CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/$ 23.470 -0,62%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

Fincentrum i Partners míří do realit

 


 

Když si klient kupuje nemovitost, většinou potřebuje minimálně hypoteční úvěr. Hypotékou to ale nekončí, dalším možným financováním je úvěr ze stavebního spoření, nebo kombinace obou úvěrů. K hypotéce je také často potřeba sjednat životní pojištění. A co penzijní připojištění nebo II. pilíř důchodové reformy? Klienti realitních kanceláří jsou pro poradenské společnosti zlatým dolem a ne zrovna probádaným. To se ale brzy změní.

Co konkrétně chystají společnosti Fincentrum a Partners se dočtete na Hypoindex.cz.

Loading

Vstoupit do diskuze 15 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Generační rozdíly v investování. Více než 30 % mladých lidí si aktivně spoří na důchod už teď

Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky, technologický pokrok a celkovou kulturní vyspělost dané doby. Podívejte se blíže na investiční […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024

Do čeho investovat v době války?

Může se zdát, že mezi rizikem a nejistotou je pouze minimální rozdíl, ale není tomu tak. Riziko znamená, že lze na základě přiměřeného datového vzorku vyčíslit pravděpodobnost, zatímco v případě nejistoty je podobná kvantifikace nemožná. Geopolitické události se ze své podstaty pojí s nejistotou a mají širší paletu neznámých […]

Text: Redakce

25. 04. 2024

Komentář: Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu

Prezident Pavel se rozhodl vstoupit jako moderátor do politického jednání mezi vládou a opozicí o jedné z nejdůležitějších reforem pro budoucnost České republiky. Toto vlídné gesto, aby bylo dosaženo konsenzu alespoň nad základními obrysy hned na začátku vyjednávání, mělo ale trvání jen pár hodin. Po potvrzeném zápisu […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

23. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Dlouhodobý poradce

    21 května, 2013

    Mně to přijde takové legrační. Chápu, že tyto společnosti chtějí maximálně využít potenciál trhu. V praxi ale tak polovina lidí ve Fincentru i Partners hypotéky vůbec nedělá a nerozumí jim (investičko je přece jednodušší a člověk u toho nemusí přemýšlet..) ostatní věci umí tak okrajově a nyní ještě budou dělat i reality…Samoz­řejmě jsou tam i špičkoví poradci a těm se tímto omlouvám…
    Nicméně to bude opravdu zajímavé. Už jen čekám na prodej zvýhodněných hrnců, kosmetiky apod…kdoví, třeba s tím zítra začnou…

    Odpovědět

  • On

    21 května, 2013

    No a co má bejt?

    Víš třeba o tom, že základem celého toho rádoby finančního plánu jsou úspory, nikoli imaginární zhodnocení v podílových fondech?

    Takže očekávám, že Partners a spol. uvedou i levný energie, telefonování apod. Zatím jim to přijde hloupé. A taky je většina lidí lenivá se učit něco novýho.

    Realitní služby budou mít určitě samostatnou divizi, ti tzv. finanční poradci (jak sami sebe děsně hrdě označují) budou spolupracovat jen jako tipaři.

    Odpovědět

  • Yersinia Pestis

    22 května, 2013

    Omlouvat se nemusíte. Dobrých poradců v MLM zbývá už velmi málo a nejme daleko od doby, kdy tam nebude téměř ani noha.
    Ale chápu je. Je to pro ně jediná cesta jak dál pokračovat. „Poradenství“ za chvíli dělat nebudou moci, ať už díky nějaké regulaci, nebo přirozeným vývojem trhu a klientů, kdy ti solidní poradci snadno budou přebírat nešťastníky upsané na investička atd.

    Je to jako na poště. Tam taky jdete poslat dopis a v mezidobí odmítnete super životko, kontokorent, zlevněnou sadu výherních losů a luxusní sadu ložního prádla :-)
    Přesně jak tu někdo píše, za chvíli začnou tipovat plyn a elektřinu. Broker Consulting už například nabízí lepší tarify na volání atd.

    Odpovědět

  • hugo z hor

    13 června, 2013

    jo jo, třeba se bude líp než II. pilíř bouchat: Kohoutova mast, na lysinu past…“ (Cimrmane, sorry)

    Odpovědět

  • On

    21 května, 2013

    No a co má bejt?

    Víš třeba o tom, že základem celého toho rádoby finančního plánu jsou úspory, nikoli imaginární zhodnocení v podílových fondech?

    Takže očekávám, že Partners a spol. uvedou i levný energie, telefonování apod. Zatím jim to přijde hloupé. A taky je většina lidí lenivá se učit něco novýho.

    Realitní služby budou mít určitě samostatnou divizi, ti tzv. finanční poradci (jak sami sebe děsně hrdě označují) budou spolupracovat jen jako tipaři.

    Odpovědět

  • Ona

    21 května, 2013

    Už jen sex a další zneužívání a okrádání lidi, jde to k denně zveřejňovaným „šmejdům“a tím ke konci MLM ve finančním poradenství. Sami se nevědomostí a nenažraností ničí, a to je dobře. Všichni to vidí.
    Žádný finanční poradce, natož špičkový, není v MLM, nechce být blbcem, podvodníkem a volem.

    Odpovědět

  • Jirka

    23 května, 2013

    Docela chápu tento krok, je to byznys, ale nemám rád řeči o tom, že najdou levnější hypotéku a ten kdo to tvrdí tak lže, protože pravda je jiná. Když klient přijde do banky z konkurenční nabídkou, vyjedná si daleko lepší sazby než zprostředkovatel. Proto jsem už tenhle byznys ponechal konkurenci, nemám na to žaludek. Tvrdit klientům že jsme tady od toho, abychom našli nejlevnější hypotéku, je prostě nesmysl. Pokud to banky nezmění a nebudou stejné podmínky na obou stranách, ať si hypotéku prodávají v MLM když na to mají žaludek, já od toho dávám ruce pryč.

    Odpovědět

  • praxe

    23 května, 2013

    No nevím, jak jste to měl vy, ale zprostředkovatel taky může pracovat s konkurenčníma nabídkama a když nosí do banky dost úvěrů, dávají mu hypoteční speialisti slevy automaticky.. záleží na vazbách. Kdo udělá např. dvě hypo za kvartál, nemůže moc čekat.

    Odpovědět

  • Jirka

    26 května, 2013

    Ale ano, dostanete slevu, ale pobočka dá ještě zajímavější nabídku. Dostal jsem se u klienta na 2,75% stejná banka dala 2,65%. Navíc aby jste dostal výhodnější sazbu pro klienta, tak musíte udělat drahé hypotéky, teprve pak dostanete lepší sazby, tak to je opravdu paráda.

    Odpovědět

  • prťka

    13 června, 2013

    …ale jsou mimo realitu…

    Odpovědět

  • Г-н Джеймс luios

    5 července, 2013

    Здравствуй,

    Вы в любой финансовые трудности? Вам нужен кредит, чтобы очистить ваши долги? Вы деловой человек или женщина, которая хочет расширить свой ​​бизнес? Мы предлагаем все виды кредитов свяжитесь с нами сегодня для реальный кредит по электронной почте: jamesluiosloan­s@yahoo.com
    Форма заявки на кредит
    Имя заявителя:
    страны:
    Род занятий:
    Пол:
    Цель получения:
    возраст:
    Номер телефона:
    Необходимое количество:
    Срок кредита:
    Ежемесячный доход:

    Г-н Джеймс luios

    Odpovědět

  • Michal

    14 července, 2013

    Určitě to na sebe vše logicky navazuje. Ve velkém měřítku toto dělá např. M&M Reality Holding, kde v M&M Reality klienti dostanou služby v oblasti nemovitostí, v M&M Hypoteční co se týká hypotéky a v M&M Pojišťovací vše ohledně finančních produktů. Funguje to co já vím perfektně a klient má vše pod hlavičkou jedné značky.

    Odpovědět

  • diamon stone

    21 října, 2013

    Dobrý den,

    To je DIAMON finančník HOME jsme registrovaná a legitimní
    zaručeného úvěru společnosti, a poskytování úvěrů pro jednotlivce,
    Společnosti, vládní agentury, kostely a podniky
    Organizace a jednotlivci všeho druhu. Jste v nouzi
    Úvěr k jinému účelu? Jste problému
    Finanční? Potřebujete finanční řešení? Půjčky svobody je
    řešení pro všechny vaše finance
    Problémy jsou snadné půjčky, levné a rychlé. kontakt
    My dnes úvěru, který chcete, můžeme
    získat úvěr na své
    Rozpočet na pouhá 3% úrok. Máte-li zájem, prosím,
    napište nám
    okamžitě, náš e-mail: diamonfinanci­erhome@gmail.com

    Jméno a Příjmení: _________
    Země: _________
    Stát / Provincie: _________
    Telefonní čísla: _________
    Množství Požadováno: _________
    Délka: _________
    Měsíční příjem: _________
    Rodinný stav: _________
    Pohlaví: _________
    Účel úvěru: _________
    Jste si již jednou: _________
    Pokud je to nutné :: _________

    Děkujeme, že jste se rozhodli, že vás.
    S pozdravem,
    Mr.DIAMON

    Odpovědět

  • jendaaa

    23 listopadu, 2014

    Na koupi domu nebo bytu doporučuji služby http://www.re­alitnirevoluce­.cz/. ušetříte za provizi realitkám. Možná existují i jiné firmy, já mám zkušenosti s touto, ale realitku už nikdy

    Odpovědět

  • FRANKLIN SCOTT

    16 prosince, 2015

    Dobrý den, přátelé!!! Mé jméno je Mercy Chandler. chci svědčit o dobré úvěru Věřitele který ukázal světlo, aby mi po scammed o 3 různých internetových mezinárodní věřitele, všichni slibují, aby mi půjčku po provedení mně zaplatit spoustu poplatků, které přinášejí nic a činily k žádnému pozitivnímu výsledku. Ztratil jsem mého pevného vydělávat peníze, a to bylo celkem 4,000USD. Jednoho dne, když jsem byl procházení internetu, hledá frustrovaný, když jsem narazil na svědectví muže, který byl také scammed a nakonec dostal spojené s legit úvěr společnost s názvem Scott Franklin úvěr společnosti a e-mail (franklinosay­andescott@gma­il.com), kde se konečně dostal svůj úvěr, takže jsem se rozhodl obrátit stejný úvěr společnosti, a pak jim vyprávěl svůj příběh o tom, jak jsem byl scammed 3 různých poskytovatelů úvěrů, kteří si nic jiného, ​​než na kurzu mi víc bolesti. Vysvětluji společnosti poštou, a vše, co mi řekl, že to k pláči nic víc, protože jsem se dostat můj úvěr v jejich společnosti, a také jsem udělal správný výběr kontaktování. i vyplnil formulář žádosti o úvěr a pokračoval se vším, co bylo požadováno na mně a mému šoku jsem dostal výše úvěru ve výši $ 600,000.00 dolarů tímto velkým společnosti (Franklin Scott úvěr společnosti} spravuje pan Franklin Scott Boha, se bát ženu a tady jsem dnes šťastná, protože tato společnost mi dal půjčku, tak jsem dal slib mé vlastní, že budu i nadále svědčit na internetu o tom, jak jsem dostal můj úvěr. Potřebujete půjčku naléhavě? laskavě a rychle Zkontaktovat tuto velkou firmu nyní za Váš úvěr prostřednictvím e-mailu: franklinosayan­descott@gmail­.com on je laskavý povzbudit.

    Odpovědět