CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/$ 23.481 +0,05%

CZK/£ 29.375 +0,05%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

15. 09. 2021

0 komentářů

DVOURYCHLOSTNÍ INVESTOVÁNÍ S VÝNOSEM 6 + 8 % p.a.

 

Od září nabízí společnost CYRRUS klientům nový investiční certifikát Athena patřící do služby CYRRUS X. Inovativní investice pro bonitní klientelu, fungující na principu tzv. dvourychlostního investování, obsahuje z poloviny garantovanou část s úrokem 6 % p.a. a z druhé poloviny investiční část s chytrou kapitálovou ochranou.

Loading



 

„Už nemusíte mít peníze rozdělené na částku určenou k investování a částku uloženou v bance. Athena umožňuje obojí,“ říká Jakub Trubač, obchodní ředitel společnosti CYRRUS, a dodává: „Certifikát Athena má po vzoru své patronky z řecké mytologie dvě protikladné, ale vzájemně se doplňující tváře. První z nich nabízí, díky precizní taktice a rozvážnému plánování, rychlou akci s garantovaným výnosem 3 % za půl roku. Druhá přináší potenciální výnos až 24 % za tři roky a péči v podobě kapitálové bariéry, která chrání váš investovaný kapitál proti částečným propadům.“

Jak funguje chytrá kapitálová ochrana?

  • 70% kapitálová bariéra: Všechny podklady smí klesnout až o 30 %, ale investora to netrápí. Stále získává veškeré investované peníze zpět a výnos. Trhy klesají, investor vydělává.
  • Star úroveň: Klesne-li nějaký podklad o více než 30 %, tedy prorazí-li bariéru, nic není ztraceno. Stačí, když nějaký jiný podklad vzroste o 10 % a investor stále získává veškeré investované peníze zpět a výnos k tomu.
  • Druhá šance: Automatické prodloužení investice o 12 měsíců, pokud skončí v záporných hodnotách. Nic neztrácíte a investice dostává šanci vzpamatovat se a přinést vám zajímavý výnos.

Podkladová aktiva tvoří kalifornská hardwarová společnost specializující se na vývoj procesorů, APU i GPU čipů a pokročilých čipsetů Advanced Micro Devices Inc; americká společnost zabývající se návrhem a designem čipů NVIDIA Corp; americká technologická společnost ze severu Kalifornie navrhující a vyrábějící solární energetické systémy Enphase Energy Inc a izraelský poskytovatel optimalizací solární energie a fotovoltaických monitorovacích systémů SolarEdge Technologies Inc.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Rozdělený dluhopisový trh

Akcie a dluhopisy vykázaly v roce 2022 po delší době shodný vývoj, když společně zaznamenaly výraznější propady. Stejný směr nalezly obě třídy aktiv i v roce 2023, ale tentokrát udělaly investorům radost a shodně přinesly výrazné kladné zhodnocení. Co se týká letošního vývoje, dostál vzájemný vztah mezi akciemi a […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024

Generační rozdíly v investování. Více než 30 % mladých lidí si aktivně spoří na důchod už teď

Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky, technologický pokrok a celkovou kulturní vyspělost dané doby. Podívejte se blíže na investiční […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *