CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/$ 23.481 +0,05%

CZK/£ 29.375 +0,05%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

20. 09. 2021

0 komentářů

Hello bank! a Mobil Pohotovost společně podporují cirkulární ekonomiku

 

Hello bank! a její dlouholetý obchodní partner Mobil Pohotovost, v jehož obchodní síti banka nabízí splátkový prodej, představili nový program „Koupíš, prodáš, splácíš rozdíl“.  V rámci něj obě společnosti nejen prohlubují spolupráci, ale především jím chtějí podpořit udržitelnou spotřebu a cirkulární ekonomiku. Program funguje jednoduše díky odkupu starých mobilních zařízení, z nichž většina jde zpět do prodeje, a nákupu nové mobilní techniky za atraktivních finančních podmínek. Pro Hello bank! je to tak jeden z dalších kroků směrem k udržitelnému financování a spotřebě, ke které chce české spotřebitele motivovat.

Loading



 

Po Hello EKO půjčce, kterou Hello bank! představila na přelomu roku, či strategickém partnerství s Innogy v oblasti financování fotovoltaiky, nyní banka připravila další pobídkový program s jedním ze svých dlouholetých partnerů. K udržitelnému přístupu a spotřebě tak díky tomu může motivovat i další klienty prostřednictvím splátkového prodeje. Ten Hello bank! na českém trhu nabízí jako jediný bankovní hráč a čerpá v něm z téměř 25 let zkušeností, a to včetně doby, kdy v něm působila ještě pod značkou Cetelem. Jedním z dlouhodobých partnerů banky je i specialista na prodej a servis mobilních zařízení Mobil Pohotovost, v jehož síti prodejen Hello bank! nákupy na splátky nabízí.

Programem „Koupíš, prodáš, splácíš rozdíl“ nyní obě společnosti vzájemnou spolupráci posilují a spolu s ní i principy cirkulární ekonomiky. Cílem programu je motivovat co nejvíce zákazníků, aby dali svému starému mobilnímu zařízení druhou šanci a zároveň jim následně usnadnit cestu k novému telefonu či tabletu. Mobil Pohotovost vykoupí od klientů staré mobilní zařízení za nadstandardní cenu, o kterou následně poníží cenu nového zařízení, které si zákazníci vybrali. Ta je navíc často zvýhodněná další slevou poskytnutou výrobcem nového telefonu. A díky Hello bank! lze částku rozložit do více splátek a snížit tak finanční zátěž kupujícího.

Například nový iPhone 12 v ceně 19 990 Kč po odkupu starého iPhone 11 a dodatečném až 15% bonusu tak stojí 8 900 Kč, anebo 380 Kč měsíčně rozdělených do 26 splátek (úrok 9,5 % p.a.).

„Nový život“ umí Mobil Pohotovost dát až 95 % staré mobilní techniky, kterou od klientů odkoupí, odzkouší a nabídne dále do prodeje použitého zboží. Zbylé odkoupené mobilní telefony se pak buď kompletně repasují a také zamíří zpět na prodejní pulty, anebo – pokud to jejich stav nedovoluje, jsou ekologicky zlikvidovány. Zpětný odkup staré mobilní techniky řeší zhruba 60 % zákazníků Mobil Pohotovosti a přibližně 30 % z nich následně využívá splátkového prodeje od Hello bank! Zástupci obou společností v programu „Koupíš, prodáš, splácíš rozdíl“ proto vidí potenciál, jak oslovit další zákazníky více ekologickým řešením výměny mobilních zařízení i dostupnějším financováním udržitelné spotřeby.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *