CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

19. 06. 2008

0 komentářů

Klienti České pojišťovny ušetří díky kartě PREMIA

 


 

Česká pojišťovna společně s Penzijním fondem ČP, ČP ZDRAVÍ a společností Home Credit přichází s novým projektem – Premia kartou České pojišťovny. Jedná se o kreditní kartu s 51denním bezúročným obdobím. Vydavatelem je společnost Home Credit a za vydání karty nebude klientům účtován žádný poplatek.

Držitel této karty automaticky získává slevy u obchodních partnerů zařazených do premiového programu a navíc za každou platbu získává určité procento z uhrazené částky zpět na své premiové konto.  Prostředky naspořené na premiovém kontu může buď využít k platbě pojistného, nebo si je může převést na účet penzijního připojištění.

„Pokud náš klient měsíčně utratí za potraviny, drogistické výrobky a další zboží denní potřeby 5000 Kč, za občasné nákupy, jako jsou hračky, sportovní potřeby nebo knihy, zhruba 1600 Kč a jednorázově jednou ročně za rodinnou dovolenou 32 000 Kč, pak pouhým nakupováním s Premia kartou ročně nasbírá 3000 prémiových korun. Tím si může uhradit část nebo i celou roční platbu třeba za povinné ručení, pojištění domácnosti nebo si zvýšit úspory na penzi,“ říká Martin Picek, manažer projektu.

Parametry a přehled sítě obchodních partnerů, kde je možno uplatnit slevový program Premia karty, jsou uvedeny v tiskové zprávě.

Zdroj: Tisková zpráva České pojišťovny

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *