CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Text: Redakce

21. 11. 2017

1 komentář

Do čeho investovat v roce 2018? Přijďte se inspirovat na pražské Investiční fórum

 

Jak se mohou vyvíjet kapitálové, měnové a realitní trhy v roce 2018 a co čeká nejen v příštím roce svět kryptoměn? Unikátní výhled nabídne 3. ledna 2018 Investiční fórum v pražském hotelu Pyramida.

Loading



 

Na konferenci v rámci moderovaných diskuzních bloků a individuálních přednášek vystoupí bezmála tři desítky investičních expertů a ekonomů z Česka i zahraničí.

KDY: 3. ledna 2018 od 9 hod (registrace probíhá od 8 hod)
KDE: Orea Hotel Pyramida (Bělohorská 24, Praha 6)

Do predikce černých labutí pro rok 2018 se pustí Steen Jakobsen ze Saxo Bank. Také se můžete těšit na souboj investičních strategií v podání Jána Hájka (Top Stocks) a Aleše Michla (QUANT).

Prostor dostanou české akcie se speciálním zacílením na společnost ČEZ, jejíž investiční vyhlídky okomentuje přední akciový aktivista Michal Šnobr. Zavzpomínáme také na akcie z kupónové privatizace, kterých je mezi drobnými investory stále spousta, a tito mnohdy ani nevědí, jaké bohatství se skrývá na jejich majetkových účtech.

REKLAMA

Tradičně se budeme věnovat realitním investicím, například v podání Martina Skalického z fondu EDULIOS, a chybět nebudou ani neotřelé investiční scénáře vývoje trhu se zlatem od Michala Spurného (TrustWorthy Investment CZ). Dozvíte se také, jak investují čeští miliardáři, a to přímo od lidí, kteří jim pomáhají sestavovat portfolia.

Investiční fórum nezapomíná na příznivce kryptoměn, celý diskuzní blok bude o možném vývoji trhu s nimi v roce 2018. Bonusem pro méně znalé bude praktická ukázka toho, jak tyto “nové investice” aktivně obchodovat.

Ale bude toho mnohem více. Nové trendy v ekonomice, na kterých lze slušně vydělat, představí Pavel Kysilka (6D Academy). Akciový výhled přímo od makléřů z Wall Street nebo londýnské City, exotické akciové investice, investiční příležitosti v nadprůměrně výkonném českém penzijním fondu, novinky z parketu pražské burzy a praktické manuály, se kterými postavíte neprůstřelná investiční portfolia nebo jak uchránit investice v digitálním světě a vydělat na  disruptivních technologiích.

PROGRAM

REKLAMA

Největší investiční konferenci v Česku si prostě nemůžete nechat ujít!

Vstupné, které zahrnuje teplé a studené nápoje po celý den konference je 499 Kč, a to při včasné registraci do konce listopadu,
a nebo pak 699 Kč při registraci od  1. 12. 2017 do 30. 12. 2017 (pozn. platba v hotovosti na místě).  Kapacita je omezená.

REGISTRACE 

Odborný finanční server Investujeme.cz poskytl mediální podporu konferenci.

Loading

Vstoupit do diskuze 1 komentář

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Radek Boháč

    11 prosince, 2017

    Dobrý den. Rád bych se zúčastnil konference. Jsou ještě volná místa. Děkuji. Radek Boháč

    Odpovědět