CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

07. 05. 2015

0 komentářů

Subjekty:

Nový termínovaný vklad Jistota přináší až 3,5 % ročně

 


 

„Náš nový termínovaný vklad Jistota reaguje jak na novou legislativu, která se od 1. července letošního roku dotkne mimo jiné zakládání nových vkladových produktů u záložen, tak také na naši snahu transformovat se na banku. Našim klientům nabízíme zcela férový produkt, v rámci kterého nic neriskují a který nepřináší žádné skryté pasti. Naopak nabízí možnost volby, tedy zda se klient rozhodne ve spoření pokračovat i po 31. 12. 2017, za což ho i zpětně odměníme bonusovým úrokem, nebo vklad předčasně bez sankcí ukončí,“ řekl k představenému termínovanému produktu Jistota Bořivoj P. Pražák, předseda představenstva družstevní záložny AKCENTA.

Termínované vklady jsou stále pojištěny dle zákona o bankách až do výše 100 tisíc eur, úroky jsou klientům připisovány měsíčně na běžný účet AKCENTA Konto. Produkt lze založit na pobočkách v Hradci Králové, Praze nebo Brně, případně jednoduše přes internet. Více informací o termínovaném vkladu Jistota lze získat zde: www.finance.akcenta.eu/terminovany-vklad-jistota.html

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Kam až mohou klesnout úrokové sazby?

Úrokové sazby padají již několik let. Jejich pokles přitom nebere konce. Mají ještě prostor k dalšímu propadu? Podle všeho mají…

Text: Petr Zámečník

09. 04. 2015

Termínovaný vklad: Za pěl let nejvýše 2,95 % ročně

Doba relativně vysokých úroků u spořicích produktů je minimálně prozatím otázkou minulosti. Úrokové sazby poklesly. A ne zrovna o málo. Finanční instituce mají dostatek levných prostředků, a tak o prostředky klientů příliš nestojí. Kam uložit peníze s nejvyšším úrokem?

Text: Vladislav Burian

27. 02. 2015

Pozor na termínované vklady, mají skryté pasti!

Pozor na termínované vklady u družstevních záložen, pokud by doba vázání měla přesáhnout leden 2018. A při výběru termínovaného vkladu dvakrát měřte a jednou řešte, ale nebudete to mít jednoduché. To vše a další si nyní ukážeme na příkladu pana Nováka.

Text: Radovan Novotný

20. 02. 2015


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *