CZK/€ 25.090 -0,22%

CZK/$ 23.448 -0,02%

CZK/£ 29.338 -0,27%

CZK/CHF 25.714 +0,09%

30. 03. 2017

0 komentářů

Subjekty:

UNIQA uspěla s cestovním pojištěním v anketě TTG Awards

 

Na úterním vyhlášení ankety TTG Travel Awards dosáhla UNIQA pojišťovna úspěchu, když byla vyhlášena na bronzovém stupínku mezi Pojišťovnami s nejlepším cestovním pojištěním 2016. Hlasování pořádají každoročně odborné noviny pro cestovní ruch TTG Czech, které oslovují experty působící v odvětví. V minulosti stanula UNIQA se svým cestovním pojištěním na stupních vítězů opakovaně.

Loading



 

S cestovním pojištěním UNIQA vyjede každoročně za hranice České republiky na 750.000 lidí. Velkou část z nich tvoří právě zákazníci cestovních kanceláří a agentur, s nimiž UNIQA smluvně spolupracuje. Klienti spoléhají zejména na krytí léčebných výloh při akutním onemocnění nebo úrazu v zahraničí, a dále na úrazové pojištění, pojištění zavazadel, odpovědnosti a také pojištění storna zájezdu.

 

UNIQA je významným partnerem i pro řadu z cestovních kanceláří, které byly rovněž vyhlášeny na medailových pozicích v anketě TTG Awards. Poskytuje jim nejen cestovní pojištění pro klienty, ale kryje i jejich vlastní riziko úpadku.

 

REKLAMA

V cestovním pojištění vybrala loni UNIQA na pojistném více než 200 milionů korun a meziročně vzrostla o 6 %. Za stejné období řešila na deset tisíc pojistných událostí klientů v zahraničí. Akutní onemocnění tvořila prakticky ¾ všech hlášených případů.

 

Tento druh pojištění je stále častěji uzavírán klienty přes internet nebo smartphone aplikaci. Meziročně stoupl loni počet takto sjednaných smluv o více než 10 %.

 

REKLAMA

V cestovním pojištění zavádí UNIQA každoročně novinky v reakci na aktuální potřeby a rámcové podmínky. Loni navýšila bezplatně limity plnění za léčebné výlohy, aby bezpečně pokryla případné extrémní náklady spojené s řešením akutních zdravotních obtíží. Významně rozšířila pojištění storna zájezdu. To lze nyní využít v případě tzv. vztahových událostí, jako jsou podání žaloby o rozvod před společnou cestou nebo zrušení plánované svatby, byla-li svatba důvodem rezervovaného zájezdu. UNIQA zavedla i pojištění storna z důvodu terorismu pro klienty CK. Kryje náklady vzniklé za neuskutečněný zájezd nebo jiné služby z důvodu teroristického činu v  místě pobytu až do 80 % doložených nákladů.

 

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Komentář: Evropu ESG oslabuje, těží z toho americké akcie i banky

Evropské akcie se letos ocitly v historicky rekordní slevě vůči těm americkým. Vyplývá to ze srovnání poměrového ukazatele vyhlížené tržní ceny akcie a čistého zisku na akcii na horizontu dalších dvanácti měsíců. V potaz jsou přitom vzaty všechny klíčové akciové tituly jak ve Spojených státech, tak v Evropě.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

29. 04. 2024

Rozdělený dluhopisový trh

Akcie a dluhopisy vykázaly v roce 2022 po delší době shodný vývoj, když společně zaznamenaly výraznější propady. Stejný směr nalezly obě třídy aktiv i v roce 2023, ale tentokrát udělaly investorům radost a shodně přinesly výrazné kladné zhodnocení. Co se týká letošního vývoje, dostál vzájemný vztah mezi akciemi a […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *