CZK/€ 25.235 -0,36%

CZK/£ 29.534 -0,43%

CZK/CHF 25.979 -0,25%

30. 01. 2018

Životní pojištění od NN obhájilo vítězství v soutěži Finanční produkt roku

NN Smart bylo znovu zvoleno nejlepším investičním životním pojištěním na trhu! V sedmém ročníku soutěže „Finparáda.cz  – Finanční produkt roku“ obhájilo první místo. Kvalitu produktů sledují po celý rok odborníci společnosti Scott & Rose a pravidelně měří jejich parametry. Úspěch NN ještě posílila další ocenění.  NN Život obsadilo druhé místo v kategorii „Rizikové životní pojištění“ a NN Penzijní společnost pak třetí místo v kategorii „Doplňkové penzijní spoření“.

„Mám velkou radost z toho, že se na stupních vítězů umístily hned tři naše produkty. Snažíme se, abychom uspokojili požadavky našich klientů nejen, co se týče krytí rizik, která mohou způsobit dlouhodobý výpadek příjmů, ale zároveň jim nabídli dlouhodobé zhodnocení vložených prostředků. Potěšilo mě, že odborná porota potvrdila, že našim klientům nabízíme jedna z nejlepších řešení v kategorii investičního i rizikového životního pojištění a také doplňkového penzijního spoření,“ okomentovala výsledky soutěže Kateřina Štěrbová, členka představenstva NN zodpovědná za marketing a produktový vývoj.

NN Smart je univerzálním životním pojištěním, které je navrženo tak, aby dokázalo reagovat na měnící se potřeby klienta v různých životních situacích. Zároveň umožňuje v průběhu pojištění bezplatně měnit skladbu připojištění či výši pojistného. Díky špičkovému portfoliu finančních fondů od garantovaného až po velmi dynamické akciové fondy také nabízí možnost vytvořit si finanční rezervu.  Navíc můžete získat věrnostní bonus ve výši 10 % pojistného za všechna připojištění. Na jednu pojistku je možné pojistit až 2 dospělé osoby a 10 dětí. Pojistku můžete uzavřít nejpozději v 65 letech.

NN Život je moderním rizikovým pojištěním, které NN uvedla na trh v dubnu 2016. Mezi jeho největší výhody patří vedle rozsáhlé nabídky připojištění vysoké pojistné částky (v případě smrti až do výše 7,5 milionu korun) a navýšení pojistného plnění o 500 000 Kč v případě smrti úrazem následkem dopravní nehody. Maximální vstupní věk je 70 let a maximální věk konce pojištění je 75 let.

Doplňkové penzijní spoření nabízí kromě státem podporovaných výhod, jako je daňový odpočet až 24 tisíc ročně a státní příspěvek až 230 korun měsíčně, také možnost čerpání předdůchodu. Další předností tohoto spoření na penzi je možnost vybrat si investiční strategii v účastnických fondech – od konzervativní až po dynamickou. NN Růstový fond dosáhl v roce 2017nejlepší výkonnosti na trhu v oblasti dynamických účastnických fondů a svým klientům nabídl více než 14% zhodnocení.

„NN Smart si vybírají klienti jako investiční nástroj pro zajištění finanční budoucnosti své nebo svých dětí. Častým důvodem pro jeho sjednání bývá státní podpora a příspěvky zaměstnavatele na investiční životní pojištění. Od té doby, co jsme v roce 2016 uvedli na trh náš nový produkt NN Život, je patrný zvýšený zájem o rizikové životní pojištění. V současnosti tvoří rizikové pojištění přibližně polovinu prodejů životního pojištění a jeho objem bude oproti investičnímu životnímu pojištění růst. Klienti si sjednávají NN Život s velkým důrazem na krytí rizik a pojišťují se na vyšší sjednanou částku,doplňuje Kateřina Štěrbová.

Tisková zpráva: NN