CZK/€ 24.745 +0,14%

CZK/$ 22.792 +0,00%

CZK/£ 28.930 +0,33%

CZK/CHF 25.049 -0,10%

17. 12. 2020

0 komentářů

Komerční banka již měsíc testuje své zaměstnance na covid-19

 

Komerční banka již měsíc nabízí svým zaměstnancům možnost bezplatného otestování. V termínu od 18. do 22. prosince 2020 nabídne tuto možnost i v krajských městech po celé České republice. Bezplatné testy jsou pro zaměstnance připraveny přímo v prostorách vybraných poboček banky. Komerční banka je první bankou v ČR, která bezplatné a pohodlné testování svým zaměstnancům v takovémto rozsahu nabízí.

Loading



 

„Ochrana zdraví zaměstnanců a rovněž klientů je pro nás v letošním roce prvořadá. Proto jsme se rozhodli zapojit do celostátní testovací kampaně a co nejvíce zjednodušit dostupnost odběrových míst pro naše zaměstnance, která jsou připravena přímo ve vybraných pobočkách banky,“ uvedl Jan Juchelka, předseda představenstva a generální ředitel Komerční banky.

Nabídka Komerční banky pro své zaměstnance se vztahuje na antigenní testy prováděné výtěrem z nosohltanu s výsledkem do 12 minut. V případě pozitivního AG testu, proběhne ihned PCR test (laboratorní vyšetření s výsledkem do 24 hodin). Opět bezplatně. V případě pozitivního testu je samozřejmostí i následné trasování rizikových kontaktů v rámci banky a jejich otestování.

 

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Co sledovat u investic do finančního sektoru v době klesajících úrokových sazeb

Tradiční názor tvrdí, že klesající úrokové sazby jsou pro finanční akcie negativní, protože snižují úrokový výnos. To je však přílišné zjednodušení, které se může ukázat jako nepravdivé. Finanční společnosti jsou různorodou skupinou, v níž banky tvoří pouze jednu část, a mezi jednotlivými společnostmi existují významné rozdíly, které ovlivňují […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

20. 05. 2024

Nejdůležitější body z letošního sjezdu akcionářů Berkshire Hathaway

Letošní sjezd akcionářů Berkshire byl v poněkud utlumené náladě, protože se tentokrát pořádal po dlouhé době bez již zesnulého Charlieho Mungera. Na Buffettovi to bylo poznat. Ovšem i letošní sjezd nabízí investorům velmi cenné poznatky a vhledy do Buffettovi mysli, ohledně trhů a ekonomiky.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

07. 05. 2024

Komentář: Evropu ESG oslabuje, těží z toho americké akcie i banky

Evropské akcie se letos ocitly v historicky rekordní slevě vůči těm americkým. Vyplývá to ze srovnání poměrového ukazatele vyhlížené tržní ceny akcie a čistého zisku na akcii na horizontu dalších dvanácti měsíců. V potaz jsou přitom vzaty všechny klíčové akciové tituly jak ve Spojených státech, tak v Evropě.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

29. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *