CZK/€ 25.025 -0,26%

CZK/$ 23.283 -0,71%

CZK/£ 29.238 -0,34%

CZK/CHF 25.669 -0,18%

13. 09. 2021

0 komentářů

Festival FINfest a REALITYfest nabídne jedinečný program a networking

 

Festival FINfest a REALITYfest nabídne jedinečný program a networking. 8.listopadu se v Praze sejdou špičky v oblasti financí a realit.

Loading



 

Největší nezávislý festival pro finanční a realitní profesionály pod jednou střechou, nejvíce řečníků a nabitý program paralelně v desítce sálů. To vše nabídne FINfest a REALITYfest 8. listopadu ve čtyřhvězdičkovém hotelu Clarion Congress v Praze. Tradiční finanční konference FINfest se opět koná společně s realitní konferencí pod značkou REALITYfest. „Toto spojení se nám zdálo být přirozené, protože klienti realit řeší zároveň i finance. A funguje to i naopak. V současné době už na trhu prakticky neexistuje společnost v oblasti realit a financí, která nemá alespoň nějakou formu kooperace mezi realitami a financemi, ať už interní, nebo externí,“ poznamenal za pořadatele Martin Viktora.

Celodenní program začíná v 9.30 a trvá do 18.00 hodin. Do 30. září si mohou zájemci pořídit zvýhodněné vstupné, v rámci kterého lze navštívit přednášky obou festivalů. V nabídce jsou také skupinové slevy. V ceně je kromě programu zahrnuto i občerstvení. Programu se navíc mohou lidé zúčastnit jak fyzicky, tak v on-line prostředí.

Festival je výjimečný nejen svým programem, v rámci kterého vystoupí desítky předních českých odborníků na problematiku financí a reality, ale především svou nezávislostí. „Obvykle si podobně tematické konference pořádají konkrétní společnosti či oborová sdružení se svými zájmy. Na našem festivalu se lze potkat se zástupci nejrůznějších firem. V desítce sálů vystoupí velké množství řečníků. Jde tedy o největší nezávislý festival finančních a realitních profesionálů v České republice, který nabídne nejvíce účastníků, diskusí, přednášek, workshopů, řečníků i vystavovatelů na jednom místě a v jeden den,“ upřesnil Viktora.

Nabitý program čítá celkem 65 přednášek, z toho přibližně 30 bude zaměřených na finance, 20 na reality a 15 na osobní rozvoj. Dohromady vystoupí 150 řečníků, kteří pokrývají odborný program (finance a reality) i  osobní rozvoj. „Očekáváme více než tisíc účastníků. Výhodou je, že si každý přijde na své. Věnovat se totiž budeme i okrajovým tématům, které menší konference nemohou pokrýt. Účastníci budou mít jedinečnou příležitost diskutovat se špičkami v oboru, ať už jde o šéfy zprostředkovatelských firem, zástupce předních finančních institucí či realitních kanceláří nebo vedoucí zástupce státních i profesních organizací. Dali jsme si práci s výběrem expertů, leaderů i inspirativních osobností z praxe,“ doplnil Viktora.

REKLAMA

FINfest – vyvrcholení konferenční sezóny v oblasti financí

V rámci FINfestu se lidé mohu těšit na celou plejádu zajímavých přednášek, panelových diskusí a workshopů. Budou se týkat například sociálního marketingu, vývoje trhu a produktů, investičních fondů, financování bydlení, finančního poradenství nebo kryptoměny. Mezi přednášejícími bude mimo jiné také Miroslav Princ, autor obchodních bestsellerů a rozvojový expert Petr Jan Křen. Dalším řečníkem bude také organizátor festivalu FINfest a REALITYfest Martin Viktora, který po letech práce v bankovním sektoru založil odborné weby Poradci-sobě.cz, Realiťáci-sobě.cz a spolu s dalším řečníkem Jiřím Patákem i společnost EMAdata.cz. Odborné diskuse bude moderovat mimo jiné Petr Novotný, zakladatel a šéfredaktor finančního portálu Investičníweb.cz, který roky pracoval na pozicích burzovního makléře a bankéře u několika významných společností. Diskusi o inovacích v oblasti pojištění povede Karel Veselý, partner konzultační firmy Deloitte. Vystoupí také ekonom a expert na kryptoměny Dominik Stroukal, který se zúčastní diskuse na téma “Vztah kryptoměn a finančního poradenství”. Konferenci otevře panelová diskuse o finančním poradenství, a to za účasti Zdeňka Sluky, šéfa největší zprostředkovatelské společnosti Broker Trust. Návštěvníci konference se budou moci seznámit i s názory nejvyššího vedení celé řady finančních institucí.

REALITYfest – konferenční špička v oblasti realit

Neméně zajímavý bude i program REALITYfestu. Přednášky se budou týkat osobního marketingu realitního makléře, trendů v oblasti nemovitostí  i změn realitního zákona. Účastníci se dozvědí vše o investicích do nemovitostí, digitalizaci katastru nemovitostí i, jak vytěžit maximum z prohlídek či o postavení žen v realitách.  Mezi řečníky bude například Miroslav Jonáš, specialista na realitní právo, finance, investice, oblast exekucí, insolvencí a daní.. Lektorka a konzultantka pro realitní trh Ivana Cikánková, realitní makléřka a zakladatelka projektů Ženy v realitách a Realitního vzdělávacího institutu bude dalším ze zajímavých speakerů. Dorazí také poslanec Vojtěch Munzar, který v rámci zákona o realitním zprostředkování předložil dva pozměňovací návrhy, ve kterých řeší odpovědnost realitních kanceláří za vady a pojištění makléřů.

Festivaly FINfest a REALITYfest pořádají komunitními weby Realiťáci-sobě.cz a Poradci-sobě.cz společně s Realitním vzdělávacím institutem a Asociací realitních kanceláří ČR.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Diverzifikaci portfolia pomocí FX. Proč a jak na to?

Nejdůležitější investiční strategií je diverzifikace. Devizové prostředky (FX) jsou sice v tomto ohledu často podceňovány, mohou však pomoci zvýšit stabilitu portfolia i rizikově vážené výnosy. FX mohou prohloubit diverzifikaci tím, že sníží přílišnou expozici vůči domácí měně, umožní správu závazků v cizích měnách, budou generovat pasivní příjem, případně nabídnou […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024

Rozdělený dluhopisový trh

Akcie a dluhopisy vykázaly v roce 2022 po delší době shodný vývoj, když společně zaznamenaly výraznější propady. Stejný směr nalezly obě třídy aktiv i v roce 2023, ale tentokrát udělaly investorům radost a shodně přinesly výrazné kladné zhodnocení. Co se týká letošního vývoje, dostál vzájemný vztah mezi akciemi a […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *