CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/$ 23.663 -0,22%

CZK/£ 29.501 -0,13%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

Text: Petr Zámečník

24. 01. 2008

0 komentářů

Připravte si šampus…

 


 

Konec roku bývá příležitostí k ohlédnutí za úspěchy a neúspěchy uplynulého období. Účetní závěrky se sice zatím nezpracovaly, bilancují se tak především osobní vítězství a prohry. Na základě hodnocení se vymýšlejí předsevzetí, která se stanou závaznými od jejich "schválení" k 1. lednu, tentokráte 2008 a začnou se porušovat v závislosti na síle vůle od prvního následujícího dne.

A jaký byl rok ´007?

Přestože letošní rok je jak stvořený pro Jamese Bonda, filmového zpracování se letos nedočkal žádný. Casino Royale vyšlo již v roce 2006 a 22. bondovka v pořadí se připravuje až na rok příští. Útěchou tak mohou být dvě knihy Charlie Higsona z Bondova mládí – "Double or Die" a "Hurricane Gold".

Zato detektivních příběhů se událo několik i v české kotlině. Největší loupež, při níž bylo odneseno přes půl miliardy korun ve čtyřech 25kilových kufrech, by si filmové zpracování zasloužila. Jen se obávám, že spíše než pro Daniela Craiga, posledního představitele Jamese Bonda, by se ve filmu našla role pro Bud Spencera a Terence Hilla.

Ale sestupme s filmového plátna na LCD display či CRT monitor, kde právě září dnes ještě staré stránky Investujeme.cz. I jim odbývají poslední digitální časové jednotky a zanedlouho budou nahrazeny novou verzí, která bude největší, nejrychleji rostoucí a s nejvyššími provizemi stejně jako většina finančně poradenských společností na českém trhu. Zda bude úspěšná ale nezáleží na tom, co o ní řeknu, ale na tom, co o ní řeknete vy.

V průběhu (ještě) letošního roku se rozrostla redakce. Jednočlenný tým postupně doplnil Luboš Svačina (říjen) a Daniel Kuchta (prosinec). Tím se zvyšují možnosti tvorby kvalitního původního obsahu a přibylo též rozhovorů. Přesto jsme zatím na startovní čáře a rozjezd na plný plyn nás čeká s novým Investujeme.cz.

REKLAMA

…připravte sklenky

Blíží se půlnoc… Filosofové bádají nad tím, co je to čas. Podle některých přítomnost neexistuje. To, co je, jak my ostatní říkáme, "teď", to už vlastně bylo. A to všechno ostatní teprve bude. Dobrý námět k zamyšlení, zejména jste-li člověk, který žije "teď"… žijete vůbec? Chcete znát pravdu? Tu prý naleznete ve víně. A tak si připravte sklenky a láhev šumivého vína, ať nepropásnete ten správný okamžik a můžete si připít, že "teď" přišel nový rok, rok 2008.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *