CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

01. 06. 2016

0 komentářů

Expobank Golf CUP 2016 podpořil charitu

 


 

Klienty Privátního bankovnictví pozvala Expobank CZ na golf na Karlštejn. Na hřišti s panoramatem hradu si golfisté mohli nejen zlepšit handicap, ale také přispět na dobrou věc. Expobank CZ podporuje Národní ústav pro autismus, z.ú. (NAUTIS) od roku 2009. V letošním roce již přispěla 336 tisíci korunami. Kromě pravidelné finanční podpory věnovala banka NAUTISu i golfové míčky s logem, které si dále zakoupili hráči v rámci Expobank CUPu 2016 a přispěli lidem s autismem částkou 16 100 korun. 100 % výtěžku jde přímo NAUTISu.

„V letošním roce je pro nás aktuální investice do speciálního vybavení auta, kterým vozíme naše klienty v rámci respitních a odlehčovacích služeb, dar tedy využijeme k těmto účelům,“ poděkovala hráčům Jana Sirotková, vedoucí grantového, vzdělávacího, PR a osvětového střediska NAUTIS.

„Cílem ‚charitativní jamky‘ je nejen získat finanční prostředky pro činnost NAUTISu, ale také šířit osvětu v této oblasti, a nalézt nové pravidelné podporovatele z řad klientů Private Banking. A to se k naší radosti daří,“ dodává Miroslav Filinger, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Jana Sirotková, vedoucí grantového, vzdělávacího, PR a osvětového střediska NAUTIS, děkuje hráčům Expobank CUP 2016, kteří přispěli částkou 16 100 korun na podporu lidí s autismem. Dále na fotografii zleva Adolf Červinka, jednatel GPA Event a Miroslav Filinger, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Na fotografii zleva: Jakub Morýs, klient Private Banking Expobank CZ, Naděžda Teuberová, zástupkyně ředitele Private Banking Expobank CZ, Lenka Vydra Šmídová, vítězka v kategorii longest drive ženy a klientka Expobank Private Banking a Michal Krejčí, klient Private Banking Expobank CZ.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Slasti a strasti spekulace na dluh

Nejeden začátečník je možností investovat na dluh a relativně nízkými úrokovými sazbami zlákán ke spekulaci. Pak jakási událost ve světě nečekaně vede k prodejní vlně a vyvstávajícím masivním nabídkám na prodej. Eventuální kupci se drží stranou a mnoho hráčů stojí v danou chvíli na stejné straně – prodejní, nabídkové; […]

Text: Radovan Novotný

24. 01. 2019


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *