CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/$ 23.616 -0,24%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

Text: Jan Majer

06. 06. 2007

0 komentářů

Editorial ze dne 10.7.2006

 


 

Všem odběratelům newsletteru Europortal se velmi omlouvám za několikaměsíční přerušení komunikace. Technika způsobila, že jsem neměl ani možnost poděkovat vám za přízeň.

Právě zájem kolegů z finanční branže umožnil vznik nového profesního fóra finančních poradců na serveru investujeme.cz, kde jsme mohli dotáhnout řadu nápadů.

Stránky investujeme.cz poběží do konce léta ve „zkušebním provozu“. Finanční poradci si zde mohou zřizovat osobní stránky (nebudete-li vědět, jak na to, napište mi).

V září o sobě dáme vědět světu. Pokud se nám společnými silami podaří vytvořit z investujeme.cz reprezentativní výkladní skříň našeho oboru, věřte, že na tom všichni vyděláme.

A vydělají i naši klienti. Necháme je totiž nahlédnout nám do karet a nabídneme jim informace, které jinak mají jen malou šanci získat.

REKLAMA

Poctiví profesionálové se takové otevřenosti bát nemusí, a právě takové zveme k aktivní účasti v diskusích, v sekci osobní stránky i při přípravě redakčních článků.

Pokud si nepřejete dostávat od nás zpravodaj do vaší e-mailové schránky, stačí v mailu kliknout na tlačítko „Nezasílat“.

Těším se na spolupráci s vámi:-)

Jan Majer redakce@investujeme.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *