Pátek 18. června. Svátek má Milan.

Získejte až 1 500 korun se studentským kontem a navíc kontokorent zdarma

Banky ČSOB 15.08.2016 | 10:53 0 Komentářů

V ČSOB v polovině srpna odstartovala kampaň zaměřená na studenty. Díky akční nabídce, která trvá až do konce října, může student čerpat kontokorent do výše 1 000 korun zcela zdarma, a za doporučení nových klientů získat finanční odměnu ve výši až 1 500 korun. Studenti mohou k placení kromě bezkontaktních karet využívat novou aplikaci NaNákupy či bezkontaktní nálepky. K hlavním benefitům Studentského konta patří jeho vedení zdarma až do 30 let věku, student má zdarma všechny elektronické platby, výběry i vklady přes bankomaty ČSOB a Ery Poštovní spořitelny.

„V srpnu a září evidujeme každoročně zvýšený zájem o nová studentská konta. Zakládají si je především studenti vyšších ročníků středních škol a také ti, kteří nastupují na vysoké školy. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli nabídnout studentům další výhody v podobě kontokorentu zdarma nebo odměny za doporučení kamarádů,“ uvádí Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB.

Každý pátý student si ke svému účtu otevírá u banky i kontokorent. Studenti, kteří si do konce října sjednají nové povolené přečerpání studentského konta v ČSOB, mohou nově využívat kontokorent do 1 000 korun zcela zdarma (s nulovou úrokovou sazbou). Tuto výhodu si mohou mladí užívat po celou dobu trvání Studentského konta. Přečerpaná částka nad 1 000 korun se pak úročí standardní úrokovou sazbou. K získání kontokorentu stačí studentovi potvrzení o studiu a 2 doklady (například občanský průkaz a karta pojištění).

Na začátku školního roku se vždy hodí nějaká koruna navíc. Pro většinu studentů a mladých lidí patří mezi nejatraktivnější odměny právě peníze. „Proto jsme se rozhodli dát studentům možnost si s námi přivydělat a v naší podzimní kampani se tak studenti mohou těšit na finanční odměnu za doporučení svých kamarádů, která může činit až 1 500 korun,“ doplňuje Jana Opršalová.

Pokud již studentské konto máte, nebo si je v brzké době sjednáte, nezapomeňte se zapojit do soutěže o nejlepší design karty. Do 30. září nám zašlete návrh designu platební karty a nejlepší z Vás odměníme. Informace najdete na Facebooku ČSOB. Vyhrává pět nejlepších návrhů a každý odměníme částkou 5 000 Kč. Vítězné návrhy budou navíc po konci soutěže umístěny v galerii, ze které si klienti vybírají svůj design karty. Po dobu kampaně mohou studenti získat kartu s vlastním designem zdarma. Soutěž bude probíhat na stránce www.csob.cz/soutezkarta a veřejné hlasování o nejlepší návrhy bude probíhat od 5. října na www.facebook.com/csob.

Studenti, resp. mladí lidé k obsluze svého účtu používají více elektronické kanály, například internetové bankovnictví a aplikaci smartbanking. Mladí lidé se vyžívají v moderních technologiích, proti jistě ocení nedávné novinky – aplikaci ČSOB Smart Klíč pro jednodušší přihlašování a potvrzování plateb v internetovém bankovnictví či aplikaci ČSOB NaNákupy, díky které je možné platit mobilem pomocí technologie NFC.