Úterý 22. června. Svátek má Pavla.

Expobank Golf CUP 2016 podpořil charitu

Banky 01.06.2016 | 07:39 0 Komentářů

Expobank CUP 2016, který byl součástí GPA Golf Tour 2016 – Players – se konal v Golf Resortu Karlštejn v polovině května. Užít si skvělého dne na golfu, ale také přispět na charitu, měli možnost klienti Privátního Bankovnictví Expobank CZ a.s. Zakoupením golfových míčků s logem přispěli částkou 16 100 korun Národnímu ústavu pro autismus, z.ú. (Tisková zpráva: Expobank)

Klienty Privátního bankovnictví pozvala Expobank CZ na golf na Karlštejn. Na hřišti s panoramatem hradu si golfisté mohli nejen zlepšit handicap, ale také přispět na dobrou věc. Expobank CZ podporuje Národní ústav pro autismus, z.ú. (NAUTIS) od roku 2009. V letošním roce již přispěla 336 tisíci korunami. Kromě pravidelné finanční podpory věnovala banka NAUTISu i golfové míčky s logem, které si dále zakoupili hráči v rámci Expobank CUPu 2016 a přispěli lidem s autismem částkou 16 100 korun. 100 % výtěžku jde přímo NAUTISu.

„V letošním roce je pro nás aktuální investice do speciálního vybavení auta, kterým vozíme naše klienty v rámci respitních a odlehčovacích služeb, dar tedy využijeme k těmto účelům,“ poděkovala hráčům Jana Sirotková, vedoucí grantového, vzdělávacího, PR a osvětového střediska NAUTIS.

„Cílem ‚charitativní jamky‘ je nejen získat finanční prostředky pro činnost NAUTISu, ale také šířit osvětu v této oblasti, a nalézt nové pravidelné podporovatele z řad klientů Private Banking. A to se k naší radosti daří,“ dodává Miroslav Filinger, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Jana Sirotková, vedoucí grantového, vzdělávacího, PR a osvětového střediska NAUTIS, děkuje hráčům Expobank CUP 2016, kteří přispěli částkou 16 100 korun na podporu lidí s autismem. Dále na fotografii zleva Adolf Červinka, jednatel GPA Event a Miroslav Filinger, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Na fotografii zleva: Jakub Morýs, klient Private Banking Expobank CZ, Naděžda Teuberová, zástupkyně ředitele Private Banking Expobank CZ, Lenka Vydra Šmídová, vítězka v kategorii longest drive ženy a klientka Expobank Private Banking a Michal Krejčí, klient Private Banking Expobank CZ.