CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

17. 08. 2015

Subjekty:

Zuno spouští aplikaci na kreditky

„S novou aplikací na kreditky mají naši zákazníci vše pod kontrolou v jedné ikoně ve svém mobilu nebo tabletu. Nemusí tedy nikam chodit a nic dlouho studovat, prostě jen kliknou a mají vše po ruce,“ říká šéf vývoje produktů a elektronického bankovnictví Zuno Miroslav Endresl.

Aplikace Kreditka od Zuno je dostupná pro iOS a Android. Zuno ji propaguje prostřednictvím online a mobile bannerů, zpráv v aplikaci, na webu a na sociálních sítích.

Ke stažení je zdehttps://www.zuno.cz/mobilni-aplikace/

Seznam funkcí aplikace:

–       přehled dostupných a čerpaných prostředků

–       detaily kreditní karty

–       splátka kreditní karty

–       nastavení limitů pro platby kartou a výběry z bankomatů

–       rezervní dočasné blokování

–       nastavení plateb přes internet

–       historie transakcí

Kromě nové aplikace na kreditní karty si každý klient může stáhnout také hlavní mobilní aplikaci Zuno, aplikaci na vyhledávání bankomatů, nebo na jednoduché zadávání dokumentů. S nimi má zákazník všechny funkce banky doslova v kapse.

Mobilní bankovnictví Zuno využívá 40 % klientů. Mobilní aplikaci si stáhlo už téměř 100 000 zákazníků. Jen za rok 2014 stoupl počet jejích uživatelů o 60 procent. Od začátku roku 2014 provedli klienti prostřednictvím mobilního bankovnictví Zuno 300 000 transakcí v hodnotě více než dvou miliard korun.