Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

Zonky novým i stávajícím klientům umožňuje ještě více snížit měsíční splátku. Za první týden to využila více než třetina lidí

Půjčky 22.03.2021 | 10:36 0 Komentářů

Zonky od března nově nabízí svým klientům půjčku až do výše 900 tisíc korun a zároveň také prodlužuje maximální dobu splácení na 10 let. Nové parametry služby mohou využít nejen klienti, kteří si u Zonky půjčí poprvé, ale také stávající klienti, kteří si mohou svou půjčku refinancovat už za těchto podmínek.

„Klienti naše půjčky využívají, protože u nich oceňují nízkou sazbu, kterou jim umíme jako nebankovní online platforma nabídnout. V poslední době jsme zaznamenali také rostoucí zájem o možnost prodloužení doby splácení, a tím pádem i nižší měsíční splátky. Rádi v tomto klientům vycházíme vstříc, protože chápeme, že nižší měsíční splátky se zejména v dnešní době mohou řadě z nich opravdu hodit,“ říká Jiří Humhal, CEO Zonky.

Jen za první týden využilo prodloužený termín splácení 40 % všech žadatelů o novou nebo refinancovanou půjčku. Z toho 15 % klientů využilo dokonce nejdelší dobu – 10 let.

Zonky v březnu zvýšilo maximální dobu splácení půjčky ze 7 na 10 let a nově umožňuje klientům vzít si půjčku ve výši až 900 tisíc korun (místo původního limitu 750 tisíc korun).

Půjčka od Zonky vyniká na trhu nízkým nabízeným úrokem už od 2,99 % p. a. Klient si ji sjedná jednoduše, rychle a úplně online.