Středa 23. září. Svátek má Berta.

Značka SCANquilt je novým partnerem AXA CLUBU

Investice AXA Bank 11.06.2012 | 09:59 0 Komentářů

Novým partnerem věrnostního programu AXA CLUB se stala značka SCANquilt, která nabízí široký sortiment ložních souprav, přikrývek, polštářů a dalšího bytového textilu. Členové AXA CLUBU nyní při každém nákupu AXA kartou získají v jakékoliv prodejně  SCANquilt 5% bonus ze zaplacené částky. Ten se jim připíše na účet jejich penzijního připojištění nebo jej mohou použít na úhradu mimořádného pojistného či jako investici do podílových fondů AXA.

Dlouhodobým cílem skupiny AXA je neustále rozšiřovat spektrum partnerů AXA CLUBU, abychom jeho členům dokázali nabídnout výhodnější nákupy u co možná největšího počtu firem s různými produkty a službami,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Značka SCANquilt začala v Čechách nejprve s prodejem přikrývek a polštářů s dutým vláknem, brzy se však její portfolio rozšířilo i o ložní soupravy, prostěradla, dekorační polštáře, přehozy, ubrusy, prostírání, ručníky a další výrobky pro kuchyně a koupelny.

„Po celou dobu své existence si zakládáme na vysoké kvalitě výrobků a dlouhodobě nabízíme jeden z nejpestřejších programů bytových textilií. Jen v sortimentu prošívaných přikrývek vyrábíme více než desítku typů s řadou funkčních vlastností, nejrůznějších materiálů a hřejivostí,“ dodala Ivana Šachová, majitelka značky SCANquilt.

AXA CLUB

AXA CLUB je věrnostní program pro klienty finanční skupiny AXA, kteří tak mohou získat unikátní platební kartu a také asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 000 korun ročně. S AXA kartou získávají při každé platbě bonus, díky kterému mohou uspořit více peněz na stáří, platit méně na pojistném nebo navýšit investice v rámci jiných produktů skupiny AXA. Bonus vždy činí minimálně 1 % z ceny, u partnerů programu však dosahuje 4 až 17 %. Díky těmto unikátním vlastnostem se AXA karta stala již čtyřikrát za sebou platební kartou roku v prestižním ocenění Zlatá koruna.

Partneři AXA CLUBU: bonusy při platbách AXA kartou s úvěrovým limitem

Benzina

0,5 Kč za každý načerpaný litr + 1 % z ceny transakce

(kromě vybraných čerpacích stanic)