Úterý 28. září. Svátek má Václav.

Životní pojištění Allianz získalo další zlato. Od podzimu už třetí

Včera vyhlásil portál Finparáda.cz výsledky šestého ročníku soutěže Finanční produkt roku. Životní pojištění Allianz Rytmus risk se stalo Produktem roku 2016 v kategorii Rizikové životní pojištění. Od září je to už potřetí, co získalo 1. cenu.

Zlatá dráha produktu, který si dnes zájemci mohou pořídit pod názvem Allianz Život, začala v září, kdy získal titul Pojišťovací inovátor v rámci Ceny Hospodářských novin. V listopadu na tento úspěch navázal 1. místem v kategorii Životní pojištění v soutěži Fincentrum Pojišťovna roku 2016. Kromě toho získal loni i jedno stříbrné a jedno bronzové místo v dalších prestižních soutěžích.

Čím je toto pojištění výjimečné? Neobsahuje žádné absurdní poplatky – počáteční, měsíční nebo za předčasné ukončení. Dovoluje klientům pojistit se přesně tak, jak potřebují. Výběr rizik je zcela na nich a produkt si poskládají sami. Platí tedy jen za to, co v něm skutečně mít chtějí. Další výhodou je volitelná investiční složka, která ve smlouvě také vůbec být nemusí.

Do soutěže „Finparáda.cz – Finanční produkt roku 2016“ jsou automaticky zařazeny všechny finanční produkty vybraných typů, které jsou v Česku nabízené bankami, pojišťovnami, penzijními a investičními společnostmi. Počátkem roku jsou vyhlašovány vždy tři nejlepší produkty v každé kategorii.