CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

04. 09. 2012

0 komentářů

Subjekty:

Zaměstnanci GE Money Bank pomáhají dětem zpříjemnit pobyt v Thomayerově nemocnici

 


 

„Zájem zaměstnanců GE Money Bank podílet se na společensky prospěšných aktivitách je obrovský, často také přichází s vlastními nápady, komu by chtěli pomoci. Jedním z nich je právě spolupráce s Thomayerovou nemocnicí, kde se snažíme pomoci zpříjemnit pobyt hospitalizovaným dětem,“ říká Zuzana Pokorná, koordinátorka GE Volunteers, a dodává:„Naposledy se GE Volunteers koncem srpna věnovali renovaci oddělení dětské psychiatrie. Bylo jich na to celkem 63 a zapojili se i členové nejvyššího vedení banky. Společně přestavěli koupelnu, vymalovali chodby a položili v nich nové lino. Vymalování se dočkaly ale i ložnice.“

„Dobrovolníci z GE Volunteers jsou velkou pomocí Lékořice, naší dobrovolnické organizaci při Thomayerově nemocnici. Pomáhají nám pravidelně připravovat program pro děti, ale také vylepšovat prostředí nemocnice. Kromě poslední srpnové akce zaměřené na zkrášlení prostor našeho oddělení nám například v červnu pomohli s renovací tělocvičny. V říjnu se zase díky grantu GE Money Bank dočká modernizace jídelna,“ říká Jana Šplíchalová, primářka oddělení dětské psychiatrie v Thomayerově nemocnici. „Dětská psychiatrie si velice váží této spolupráce. Obdivujeme nadšení a elán dobrovolníků, kteří se vlastní prací přičinili o nové, krásné prostředí pro naše malé pacienty,“ doplňuje Jana Šplíchalová.

GE Volunteers v Thomayerově nemocnici

Spolupráce GE Volunteers s Thomayerovou nemocnicí začala v prosinci minulého roku, kdy se dobrovolníci věnovali vánočnímu tvoření s dětmi a jako dárek jim koupili trampolínu. V lednu pak uspořádali sbírku hraček pro děti mezi zaměstnanci celé skupiny GE. V březnu doprovázeli děti na Matějskou pouť a v dubnu s nimi tvořili velikonoční přání a malovali vajíčka. V květnu pomáhali GE Volunteers dětem vyrobit dárky ke Dni matek a pomohli také sdružení Lékořice zajistit dětský den, který podpořili i finančním darem. Červen byl ve znamení renovace tělocvičny v areálu nemocnice. V červenci uspořádali dobrovolníci sportovní odpoledne s dětmi. Na poslední srpnovou činnost zaměřenou na vymalování prostor oddělení dětské psychiatrie budou navazovat další akce. Například v říjnu by měly začít práce na úpravách jídelny díky schválenému grantu z prostředků GE Money Bank.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *