CZK/€ 24.995 -0,12%

CZK/$ 23.189 -0,41%

CZK/£ 29.176 -0,21%

CZK/CHF 25.620 -0,19%

15. 11. 2021

0 komentářů

ESSOX spustil Rozloženou platbu: v eshopech s ní nakoupí zákazníci na 4 splátky, bez navýšení a poplatků

 

Společnost ESSOX spustila novou službu pro eshopy a jejich zákazníky, tzv. „Rozloženou platbu“. Úhradu za zboží v ceně od 2 do 15 tisíc korun díky ní mohou klienti jednoduše zaplatit ve dvou, třech nebo čtyřech splátkách. Za rozloženou platbu přitom nezaplatí žádné poplatky a je s nulovým navýšením. Jako první mohou využít Rozloženou platbu zákazníci inSPORTline.cz.

Loading



 

 Rozložená platba umožní zákazníkům eshopů zakoupit kvalitnější zboží a rozložit úhradu jeho pořizovací ceny až do čtyř splátek. Sjednání platby probíhá zcela online a během pár minut. Klient nad rámec údajů pro eshop vyplní jen číslo bankovního účtu a nahraje fotografii dokladu totožnosti. Smlouva je uzavřena úhradou první splátky za cenu zboží na účet eshopu, ten může poté zboží obratem expedovat. Smluvní dokumenty se zobrazí klientovi na obrazovce a zároveň je obdrží na svou e-mailovou adresu.

„Jsem ráda, že můžeme klientům našich partnerských eshopů představit tento inovativní produkt, který díky nulovému navýšení nezatíží jejich peněženky. Navíc, celé řešení je plně digitální, a tak společně přispíváme i k udržitelnosti životního prostředí. Rozložená platba umožní zákazníkům koupit zboží s cenou do 15 tisíc korun, aniž by neúměrně zatížili svůj rodinný rozpočet. A navíc nemusí nic tisknout ani nikam cestovat,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

Novou platební metodu spustil ESSOX po několikaměsíčním testování. Je optimalizována pro různá prostředí i nejrůznější zařízení, ze kterých mohou klienti v eshopu nakupovat. Počítá i s objednávkou z PC a nahráním dokladu totožnosti pohodlně přes mobilní telefon – v průběhu platby může klient zaslat na svůj telefon QR kód, nafotit přes mobil svůj doklad, a platbu dokončit opět na svém stolním počítači.

Nová platební metoda se postupně začne objevovat u partnerských eshopů společnosti ESSOX, jako první ji nasadil obchod se sportovním zbožím inSPORTline.cz.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Diverzifikaci portfolia pomocí FX. Proč a jak na to?

Nejdůležitější investiční strategií je diverzifikace. Devizové prostředky (FX) jsou sice v tomto ohledu často podceňovány, mohou však pomoci zvýšit stabilitu portfolia i rizikově vážené výnosy. FX mohou prohloubit diverzifikaci tím, že sníží přílišnou expozici vůči domácí měně, umožní správu závazků v cizích měnách, budou generovat pasivní příjem, případně nabídnou […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024

Komentář: Evropu ESG oslabuje, těží z toho americké akcie i banky

Evropské akcie se letos ocitly v historicky rekordní slevě vůči těm americkým. Vyplývá to ze srovnání poměrového ukazatele vyhlížené tržní ceny akcie a čistého zisku na akcii na horizontu dalších dvanácti měsíců. V potaz jsou přitom vzaty všechny klíčové akciové tituly jak ve Spojených státech, tak v Evropě.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

29. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *