Pátek 24. září. Svátek má Jaromír.

Zisk Trinity Bank za rok 2018 přesáhl 51 milionů korun

Banky 17.04.2019 | 09:26 0 Komentářů

TRINITY BANK a.s. oznámila v těchto dnech své výsledky hospodaření za poslední účetní období. Banka, která v prosinci loňského roku dostala licenci od České národní banky, vykázala za období od 1. listopadu 2017 do 31. prosince 2018 auditovaný zisk přes 51 milionů korun.

Banka je dlouhodobě zisková, bilanční suma přesahuje již 10 miliard korun, počet klientů Trinity Bank překročil 11 000 a jejich řady se stále rozšiřují. Mezi špičku na trhu se aktuálně řadí její spořicí účet Výhoda+ s vysokým zhodnocením 1,18 % p. a., bez omezení výše vkladu, s úročením celé částky. Peníze má klient zároveň kdykoli k dispozici. I díky němu banka vybrala od února již 1,2 miliardy korun na vkladech od nových i stávajících klientů.

Výše poskytnutých úvěrů ke konci roku 2018 přesahovala 6 miliard korun. Právě na rozšíření úvěrového portfolia se chce banka letos více zaměřit. Trinity Bank také chystá v průběhu dvou let rozšíření pobočkové sítě, poskytování vysoké kvality služeb privátního bankovnictví a rozvoj financování v oblasti SME a korporátního bankovnictví. Novinkou pro tento rok by měly být flexibilní úvěrové produkty pro malé a střední podnikání.

Tisková zpráva Trinity Bank