Sobota 19. září. Svátek má Zita.

Zábavné i naučné léto s Era klubem

Blíží se letní prázdniny a s nimi i tradiční otázka pro většinu pracujících rodičů – jak co nejlépe zorganizovat léto pro děti? Era klub nabízí několik zajímavých tipů, kam mohou rodiče se svými ratolestmi vyrazit. Jedná se například o akce spojené s projektem Pernštejnský rok anebo o návštěvu Poštovny na Sněžce.

Výlet do minulosti

„V rámci spolupráce s projektem Pernštejnský rok jsme připravili speciální soutěž. Pro prvních 300, kteří se v červnu zaregistrují do Era klubu pro mladé, máme připravený návštěvnický pas na slevy ze vstupného na hrady a zámky související s Pernštejny. Pas navíc svým majitelům umožňuje zdarma vstup na výstavu Pernštejnové a jejich doba,“ říká Milan Jursík, výkonný manažer segmentového marketingu Poštovní spořitelny. Registraci je možné provést na internetových stránkách www.eraklub.cz/registrace

VYBRANÉ AKCÍ, KDE PLATÍ NÁVŠTĚVNÍCKÝ PAS:

23.6. Zámek Polštejn

– zámecké slavnosti ve stylu Pernštejnů

21.7. statutární město Pardubie

– oslava výročí 500 let městského zřízení

25.8. zámek Rosice u Brna

– rytířské klání

1.-2.9. hrad Kunětická hora

– hradozámecká noc

27.10. hrad Pernštejn

– ukončení Pernštejnského roku

Součástí projektu „Pernštejnský rok“ je až do července zmíněná výstava v Salmovském paláci v Praze. Expozice je koncipována jako prezentace každodenního života šlechty v období pozdního středověku a raného novověku postavená na konkrétních příbězích slavných Pernštejnů. Více informací nabízejí stránky www.pernstejnskyrok.cz.

S Era klubem na Poštovnu

Mezi další tipy na letní výlety s Era klubem patří návštěva Poštovny na nejvyšší hoře v České republice – Sněžce. S poukázkou z webových stránek Era klubu dostane každé dítě volný vstup i pro jeho rodiče na rozhlednu na střeše Poštovny. Akce je navíc zajímavá i z dalšího hlediska. V neděli 2. září totiž dochází k uzavření lanové dráhy z důvodu její rekonstrukce, která potrvá až do roku 2014. Toto léto je tak na dlouhou dobu poslední možností, jak se na Sněžku nebo z ní dostat lanovkou.

Poukázku je v Era klubu umístěna v sekci Odměny https://www.eraklub.cz/moje-odmeny

Era klub je portál pro mladé do 18 let, plný zábavných soutěží, her a poznávacích kvízů. Za aktivní účast je možno získat virtuální peníze, které mohou klienti Poštovní spořitelny využít k nákupu reálných odměn podle vlastního výběru. Era klub je ale otevřen i pro všechny ostatní, kteří si na portále můžou hrát, soutěžit a zdokonalovat své dovednosti.