CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

02. 12. 2009

0 komentářů

Česká Citibank zavře skoro polovinu poboček

 


 

Praha – Česká Citibank, která od loňska působí jako pobočka Citibank Europe se sídlem v Irsku, brzdí aktivity pro běžné klienty a utlumí činnost téměř poloviny ze svých devíti poboček.
Jak informují dnešní Hospodářské noviny, je to první česká banka, která k takovému kroku přistupuje. Pobočkovou síť přitom ještě nedávno rozšiřovala.
Změny listu potvrdil mluvčí Citibank Branislav Cehlárik s tím, že částečná restrukturalizace sítě má zefektivnit podnikání firmy a zajistit služby způsobem, který prý klienti očekávají. „Je to v souladu s celosvětovou strategií Citi, která má posílit význam našich metropolitních poboček po celém světě,“ dodal.
Už toto pondělí zavřela Citibank svou pobočku v centru Prahy, v ulici 28. října. Od Nového roku zruší pobočky v Plzni, Pardubicích a Liberci. Ty se změní na obchodní zastoupení banky bez možnosti hotovostních transakcí a jen s poradenstvím pro předem objednané klienty. Komplexní služby tak bude Citibank od Nového roku zajišťovat jen na třech pobočkách v Praze a po jedné v Brně a Ostravě.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *