CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/$ 23.663 -0,22%

CZK/£ 29.501 -0,13%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

Text: Martin Nejedlý

26. 06. 2006

3 komentáře

Editorial ze dne 26.6.2006

 


 

Naším záměrem je vybudovat z tohoto webu poradenské fórum, na kterém budou nejen finanční poradci či lidé z finanční branže představovat své názory a myšlenky.

Naše branže prochází dynamickým rozvojem, a to nejen v oblasti vývoje nových produktů, ale především regulace. Spoustu věcí máme možnost ovlivnit a i tento web tomu může pomoci.

Chceme zde přispívat ke kvalifikované diskusi k tématům týkajícím se naší branže na úrovni, jaká naší profesi přísluší. Bez vzájemného napadání, věcnými připomínkami a ověřenými informacemi. Zkrátka kultivovanou formou, která mnohdy na finančních serverech chybí.

Významnou novinkou na českém finančním internetu jsou osobní stránky, které jsou ideálním nástrojem pro prezentaci zajímavých názorů a rozpoutání živých diskuzí k tématům, která vás zajímají.

Tento web je provozován plně mimo vliv poradenské společnosti Fincentrum finanční poradenství a.s. Záleží nám na jeho nezávislosti, která je naprosto nutná k tomu, aby se dosáhlo výše uvedeného. Věřím, že tento web splní nejen naše, ale i Vaše očekávání.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 3 komentáře

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Zachrdla - TriMan

    26 června, 2006

    Dobrý den pane Nejedlý! Záměr tohoto webu, tak jak jej popisujete, by byl téměř ideální. Přeji proto Vám (i nám všem z oboru), aby se podařil. V této souvislosti mě ale napadají dvě otázky:
    1) Každá nezávislost má vždy určitá omezení. Tento web zatím není financován z reklamy. Zajímalo by mě proto kdo (a potažmo z jakým úmyslem) jej financuje?
    2) Vést pouze kvalifikovanou diskusi, zaměřenou k danému tématu, je ideál ve volně přístupných fórech jen stěží realizovatelný. Jakým způsobem proto hodláte eliminovat „nevhodné“ příspěvky, aniž by to mohlo být považováno za cenzuru?

    Odpovědět

  • Jan Majer

    27 června, 2006

    Kolegu Martina Nejedlého zatím nevidím u jeho počítače, tak jako člověk odpovědný za obsah využiji příležitosti a vezmu si slovo:-)
    Na nevhodné, kvalitu diskuse snižující příspěvky budeme reagovat především rozumnou argumentací. Věřím, že v tom nám pomůžete i vy, pane Zachrdlo, a další kultivovaní lidé z oboru.
    Přistoupíme-li na to, že investujeme.cz bude „výkladní skříň“ naší branže, bylo by skvělé, kdybychom společně vytvořili decentralizovaný tým, který bude bdít nad kvalitou toho, co (o sobě) sdělujeme světu. Může nám to všem hodně přinést.
    Řadu kolegů už tato myšlenka oslovila, proto věřím, že se naše plány skutečně podaří realizovat.
    „Cenzura“ v podobě vymazání diskusního příspěvku pochopitelně může přijít na řadu, pokud se objeví komentáře porušující dobré mravy či zákony.
    Pokud jde o financování, půjdeme klasickou cestou. Tedy reklama, partneři.
    Upřímně si vážím vaší přízně.
    Jan Majer, šéfredaktor

    Odpovědět

  • Martin Nejedlý

    27 června, 2006

    Pane Zachrdlo, omlouvám se za pozdní reakci, byl jsem na cestách. Zároveň děkuji Honzovi M., že se ujal odpovědi, s jejíž obsahem se plně ztotožňuji. Jediné, co mě mrzí, že spolu s rozjezdem reklamy už pak nebude web graficky tak čistý 🙂 S pozdravem, MN

    Odpovědět