Neděle 11. dubna. Svátek má Izabela.

ZÁKAZNÍCI OCENILI LIDL V KATEGORII „GE MONEY BANK CENA VEŘEJNOSTI“ SOUTĚŽE „MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014“

Banky MasterCard 03.02.2015 | 15:26 0 Komentářů

Letošním vítězem soutěže „MasterCard Obchodník roku 2013“ v kategorii „GE Money Bank Cena veřejnosti” se stal Lidl. První místo mu zajistilo 31 772 hlasů, na druhém místě se umístila TETA drogerie s 29 840 hlasy a na třetím místě je IKEA s 29 310 hlasy. Zákazníci hlasovali na internetových stránkách www.obchodnik-roku.cz a SMS zpráv v průběhu prosince 2014 a ledna 2015.

„Prostřednictvím internetu a SMS zpráv bylo do soutěže celkem zasláno 388 844 platných hlasů, což je o 234 871 více než loni. To ukazuje na velký zájem veřejnosti i obchodníků, kteří oslovují své zákazníky, aby pro ně hlasovali. Ze zkušeností s věrnostním programem bene+ víme, že získání loajality zákazníků je běh na dlouhou trať. Proto GE Money Bank dává již dvanáct let v rámci Obchodníka roku prostor k tomu, aby zákazníci sami mohli prostřednictvím hlasování ukázat, kdo je pro ně obchodníkem roku, ” říká Josef Jehlík, manažer věrnostního programu bene+, GE Money Bank.

Lidé vybírali pouze jednoho obchodníka v každé oborové kategorii, kterému dali svůj hlas. Ten museli potvrdit odkazem v e-mailu, který jim byl následně zaslán. Hlasovat se dalo maximálně jednou. Průběžné výsledky byly veřejně dostupné na webových stránkách soutěže www.obchodnik-roku.cz. Zde můžete najít i veškeré informace o soutěži, včetně všech výsledků a fotografií z předávání.

Hlasující se mohli na www.obchodnik-roku.cz zapojit do soutěže o cenu v podobě platební karty od GE Money Bank s věrnostním programem bene+ a 50 000 korun. Vítězkou se stala paní Kubečková z Ostravy, jejíž tip 928 332 byl ke skutečnému počtu aktivních karet ve věrnostním programu bene +, kterých bylo 11. 1. 2014 celkem 928 336, nejblíže.