CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/$ 23.470 -0,62%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

Text: Petr Šafránek

21. 12. 2006

0 komentářů

Editorial ze dne 21.12.2006

 


 

Společnost Finco & Partners CZ, právní nástupce společnosti Slon. s.r.o, byla v řádném disciplinárním řízení 21. listopadu 2006 pravomocně vyloučena z Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců ČR (AFIZ) pro opakované neplnění základních členských povinností.

V uplynulých dnech tato společnost vydala na serveru penize.cz a formou placené inzerce například v Hospodářských novinách následující zprávu, ve které vyloučení interpretuje jako dobrovolný odchod! Takové počínání jistě nepotřebuje dalšího komentáře.

„Finco & Partners se rozhodla ukončit členství v AFIZ

Společnost FinCo & Partners CZ se na podzim roku 2006 rozhodla ukončit členství v AFIZ, kde působila pod značkou Slon, a stát se řádným členem Unie společností finančního zprostředkování a poradenství (USF). USF podle představitelů FinCo & Partners CZ. zastupuje reprezentativnější vzorek trhu finančních zprostředkovatelů a finančních poradců ČR.

Společnost FinCo & Partners CZ, s.r.o. je kontinuálním následovníkem společnosti Slon, s.r.o., která byla řádným členem Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců ČR (AFIZ). FinCo & Partners CZ, s.r.o. má podle svých představitelů ke své činnosti všechna řádné povolení a licence od všech finančních institucí v ČR. „

REKLAMA

Bude nepohybně zajímavé sledovat, zda takto jednající společnost přijme do svých řad Unie společností finančního zprostředkování a poradenství (USF). Podle ověřených informací USF zatím přihlášku za člena od společnosti Finco & Partners CZ ani neobdržela.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *