CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

12. 03. 2020

0 komentářů

Subjekty:

CONSEQ nabízí možnost investovat do fondů AXA

 

PRAHA – Conseq Investment Management nově nabízí možnost investovat do všech fondů obhospodařovaných investiční společností skupiny AXA Česká republika a Slovensko. Investovat do nich lze formou jednorázových či pravidelných investic podle standardních pravidel produktu Conseq Classic Invest, určeného pro privátní investory.

Loading



 

Těší nás, že naše fondy nově nabízí Conseq Investement Management, jedna z nejzkušenějších a nejrespektovanějších investičních společností na českém trhu,“ komentuje zahájení strategické spolupráce Pavel Souček, Head of Strategic Partnerships skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

Díky zahájení této spolupráce Conseq rozšířil své portfolio o desítku nových investičních příležitostí s krátkodobým, střednědobým i dlouhodobým investičním horizontem. Pokračujeme tak v trendu rozšiřování nabídky produktů tak, abychom dokázali vyjít vstříc každému klientovi,“ dodává Richard Siuda, ředitel prodeje a člen představenstva Conseq Investment Management.

Z akciových fondů se jedná například o dlouhodobě jeden z nejvýkonnějších a zároveň nejstabilnějších fondů zaměřených na akcie významných světových společností AXA Selection Global Equity, který je vhodný jako základní fond pro každé akciové portfolio i pro seznámení se s investováním do akcií.

Další variantou může být relativně mladý a stále oblíbenější fond AXA Small Cap Portfolio, zaměřený na menší až střední firmy působící zejména na rozvinutých trzích, který pro investování využívá růstovou fázi životního cyklu těchto společností. Je tak vhodný jako netradiční, avšak efektivní diverzifikátor investičního portfolia.

REKLAMA

Přehled všech fondů AXA nabízeních prostřednictvím Conseq Investment Management naleznete online ZDE.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Diverzifikaci portfolia pomocí FX. Proč a jak na to?

Nejdůležitější investiční strategií je diverzifikace. Devizové prostředky (FX) jsou sice v tomto ohledu často podceňovány, mohou však pomoci zvýšit stabilitu portfolia i rizikově vážené výnosy. FX mohou prohloubit diverzifikaci tím, že sníží přílišnou expozici vůči domácí měně, umožní správu závazků v cizích měnách, budou generovat pasivní příjem, případně nabídnou […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024

Rozdělený dluhopisový trh

Akcie a dluhopisy vykázaly v roce 2022 po delší době shodný vývoj, když společně zaznamenaly výraznější propady. Stejný směr nalezly obě třídy aktiv i v roce 2023, ale tentokrát udělaly investorům radost a shodně přinesly výrazné kladné zhodnocení. Co se týká letošního vývoje, dostál vzájemný vztah mezi akciemi a […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024

Generační rozdíly v investování. Více než 30 % mladých lidí si aktivně spoří na důchod už teď

Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky, technologický pokrok a celkovou kulturní vyspělost dané doby. Podívejte se blíže na investiční […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *