CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

14. 01. 2015

0 komentářů

Subjekty:

Průzkum Euromoney: UniCredit je nejlepším poskytovatelem financování pro firmy a podnikatele ve střední a východní Evropě

 


 

„Být oceněni jako nejlepší poskytovatel financování firmám a podnikatelům ve střední a východní Evropě na deseti z našich klíčových trhů z regionu je pro nás velká čest. UniCredit je ideálním partnerem pro mezinárodní společnosti působící v regionu střední a východní Evropy, kde máme rozsáhlou obchodní síť. Klientům nabízíme široký sortiment tradičních finančních produktů pro firmy a podnikatele, od akreditivů a záruk po sofistikované nabídky financování dodavatelských řetězců, které lze upravit přesně na míru dle potřeb jednotlivých zákazníků. Financování podnikatelské činnosti oceňují jak naši mezinárodní klienti s podniky a provozy na území CEE, tak i tuzemští klienti,“ říká Gianfranco Bisagni, ředitel pro firemní a investiční bankovnictví v zemích CEE.

 „Podnikatelé a firmy byli pro UniCredit Bank vždy klíčovým segmentem, ve kterém klientům nabízíme nejen nadstandardní služby, ale také vysokou znalost českého a slovenského podnikatelského prostředí. Navíc díky síle skupiny dokážeme tuzemské klienty podporovat v dalších expanzích a pomáháme jim využívat podnikatelské příležitosti v rámci celého regionu i světa,“ dodává Tomáš Hron, ředitel Global Transaction Banking UniCredit Bank Czech Republikc and Slovakia.

Pravidelný půzkum časopisu Euromoney je založený na zpětné vazbě od více než 2000 mezinárodních firemních subjektů. Klientům umožňuje zvolit jejich tři nejlepší poskytovatele podnikového financování podle regionu. Průzkum slouží rovněž k sestavení samostatných žebříčků v jednotlivých zemích i  podle konkrétních produktů. V aktuálním průzkumu pro rok 2015 získala UniCredit prestižní ocenění jako nejlepší poskytovatel financování firmám a podnikatelům v celkem deseti zemích regionu, mimo České republiky a Slovenska také v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Polsku, Rumunsku, Rusku, Srbsku a v Turecku.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *