CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

06. 08. 2019

0 komentářů

Subjekty:

ČSOB půjčuje plně online do pár minut, nově i neklientům

 

Půjčit si na cokoli nikdy nebylo snazší. Peníze jednoduše na pár kliknutí mohou u ČSOB nově získat i neklienti. Vše včetně podpisu smlouvy a načerpání peněz lze provést plně online a stihnout do pár minut. Zájemci si navíc mohou půjčku vyzkoušet, a pokud ji vrátí do 3 měsíců, dostanou všechny zaplacené úroky zpět.

Loading



 

Podíl půjček sjednaných digitálně (internetové a mobilní bankovnictví a webové stránky) roste meziročně v desítkách procent, což jasně ukazuje, že klienti se digitalizují a chtějí mít možnost vlastního výběru, jak řešit své finance.

ČSOB nabízí peníze pro každou situaci rychle a jednoduše. Půjčku si mohou plně online vyřídit nově i neklienti. Celý proces od odeslání žádosti až po podepsání smlouvy a načerpání peněz je velmi komfortní a u úspěšných žadatelů trvá do pár minut,“ uvádí k nové službě Michaela Lhotková, výkonná ředitelka ČSOB pro platební řešení, spotřebitelské financování, otevřené bankopojištění a inovace.

Stávající klienti si úvěrový produkt mohou vyřídit pohodlně přes internetové bankovnictví nebo Smartbanking. Stejný zážitek teď ČSOB nabízí i lidem, kteří její služby ještě nevyužívají. Ti si mohou požádat o Půjčku na cokoliv přes webové stránky ČSOB.

Pohodlí klientů je pro ČSOB prioritou a nejen půjčky jsou toho příkladem. Postupně se daří bořit bariéru nedůvěry i v bankovní aplikace díky bezpečnostním prvkům, jako je např. otisk prstu pro identifikaci a placení. Důkazem toho je rostoucí počet aktivních uživatelů mobilního bankovnictví.

REKLAMA

Z uživatelsky přívětivých inovací těží i klienti, kteří s námi investují. Ti pro přehled svých investic mohou použít ČSOB Investiční portál, kde navíc mohou online sami nebo s pomocí videobankéře obchodovat s podílovými fondy, dluhopisy a investičními certifikáty.

„Růst zájmu o vzdálený přístup k účtu prostřednictvím mobilní aplikace ČSOB Smartbanking nebo ke svým investicím potvrzuje, že pro klienty je digitální prostředí pohodlné a bezpečné. Proto jim maximálně vycházíme vstříc a přinášíme další inovace, abychom pro ně zůstali první volbou a byli maximálně dostupní,“ doplnila Michaela Lhotková.

 

 

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Evropské realitní firmy výrazně propadly, duch nemovitostí obchází banky na Starém kontinentu

Od prosince 2021 se evropské realitní firmy propadly o 43 %. Vyšší úrokové sazby snižují hodnotu jejich aktiv a postupně rostoucí úrokové náklady jim ujídají z provozních peněžních toků. Celé odvětví má nízký P/B poměr 0,7x, a trh tedy nejspíš očekává, že si jejich aktiva i peněžní toky v budoucnu […]

Text: Redakce

31. 03. 2023

Komentář: ČNB a rozehraná partie ohrožující cenovou stabilitu

Vypadalo to na 300 miliard, bude to více než 400 miliard. Ne, nejde o deficit státního rozpočtu, ale o rekordní ztrátu hospodaření České národní banky. Se změnou prostředí se bilance této instituce stává neřízenou střelou. Z pohledu hospodaření české centrální banky je situace více než nepříznivá. V […]

Text: Radovan Novotný

Foto: Shutterstock

13. 01. 2023


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *