Čtvrtek 01. října. Svátek má Igor.

ZLATÁ KARTA OD RAIFFEISENBANK NYNÍ PRO GOLFISTY S ŘADOU VÝHOD

Raiffeisenbank 22.06.2012 | 10:19 0 Komentářů

Raiffeisenbank připravila speciální nabídku prestižní karty Visa Gold při příležitosti konání Raiffeisenbank Prague Golf Masters, nejvýznamnějšího golfového turnaje v České republice. Milovníci golfu tak nyní s touto kartou mohou získat řadu slev na golfová hřiště i vybavení. Kartu je navíc možné získat na půl roku zdarma.

Při příležitosti dnes začínajícího dámského Raiffeisenbank Prague Golf Masters, letos nejkvalitnějšího golfového turnaje v České republice, připravila Raiffeisenbank speciální výhody navázané na prestižní kartu Visa Gold. Majitelé karty tak získají slevu na vstup na hřiště ve výši 10–50 % na vybraných golfových rezortech v České republice, slevy lze získat i na ubytování a občerstvení v těchto rezortech, případně na nákup golfového vybavení.

„Všichni návštěvníci Raiffeisenbank Prague Golf Masters mohou požádat o zlatou kartu přímo v areálu golfového turnaje. Pro všechny, kteří na akci o kartu požádají, je připravena speciální nabídka v podobě vedení karty na 6 měsíců zdarma,“ uvedla manažerka platebních karet Raiffeisenbank Romana Lantorová. Pokud příznivci golfu nemohou o víkendu tento turnaj navštívit, lze kartu získat i na stránkách České golfové federace www.cgf.cz, dodala.

Visa Gold od Raiffeisenbank klientům dále zdarma nabízí rozšířené cestovní pojištění pro držitele karty i jeho rodinné příslušníky, pojištění zneužití karty a slevový program VIP Sphere, díky kterému lze získat slevy u 9000 obchodníků v ČR i na Slovensku.