Čtvrtek 17. října. Svátek má Hedvika.

Českým hospodám nejvíc škodí kouř a protivní číšníci

Investice 03.02.2011 | 15:52 0 Komentářů

Ani dobré jídlo nezachrání dojem, když je v lokále zakouřeno.

Brno – Neochotná obsluha, nepříliš dobré jídlo, hlučná hudba, ale hlavně odér cigaretového dýmu zpestřující vychutnání oběda nebo večeře.
 Podle průzkumu agentury Czech Tourism se majitelům restaurací určitě vyplatí zakázat v době jídel v „lokále“ kouření, nebo alespoň kuřáckou část neprodyšně od té kuřácké oddělit. Právě pach cigaret totiž 41 procent dotázaných uvedlo jako hlavní problém českých restaurací a hospod.

Co zlepšovat mají majitelé restaurací také u personálu – jeho neochotu zmínilo jako hlavní problém celých 21 procent lidí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.