CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

27. 03. 2008

0 komentářů

AXA rozšířila nabídku svých podílových fondů

 


 

AXA Selection Emerging Equity, AXA Selection Global Equity a AXA Selection Opportunities jsou konstruovány jako fondy fondů. Tento typ podílových fondů umožňuje investovat i drobným investorům do kvalitních globálních fondů.



„Nové střešní podílové fondy AXA přinášejí jednoduchý přístup k zahraničním fondům skupiny AXA, vysokou diverzifikaci investic a možnost využití nejnovějších investičních strategií,“
uvedla Kamila Horáčková, investiční ředitelka skupiny AXA, dodala: „Fondy jsou díky své struktuře vhodné pro dynamické investory, kteří jsou ochotni podstoupit vyšší riziko kolísání hodnoty investice s cílem dosáhnout zajímavého zhodnocení.“

Aktivně spravovaný podílový fond AXA Selection Emerging Equity tvoří offshore akciové fondy AXA zaměřené na investice do akcií emitovaných na globálních rozvojových trzích.

Podílový fond AXA Selection Global Equity je také aktivně spravováný a jeho portfolio se skládá rovněž z offshorových akciových fondů AXA, jenž však investují především do globálních blue-chip akcií. Charakteristický je svou diverzifikací napříč spektrem nejvýznamnějších světových společností.

Poslední novinkou je fond AXA Selection Opportunities, opět aktivně spravovaný fond tvořený offshore fondy AXA s různou investiční strategií. Poměr mezi jednotlivými finančními nástroji, regiony a sektory je neustále upravovaný v závislosti na aktuálních příležitostech, které nabízejí světové finanční trhy.

REKLAMA

Všechny tři fondy jsou korunové a aktivně řízené. Roční poplatek za správu fondu uvádí AXA na úrovni 1 % z objemu investice. Pokud klient dodrží pětiletý investiční horizont investiční společnost nebude klientovi účtovat ani vstupní ani výstupní poplatek. Minimální první investice je 5000 Kč, následná jen 500 Kč.

Zdroj: Tisková zpráva AXA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *