Úterý 20. dubna. Svátek má Marcela.

Zuno spouští aplikaci na kreditky

Banky ZUNO Bank 17.08.2015 | 13:16 0 Komentářů

Banka Zuno spouští novou aplikaci do mobilů a tabletů, se kterou budou moci klienti jednoduše a rychle spravovat svoji kreditní kartu. Zákazník s ní hned vidí své výdaje, povolí si nebo zakáže platby na internetu, zaplatí splátku jedním kliknutím nebo si může změnit limity karty, případně ji zablokovat.

„S novou aplikací na kreditky mají naši zákazníci vše pod kontrolou v jedné ikoně ve svém mobilu nebo tabletu. Nemusí tedy nikam chodit a nic dlouho studovat, prostě jen kliknou a mají vše po ruce,“ říká šéf vývoje produktů a elektronického bankovnictví Zuno Miroslav Endresl.

Aplikace Kreditka od Zuno je dostupná pro iOS a Android. Zuno ji propaguje prostřednictvím online a mobile bannerů, zpráv v aplikaci, na webu a na sociálních sítích.

Ke stažení je zdehttps://www.zuno.cz/mobilni-aplikace/

Seznam funkcí aplikace:

–       přehled dostupných a čerpaných prostředků

–       detaily kreditní karty

–       splátka kreditní karty

–       nastavení limitů pro platby kartou a výběry z bankomatů

–       rezervní dočasné blokování

–       nastavení plateb přes internet

–       historie transakcí

Kromě nové aplikace na kreditní karty si každý klient může stáhnout také hlavní mobilní aplikaci Zuno, aplikaci na vyhledávání bankomatů, nebo na jednoduché zadávání dokumentů. S nimi má zákazník všechny funkce banky doslova v kapse.

Mobilní bankovnictví Zuno využívá 40 % klientů. Mobilní aplikaci si stáhlo už téměř 100 000 zákazníků. Jen za rok 2014 stoupl počet jejích uživatelů o 60 procent. Od začátku roku 2014 provedli klienti prostřednictvím mobilního bankovnictví Zuno 300 000 transakcí v hodnotě více než dvou miliard korun.