,si myslím, že to dokáže hodně lidí i bez ZFP. :).

    Odpovědět

  • Adam

    22 dubna, 2012

    Spavovat smlouvy sami? Tak schválně by mne zajímalo, kolik lidí, kteří již smlouvy uzavřené mají třeba 5 let, si dokážou najít podklady a smlouvy aktualizovat, přesně si najít co potřebují a kde by přípodně mohli příjít průběžnými legislativními změnami ke státním přímým penězům. Neleží všem ty smlouvy po uzavření v šuplíku a nikdo na ně nehledí, jen tupě platí. A pojištovny mezi sebou produkty zlevnují a lidé platí stále ty velké peníze. Kdo z Vás využívá ke zhodnocení peněz investice a mimořádné účty ? Vesměs nikdo o těchto účtech neví a nevyužívá. Nehledě na to, která firma dneska nefunguje za účelem zisku? Každá firma přece musí pro svůj chod a činnost produkovat zisk. Každý má možnost se sám rozhodnout a posoudit co pro něj a jeho rodinu je a není výhodné. A mimochodem, pokud nazýváte ZFP letadlo, platil někdo z Vás vstupní poplatek? A když někdo zaplatil peníze za vstupní saminář, snad dostal podklady, oběd, seděl v prostorách, někdo přednášel. Nic dneska není zadarmo. JE TO JEN V LIDECH.

    Odpovědět

  • Pamětnice

    4 července, 2012

    Víte že existují daleko kvalitnější semináře za 2.200,00. Jsou dvoudenní začínají snídaní – rautem a je v tom i welness. Občerstvení po celou dobu + svačinky.Menu 3-chodové formou švédských stolů. A světe zboř se vzdělávání zdarma a na podstatně vyšší úrovní !!!!!

    Odpovědět

  • Jiří

    29 listopadu, 2011

    Dobrý den, pracuji jako právník u společnosti Axa. Na stůl se mi dostává hodně stížností ohledně uzavřených smluv od spol. ZFP. Pokud se i vy cítíte podvedeni, tak mi napište na email navr.axa@seznam.cz Ze smlouvy se v současné době lze vyvázat.

    Odpovědět

  • Maky

    19 prosince, 2011

    Dobrý den,
    přidávám sem zkušenost ze ZPF a povím vám že má zkušenost je taková že bych snimi nic nikdy neuzavřela a také proně nepracovala jak mi nabízeli..Naopak mě to nakoplo ke spolupráci s někým jiným a povím vám že to má lépe propracované nežli nějaké ZPF,PArtnert a také OVB.Pokud by jste měl někdo zájem o informace tak napište na mail makulda@setnam.cz

    Odpovědět

  • Nejpůvodnější kolemjdoucí

    9 května, 2012

    ZFP se do konce roku stane součástí České pojišťovny. Od začátku roku jednají o prodeji, není třeba se rozčilovat.

    Nemusíte se rozčilovat pokud Jakube nepracujete v ZFP…to bych pelášila do Broukru nebo Fincentra.Pokud o vás budou stát.

    Odpovědět

  • jarda

    10 května, 2012

    No nevím, a co na to AFIZ? //www.investu­jeme.cz/multi­level-nebo-letadlo/nazor/147370/ „ZFP se do konce roku stane součástí České pojišťovny. Od začátku roku jednají o prodeji, není třeba se rozčilovat.

    Nemusíte se rozčilovat pokud Jakube nepracujete v ZFP…to bych pelášila do Broukru nebo Fincentra.Pokud o vás budou stát.“

    Tuším to jde do labutí písně, ale jde o nakradené peníze na úkor okradených a i mrtvých spolupracovníků, takže zase policie, státní zastupitelství, a dotyčná pojišťovna, aby se nezůčastnila loupeže tisíletí, ne? Samozřejmě jsou tyto podvody sledované a budou trestněprávní následky pro všechny zůčastněné…

    Odpovědět

  • Onkl

    15 května, 2012

    „ZFP se do konce roku stane součástí České pojišťovny. Od začátku roku jednají o prodeji, není třeba se rozčilovat.“ – Směšné, když Česká není česká, ale italská (Generali) a Italové o nějaké ZFP rozhodně nestojí

    Odpovědět

  • Pamětnice

    4 července, 2012

    Prchejte zavčas ze ZFP group !!!
    já jsem po 3 letech ukončila spolupráci a nestačím se dívit jak jsou lidé okradání a hlavně mylně informování. Kdo se chce naučit pohybovat v této oblastí napište svou adresu.

    Odpovědět

  • Pamětnice

    4 července, 2012

    Svou nemůžu uvěřejnit, mám hodně problému že jsem ukončila činnost, tato zkušenost mě stala 66.000,00 Kč

    Odpovědět

  • Pamětnice

    4 července, 2012

    Ještě jeden dotaz. Všimli jste si někdo že slovo INFLACE je pro ZFP hanlivé slovo ??? Pořád se mluví o nějakém zhodnocení 3–4% u všech produktů. Ve skutečnosti je 0–1% zhodnocení !!!

    Odpovědět

  • Jiří

    15 srpna, 2012

    ZFP dostala pokutu, na co ta ČNB tak dlouho čekala?

    Odpovědět

  • PVL

    16 února, 2014

    Aloe od LR jsem užíval, mám horší výsledky krve než před užíváním. Je to podvod. Už jen ten certifikát Fresenius a používají se tam např. v USA zakázaná rakovinotvorná sladidla (natriumcyklamat). Ono za prachy se dá získat asi jakýkoli certifikát. A nechat si vymývat mozek na těch jejich sektářských seminářích, na to opravdu nemám nervy a žaludek. Zneužije li např. někdo své podřízené, své zákazníky či své přátele na které má vliv, asi se po nich vyšplhá k nějakým úspěchům, ale riskujete, že přijdete o přátele, zákazníky atd. Podvod to je jako každý MLM. Ty kecy jak MLM ve světě vydělává jsou jen chyméra. Kamkoli přijedete, máte kamenné obchody. MLM se prodává jen v obchodech absolutně neprodejné a předražené zboží. Ano, neprodejné a předražené!!!

    Odpovědět