CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/$ 23.481 +0,05%

CZK/£ 29.375 +0,05%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

16. 04. 2020

0 komentářů

Subjekty:

UniCredit Bank podporuje své dodavatele rychlejšími úhradami

 

Praha, 16. dubna 2020 – UniCredit Bank podporuje své dodavatele v České republice a na Slovensku a  urychluje provádění plateb pomocí okamžitých úhrad faktur při jejich předložení. Výrazně to urychlí platební cyklus a zajistí, aby se platby uskutečňovaly neprodleně. Takto nastavený mechanismus plateb podpoří podniky v řízení provozního kapitálu.

Loading



 

Ranieri De Marchis a Carlo Vivaldi, provozní ředitelé skupiny UniCredit, uvedli: „Toto rozhodnutí bude mít konkrétní dopad na tisícovky dodavatelů naší skupiny. Tím, že urychlíme platby, přidáváme do reálné ekonomiky likviditu ve chvíli, kdy to má velký význam. Jako vždy chceme být spolehlivým partnerem pro naše dodavatele a podporujeme je, aby jednali stejně vůči vlastním dodavatelským řetězcům.“ 

„V UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia jsme se ihned připojili k této důležité iniciativě, abychom byli nablízku našim dodavatelům a obchodním partnerům, kteří nám pomáhají při poskytování služeb klientům a zároveň v této náročné době podporují naše zaměstnance,“ uvedl Jakub Dusílek, předseda představenstva UniCredit Bank.

UniCredit Bank provádí bankovní převody pro své dodavatele okamžitě po přijetí faktury a splnění všech standardních kontrol.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *