CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

03. 02. 2011

0 komentářů

Českým hospodám nejvíc škodí kouř a protivní číšníci

 


 

Brno – Neochotná obsluha, nepříliš dobré jídlo, hlučná hudba, ale hlavně odér cigaretového dýmu zpestřující vychutnání oběda nebo večeře.
 Podle průzkumu agentury Czech Tourism se majitelům restaurací určitě vyplatí zakázat v době jídel v „lokále“ kouření, nebo alespoň kuřáckou část neprodyšně od té kuřácké oddělit. Právě pach cigaret totiž 41 procent dotázaných uvedlo jako hlavní problém českých restaurací a hospod.

Co zlepšovat mají majitelé restaurací také u personálu – jeho neochotu zmínilo jako hlavní problém celých 21 procent lidí.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *