CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

14. 05. 2018

0 komentářů

Subjekty:

Banka CREDITAS otevřela novou pobočku v Děčíně. Do podzimu chce otevřít další tři

 

Banka CREDITAS pokračuje v rozšiřování své pobočkové sítě. V pořadí sedmnáctá pobočka se nachází v centru Děčína v Bezručově ulici.

Loading



 

„Co se týče poboček, máme dva cíle. Prvním je rozšiřovat pokrytí a být našim klientům co nejblíže, proto po Děčínu v blízké době otevřeme další pobočku také v Brně, Frýdku-Místku a v Prostějově. Druhým cílem je poskytovat klientům služby v pro ně co nejpříjemnějším a nejútulnějším prostředí,“ říká ředitel retailového bankovnictví Banky CREDITAS Jan Jeřábek.

Děčínská pobočka Banky CREDITAS se nachází na adrese Bezručova 87/2, v těsně blízkosti zastávky MAD, také k autobusovému i hlavnímu vlakovému nádraží je to jen pár minut chůze.

Na bezbariérové pobočce banka nabízí jak bankovní služby, tak směnárnu. Otvírací doba je vždy v pracovní dny od 9 do 12 a od 12.30 do 17 hodin.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Češi neradi riskují

Spořicí účty: Zamíchá Banka CREDITAS kartami?

Největší družstevní záložna se stala Bankou CREDITAS. Její hlavní zbraní v boji o klienty budou spořicí účty. Má šanci rozvířit zamrzající vody úrokových sazeb?

Text: Petr Zámečník

02. 01. 2017

Sberbank nebo Sběr baňk? Banka bojuje o doménu

Kdo zaváhá, má smůlu. To platí i v oblasti internetových domén. Jsou lidé, kteří jak se dozvědí o změně názvu nějaké firmy, ihned nakupují domény. Společnosti se pak většinou snaží stránky odkoupit, a to za nemalé peníze. Přesně tohle se právě stalo Sberbank CZ, která kupila Volksbank CZ.

Text: Monika Lukešová

24. 03. 2013


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *