CZK/€ 25.265 -0,04%

CZK/CHF 25.977 -0,36%

03. 02. 2015

Subjekty:

ZÁKAZNÍCI OCENILI LIDL V KATEGORII „GE MONEY BANK CENA VEŘEJNOSTI“ SOUTĚŽE „MASTERCARD OBCHODNÍK ROKU 2014“

„Prostřednictvím internetu a SMS zpráv bylo do soutěže celkem zasláno 388 844 platných hlasů, což je o 234 871 více než loni. To ukazuje na velký zájem veřejnosti i obchodníků, kteří oslovují své zákazníky, aby pro ně hlasovali. Ze zkušeností s věrnostním programem bene+ víme, že získání loajality zákazníků je běh na dlouhou trať. Proto GE Money Bank dává již dvanáct let v rámci Obchodníka roku prostor k tomu, aby zákazníci sami mohli prostřednictvím hlasování ukázat, kdo je pro ně obchodníkem roku, ” říká Josef Jehlík, manažer věrnostního programu bene+, GE Money Bank.

Lidé vybírali pouze jednoho obchodníka v každé oborové kategorii, kterému dali svůj hlas. Ten museli potvrdit odkazem v e-mailu, který jim byl následně zaslán. Hlasovat se dalo maximálně jednou. Průběžné výsledky byly veřejně dostupné na webových stránkách soutěže www.obchodnik-roku.cz. Zde můžete najít i veškeré informace o soutěži, včetně všech výsledků a fotografií z předávání.

Hlasující se mohli na www.obchodnik-roku.cz zapojit do soutěže o cenu v podobě platební karty od GE Money Bank s věrnostním programem bene+ a 50 000 korun. Vítězkou se stala paní Kubečková z Ostravy, jejíž tip 928 332 byl ke skutečnému počtu aktivních karet ve věrnostním programu bene +, kterých bylo 11. 1. 2014 celkem 928 336, nejblíže.