CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

10. 08. 2018

0 komentářů

Subjekty:

Členem představenstva UniCredit Leasing a obchodním ředitelem pro český a slovenský trh se stal Dušan Hladný

 

Novým členem představenstva společnosti UniCredit Leasing CZ a obchodním ředitelem pro český a slovenský trh byl k 1. srpnu 2018 jmenován Dušan Hladný. Ve finančním sektoru působí Hladný více než třicet let. Ve skupině UniCredit a v bankách, které se postupně staly součástí skupiny, působil na několika manažerských pozicích již od roku 1990. Před jmenováním do funkce člena představenstva UniCredit Leasing byl Hladný ředitelem privátního bankovnictví UniCredit Bank pro Českou republiku a Slovensko.

Loading



 

Dušan Hladný začal svou profesní kariéru v Mnichově, kde získával zkušenosti v oblasti korporátního bankovnictví. Od roku 1994 působil v bankovním sektoru v České republice. Svoji profesionální dráhu ve skupině UniCredit zahájil v roce 1990, kde zastával různé manažerské pozice. Ve své profesní kariéře se Hladný zaměřoval především na řízení financování velkých korporací a klientů z řad malých a středních podniků. Od ledna 2015 působil jako ředitel privátního bankovnictví UniCredit Bank pro Českou a Slovenskou republiku.

Dušan Hladný je absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze. Hovoří plynně anglicky a německy.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Jak umělá inteligence promění finanční sektor?

Umělá inteligence (AI) má potenciál významně transformovat odvětví finančních služeb. Finanční instituce však prozatím teprve převážně hledají vhodné oblasti nasazení AI. Jak mohou zajistit odpovědné nasazení umělé inteligence a získat z ní odpovídající benefity, a současně efektivně překonat související rizika?  

Text: Filip Kučera

30. 06. 2022

Analýza fondu: ING (L) Invest Banking & Insurance

Akcie bank a ostatních finančních společností mají v portfoliu jistě své místo. Je ovšem moudré zařadit speciální fond na toto odvětví? Na to se podívejme v dalším díle pokračování seriálu o podílových fondech.

Text: Jan Valášek

29. 09. 2014


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *